2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende mthfr homozigot canım cleaxsanla bi sorunum yok ama progeston mahvetti beni. Crinone nu 1 kac gün yapamadım ph değişikliğinden diye iğneye geçti ama nasıl pişmanım anlatamam.inş bana da bıraktırır
Benim izmirdeki doktorum iğneyi bile vermedi tüp bebek doktorum verdi iğnesini fitil belki tam etki etmiyordur iğne direk kana karışıyor diye..iğneyi kime yaptiriyorsun bilmiyorum ama iğnenin ucuyla ampulden ilacı çekmesin şırınganın plastik kısmı ile ampulden ilacı çeksin sonra iğnenin ucunu taksin..öyle enjekte etsin..bunu 82 yaşındaki bir hemşire teyze söylemişti yağlı iğne olduğu için o kadın yaptığın da acımacımıyordu sonra diğer tanıdık çok aciyordu ona öyle yapıyor du o teyze dedim bende dedi ki zannetmiyorum oda öyle yaptı onunki de acımadi o gün..geçen gün gene iğneyle çekiyordu gördüm ampulü oda çok yaktı.. tanıdık biri yapıyor sa söyle bakalım..belki faydası olur..

Aa bunu gittiğimd mutlaka sorucam. İnş bana da verir. Her akşam hastaneye gitmekte çok zorluyor beni. Çok çok teşekkürler

Ben bir bakim bu akşam sorayım hatta. Hastanede yaptırıyorum ama bazı hemşireletinki daha çok acıtıyor getçekten belki de dediğin gibi yapıyorlardır.

Canim bnde her gittigimde yerde dikkat ediyorum, mutlaka igneyle degil plastik ucuyla ilaci cekiyorlar, yagli ignelr boyle yapilir zaten. Ama bilmeyen hemsireler var tabi soylemek gerek

Ben bir bakim bu akşam sorayım hatta. Hastanede yaptırıyorum ama bazı hemşireletinki daha çok acıtıyor getçekten belki de dediğin gibi yapıyorlardır.
Yakında sağlık ocagi varsa gün içinde konuşursan gelip yapabilirler onların birde belli saatler yerinde hizmet veriyorlar..hamilelik yaşlılık özel bir durum olduğu için..konuş aile hekiminle çünkü baktım ben arabaya binip gidiyorum hic kesilmiyor leke eve çağırdım son hafta sağlık ocağından aile hkimim ile hemşirem is çıkışı hep geldiler..

K kaderim35 Bu arada benim benim basim dun geceden beri catliyor of sende gecen cekmistin gectimi
Geçti canım bugün omzun kolum boynum tutulmuş sağ kolumu oynatamiyorum..krem filanda kullanmak doğru değil ne yapcam bilmiyorum..karanlıkta başımı bağlayıp uyudum mecbur..uyumaya çalıştım..pamuğa kolonya surup kulak kepçelerinin arkasına dola pamukları bazen iyi geliyor limon kolonyası ama lavanta tetikliyor bas ağrısını :))

Agri kesici icecem gecmiyor gecmior

Bende geçen hafta sağlık ocağına gittim kayıt olmamıştım hemde ilaç yazdırım diye. İğneni nerde oluyorsun dedi mecbur dedim tek hastane yakınızda özel bir hastane var oraya gidiyorum dedim yakın bir yer yok diye ağzını açıp bir şey demedi . Bnde niye sordu acaba dedim.işine mi gelmedi yapmıyorlarmı burda bilemedim.

Kızlar merhaba uzun zamandır gelemedim ama bugün bir fırsat yaratayım dedim.Ramazan dolayısıyla bebeklerim için hatim indireceğim Allahın izniyle.Kızlar Kuran okumayı bilmeyenler onlıne hatim diye bir site var ordan bütün Kur'an-ı kerimi dinleyebilir.Bebekler çok uslu oluyormuş diye duydum anne karnında dinlerlerse eğer.

Merhaba hosgeldin canim, sende dinleyerek mi hatmedeceksin. Alllah kabul ederse okuyorum hatmemi. Manevi huzuru cok tabi bebislere de bol bol dua ediyoruz bu vesileyle

Canım kendi arabamızla geldik. Sürekli mola verdik. Çok şükür bir problem olmadı

Anladim canim ben de molalarda dinlenicem artik. Zaten dudullu tesislerinden binicem bir saate vapur iskelesine. Ordan da bursa da mola veririz. Zaten sonra balikesirde olucam. İnşallah sorun cikmadan giderim. Gerci doktoruma korka korka sordum 5 saat yol diye. O da gayet rahat gidebilirsin dedi.

Bn ignelerimi hep saglik ocaginda vurduruym canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…