Benim izmirdeki doktorum iğneyi bile vermedi tüp bebek doktorum verdi iğnesini fitil belki tam etki etmiyordur iğne direk kana karışıyor diye..iğneyi kime yaptiriyorsun bilmiyorum ama iğnenin ucuyla ampulden ilacı çekmesin şırınganın plastik kısmı ile ampulden ilacı çeksin sonra iğnenin ucunu taksin..öyle enjekte etsin..bunu 82 yaşındaki bir hemşire teyze söylemişti yağlı iğne olduğu için o kadın yaptığın da acımacımıyordu sonra diğer tanıdık çok aciyordu ona öyle yapıyor du o teyze dedim bende dedi ki zannetmiyorum oda öyle yaptı onunki de acımadi o gün..geçen gün gene iğneyle çekiyordu gördüm ampulü oda çok yaktı.. tanıdık biri yapıyor sa söyle bakalım..belki faydası olur..Bende mthfr homozigot canımcleaxsanla bi sorunum yok ama progeston mahvetti beni. Crinone nu 1 kac gün yapamadım ph değişikliğinden diye iğneye geçti ama nasıl pişmanım anlatamam.inş bana da bıraktırır
Bende Kuşadası'nda denize girmeyi planlıyorum . Mide bulantısına deniz iyi geliyormuş :)
Aa bunu gittiğimd mutlaka sorucam. İnş bana da verir. Her akşam hastaneye gitmekte çok zorluyor beni. Çok çok teşekkürlerMerhaba canm hosgeldin hayirlimolsun gebeligin, neden proluton depot kullanmiyorsun ki, o 500 ml ve hafta bi kere vuruluyorsun. Bna transferden sonra proluton yazdilar, eger bu igneyi bulamazsan progestan igneyi al kullan demislerdi, bizde o ignedem bilamadik kalmamisti depolarda, 5 gun progestan igne oldim, oturmak kalkmak iskence olmustu bana, snr allahtan bilunmaya basladi proluton depot, ayni islevi goruyor zaten ona devam ettim, hala da hafta bir vutuluyorum. Onumuzdeki hafta son bi ignem kalmis. Sen doktoruna sor istersen. Tkrr gecmis olsun canim
Ben bir bakim bu akşam sorayım hatta. Hastanede yaptırıyorum ama bazı hemşireletinki daha çok acıtıyor getçekten belki de dediğin gibi yapıyorlardır.Benim izmirdeki doktorum iğneyi bile vermedi tüp bebek doktorum verdi iğnesini fitil belki tam etki etmiyordur iğne direk kana karışıyor diye..iğneyi kime yaptiriyorsun bilmiyorum ama iğnenin ucuyla ampulden ilacı çekmesin şırınganın plastik kısmı ile ampulden ilacı çeksin sonra iğnenin ucunu taksin..öyle enjekte etsin..bunu 82 yaşındaki bir hemşire teyze söylemişti yağlı iğne olduğu için o kadın yaptığın da acımacımıyordu sonra diğer tanıdık çok aciyordu ona öyle yapıyor du o teyze dedim bende dedi ki zannetmiyorum oda öyle yaptı onunki de acımadi o gün..geçen gün gene iğneyle çekiyordu gördüm ampulü oda çok yaktı.. tanıdık biri yapıyor sa söyle bakalım..belki faydası olur..
Rica ederim canim ,bnde cektim biliyorum, hergun cekmektense haftada bi kere cekmk daha iyi.Aa bunu gittiğimd mutlaka sorucam. İnş bana da verir. Her akşam hastaneye gitmekte çok zorluyor beni. Çok çok teşekkürler
Canim bnde her gittigimde yerde dikkat ediyorum, mutlaka igneyle degil plastik ucuyla ilaci cekiyorlar, yagli ignelr boyle yapilir zaten. Ama bilmeyen hemsireler var tabi soylemek gerekBenim izmirdeki doktorum iğneyi bile vermedi tüp bebek doktorum verdi iğnesini fitil belki tam etki etmiyordur iğne direk kana karışıyor diye..iğneyi kime yaptiriyorsun bilmiyorum ama iğnenin ucuyla ampulden ilacı çekmesin şırınganın plastik kısmı ile ampulden ilacı çeksin sonra iğnenin ucunu taksin..öyle enjekte etsin..bunu 82 yaşındaki bir hemşire teyze söylemişti yağlı iğne olduğu için o kadın yaptığın da acımacımıyordu sonra diğer tanıdık çok aciyordu ona öyle yapıyor du o teyze dedim bende dedi ki zannetmiyorum oda öyle yaptı onunki de acımadi o gün..geçen gün gene iğneyle çekiyordu gördüm ampulü oda çok yaktı.. tanıdık biri yapıyor sa söyle bakalım..belki faydası olur..
Yakında sağlık ocagi varsa gün içinde konuşursan gelip yapabilirler onların birde belli saatler yerinde hizmet veriyorlar..hamilelik yaşlılık özel bir durum olduğu için..konuş aile hekiminle çünkü baktım ben arabaya binip gidiyorum hic kesilmiyor leke eve çağırdım son hafta sağlık ocağından aile hkimim ile hemşirem is çıkışı hep geldiler..Ben bir bakim bu akşam sorayım hatta. Hastanede yaptırıyorum ama bazı hemşireletinki daha çok acıtıyor getçekten belki de dediğin gibi yapıyorlardır.
İğne nin ucuyla çekmek daha kolay geliyor onlara..Canim bnde her gittigimde yerde dikkat ediyorum, mutlaka igneyle degil plastik ucuyla ilaci cekiyorlar, yagli ignelr boyle yapilir zaten. Ama bilmeyen hemsireler var tabi soylemek gerek
Geçti canım bugün omzun kolum boynum tutulmuş sağ kolumu oynatamiyorum..krem filanda kullanmak doğru değil ne yapcam bilmiyorum..karanlıkta başımı bağlayıp uyudum mecbur..uyumaya çalıştım..pamuğa kolonya surup kulak kepçelerinin arkasına dola pamukları bazen iyi geliyor limon kolonyası ama lavanta tetikliyor bas ağrısını :))
Canım kendi arabamızla geldik. Sürekli mola verdik. Çok şükür bir problem olmadıCanim sen aydin a nasil gittin özel aracla mi ucakla mi. Doktorum bana balikesire ister otobusle ister arabayla ister ucakla git sorun olmaz dedi.
Agri kesici icecem gecmiyor gecmiorGeçti canım bugün omzun kolum boynum tutulmuş sağ kolumu oynatamiyorum..krem filanda kullanmak doğru değil ne yapcam bilmiyorum..karanlıkta başımı bağlayıp uyudum mecbur..uyumaya çalıştım..pamuğa kolonya surup kulak kepçelerinin arkasına dola pamukları bazen iyi geliyor limon kolonyası ama lavanta tetikliyor bas ağrısını :))
Bende geçen hafta sağlık ocağına gittim kayıt olmamıştım hemde ilaç yazdırım diye. İğneni nerde oluyorsun dedi mecbur dedim tek hastane yakınızda özel bir hastane var oraya gidiyorum dedim yakın bir yer yok diye ağzını açıp bir şey demedi . Bnde niye sordu acaba dedim.işine mi gelmedi yapmıyorlarmı burda bilemedim.Yakında sağlık ocagi varsa gün içinde konuşursan gelip yapabilirler onların birde belli saatler yerinde hizmet veriyorlar..hamilelik yaşlılık özel bir durum olduğu için..konuş aile hekiminle çünkü baktım ben arabaya binip gidiyorum hic kesilmiyor leke eve çağırdım son hafta sağlık ocağından aile hkimim ile hemşirem is çıkışı hep geldiler..
Bnmde azcik cikmis canim, esime mezura aldiracam karnimi olcmek icin. Ama boyluysan gec cikar yaziyordu nettebenim karnım çok az kızlar 16. hafta için sizlerin nasıl merak ediyorum benim gibi olan var mı
Merhaba hosgeldin canim, sende dinleyerek mi hatmedeceksin. Alllah kabul ederse okuyorum hatmemi. Manevi huzuru cok tabi bebislere de bol bol dua ediyoruz bu vesileyleKızlar merhaba uzun zamandır gelemedim ama bugün bir fırsat yaratayım dedim.Ramazan dolayısıyla bebeklerim için hatim indireceğim Allahın izniyle.Kızlar Kuran okumayı bilmeyenler onlıne hatim diye bir site var ordan bütün Kur'an-ı kerimi dinleyebilir.Bebekler çok uslu oluyormuş diye duydum anne karnında dinlerlerse eğer.
Canım kendi arabamızla geldik. Sürekli mola verdik. Çok şükür bir problem olmadı
Bn ignelerimi hep saglik ocaginda vurduruym canimBende geçen hafta sağlık ocağına gittim kayıt olmamıştım hemde ilaç yazdırım diye. İğneni nerde oluyorsun dedi mecbur dedim tek hastane yakınızda özel bir hastane var oraya gidiyorum dedim yakın bir yer yok diye ağzını açıp bir şey demedi . Bnde niye sordu acaba dedim.işine mi gelmedi yapmıyorlarmı burda bilemedim.
ewet boyum 1.70 oyuzden ozman az cıktı diye kafaya takıyorumBnmde azcik cikmis canim, esime mezura aldiracam karnimi olcmek icin. Ama boyluysan gec cikar yaziyordu nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?