2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar herkese merhaba..yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başlamış. Hayırlısı olsun.. acelyacicegi canım bendede migren var sadece parol icebilirsin demisti minoseti bilmiyordum. Bilsem onu içerdim çünkü parol gecirmiyor. K kaderim35 canimm ya benim de eşim uzun zamandır bana bişey almadi en son yıldönümümuzde kahvaltıya götürdü. Ee tüp masraflarindan başımızı kaldiramadik ki.. boşver çocuğun en güzel hediye

Ama sen genede çok ağrı kesici içmemekte çalış geçen serklaj fan sonra doktora sormuştum ne içeyim diye o demişti bunları..
Kendimi bildim bileli zor durumda kalmadikca agri kesici almadim, ins almak zorunda kalmayiz canim
canim bana da doktorum minoset al demisti agrin olursa.

Kız en güzel hediyeyi biz vercez onlara..bebecik..

Benim çok fena çıktı göbeğim..siz birşeyler sürmeye başladınız mi kızlar..burda küçük bile gözüküyor..ne sürmeyi düşünüyorsunuz..geçen sefer hep bebe yağı badem yagi sürmüştüm hic çatlamadı..birde çok killandım ben yaaaaa...uff..

Eklentiler

• P_20150629_191114_HDR.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 41

Canim yaa cok tatli olmuş cok güzel görünüyorsunuz bence. Benim ilk hamileligim ve ikizler. Aksamlari yemekten sonra cok şişkin hissediyorum nefes almakta bile zorlanıyorum resmen. Ne yapmam gerekir fikriniz var mi

Bnm de seninkinden daha buyuk:) ben lierac arada da kantarin yagi kullaniyorum

Canim yaa cok tatli olmuş cok güzel görünüyorsunuz bence. Benim ilk hamileligim ve ikizler. Aksamlari yemekten sonra cok şişkin hissediyorum nefes almakta bile zorlanıyorum resmen. Ne yapmam gerekir fikriniz var mi
Soda iç mutlaka ben ikizler de hep içmiştim çok faydalı..

Bnm de seninkinden daha buyuk:) ben lierac arada da kantarin yagi kullaniyorum
Kantaron yağı mi o zararlı canım doktorumun bana verdigi listede sari kantaron vardı yasaklı bitki kullanma bence onu sürme karnına..ama senin ikiz benim tekiz :)))

Masallah canim benimkide hemen hemen ayni ama sanki sana daha cok yakismis ben kendimi hic begenmiyorum. Bende lierac in jelini ariyorum catlak icin ama henuz bulamadim olmazsa tatile kadar idare edip baska markalarla turkiyeden alirim diye dusundum. Ablam lierac i sidetle tavsiye ediyor catlagi yok denecek kadar az iki kez dogum yapti gerci cilt tipide cok onemli kuru ciltli olanlar daha cok catliyormus

Benim yağlı annemin kurudur cildi ama annem dede hic yok..badem yagi sürmüş oda hep..herhalde almam ben krem filan yaa..geçen seferde almadim..çok cabuk çıktı gibi karnım bu sefer geldi..daha çıkmaz derler yaa hep ondan sizinkiler nasıl merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…