54 kilodan 60 kiloya cikmis biri olarak genel anlamda bi kilo ozelliklede karin bolgemde var tabiBenim yağlı annemin kurudur cildi ama annem dede hic yok..badem yagi sürmüş oda hep..herhalde almam ben krem filan yaa..geçen seferde almadim..çok cabuk çıktı gibi karnım bu sefer geldi..daha çıkmaz derler yaa hep ondan sizinkiler nasıl merak ettim..
Alemsin..54 kilodan 60 kiloya cikmis biri olarak genel anlamda bi kilo ozelliklede karin bolgemde var tabi
bugün gidicez inşallah öğrenirizCinsiyeti belli mi canim benim de cok fazla yok erkek bebekde fazla cikmiyo diyolar
Canim masallah senin ki bayagi cikmis benim ki dordu doldurdu daha yeni biraz gobegim havalandi kizdi demi senin ki Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahBenim çok fena çıktı göbeğim..siz birşeyler sürmeye başladınız mi kızlar..burda küçük bile gözüküyor..ne sürmeyi düşünüyorsunuz..geçen sefer hep bebe yağı badem yagi sürmüştüm hic çatlamadı..birde çok killandım ben yaaaaa...uff..
Evet canım diğer hamilelikten dolayı galiba zaten benim hemen çıkıyor iç karnım geniş değil herhalde..yüzde 90 kızdı ama :)))Canim masallah senin ki bayagi cikmis benim ki dordu doldurdu daha yeni biraz gobegim havalandi kizdi demi senin ki Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Maşallah ama ben 25 kilo alırsam vücudum taşımaz..su anda bile hareketsizlikten bacaklarım tutuluyor..romatizma olduğu için..Benimde karnim baya cikmis belkide ikinci gebeligim ondardir bide68 ile tedaviye basladim simdi73.5 kiloyum kizimda 25 kilo almistim kizim 4 kilo 80 gr dogdu eve geldigi de 10 kilo gitmisti
Kiz karni cabuk cikiyormus benim eltimle aramizda bir ay var onun ki masallah bayagi buyuk aman olsun Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin gobekler giderEvet canım diğer hamilelikten dolayı galiba zaten benim hemen çıkıyor iç karnım geniş değil herhalde..yüzde 90 kızdı ama :)))
60 ile hamilekalmistim 85 ile doguma gitmistimMaşallah ama ben 25 kilo alırsam vücudum taşımaz..su anda bile hareketsizlikten bacaklarım tutuluyor..romatizma olduğu için..
Stres yaPma canım ben avcılardan aydın a geldimAnladim canim ben de molalarda dinlenicem artik. Zaten dudullu tesislerinden binicem bir saate vapur iskelesine. Ordan da bursa da mola veririz. Zaten sonra balikesirde olucam. İnşallah sorun cikmadan giderim. Gerci doktoruma korka korka sordum 5 saat yol diye. O da gayet rahat gidebilirsin dedi.
Stres yaPma canım ben avcılardan aydın a geldim
Gider canım ama şimdiden başladım zar zor hareket ediyom ikizler de hic zip zip tim ise gidiyordum yattikca daha kotu oluyorum..ondan korkuyorum ben ilerde hic kalkamiycamKiz karni cabuk cikiyormus benim eltimle aramizda bir ay var onun ki masallah bayagi buyuk aman olsun Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin gobekler gider
Tedaviye 43 ile başladım 47 ile hamile kaldım simdi 50 filanım..60 ile hamilekalmistim 85 ile doguma gitmistim
43 baya bi zayifmissin boyun kac cnm . Tedavideki ilaclar cok sisirdi beni zaten gobegim vardiTedaviye 43 ile başladım 47 ile hamile kaldım simdi 50 filanım..
160 cm..boşver birşey olmaz göbek ten..43 baya bi zayifmissin boyun kac cnm . Tedavideki ilaclar cok sisirdi beni zaten gobegim vardi
Çok fazla ekmek yeme canım protein ağırlıklı beslen ben geçen sefer doktorumun listesine gore besledim sabah hergun 2 yumurta yedim sutumu yogurdumu hergun yedim makarna delisiyim çok çok az yedim..6 aylık doğuma gittiğimde ikizler de 6 kilo aldım ve haftalarına gore çok ileri büyük doğdular..biraz,dikkat edersen onlar beslenir sende çok kilo almazsın..hergun etini balığını tüketeceksin..meyvayi hic sevmem ise götürürdüm inan belli saatim vardı o saatte gider tabağımı alıp masamda yerdim..Selam kizlar. Bende cok kilo almaktan korkuyorum. Ben kisayim biraz da kilom vardi. Üstüste 2 tedavi ile kilo aldim simdi de ikizlerime hamileyim. Son aylardaki halimden korkuyorum acikcasi. Hareket edememekten korkuyorum. Allahim hayırlısın versin artik. Allah yardımcım olsun
Gene tuttu migren galiba..başım çatlıyor midem ağrıyor bulanıyor..çok sıcak burası..boğuldum evde olmaktan..yardım edin kizlarrrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?