2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

54 kilodan 60 kiloya cikmis biri olarak genel anlamda bi kilo ozelliklede karin bolgemde var tabi

Bak simdi hatırladım eski doktorum önemli olan nemlendirmek orayı masaj yap bol bol derdi bende 5 -10 dk yagi sürerken hem konusurdum hemde yaglanırdım..güzel ce masaj yap derdi..

Canim masallah senin ki bayagi cikmis benim ki dordu doldurdu daha yeni biraz gobegim havalandi kizdi demi senin ki Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

Canim masallah senin ki bayagi cikmis benim ki dordu doldurdu daha yeni biraz gobegim havalandi kizdi demi senin ki Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Evet canım diğer hamilelikten dolayı galiba zaten benim hemen çıkıyor iç karnım geniş değil herhalde..yüzde 90 kızdı ama :)))

Benimde karnim baya cikmis belkide ikinci gebeligim ondardir bide68 ile tedaviye basladim simdi73.5 kiloyum kizimda 25 kilo almistim kizim 4 kilo 80 gr dogdu eve geldigi de 10 kilo gitmisti

Benimde karnim baya cikmis belkide ikinci gebeligim ondardir bide68 ile tedaviye basladim simdi73.5 kiloyum kizimda 25 kilo almistim kizim 4 kilo 80 gr dogdu eve geldigi de 10 kilo gitmisti
Maşallah ama ben 25 kilo alırsam vücudum taşımaz..su anda bile hareketsizlikten bacaklarım tutuluyor..romatizma olduğu için..

Evet canım diğer hamilelikten dolayı galiba zaten benim hemen çıkıyor iç karnım geniş değil herhalde..yüzde 90 kızdı ama :)))
Kiz karni cabuk cikiyormus benim eltimle aramizda bir ay var onun ki masallah bayagi buyuk aman olsun Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin gobekler gider

Stres yaPma canım ben avcılardan aydın a geldim

Kiz karni cabuk cikiyormus benim eltimle aramizda bir ay var onun ki masallah bayagi buyuk aman olsun Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin gobekler gider
Gider canım ama şimdiden başladım zar zor hareket ediyom ikizler de hic zip zip tim ise gidiyordum yattikca daha kotu oluyorum..ondan korkuyorum ben ilerde hic kalkamiycam

Selam kizlar. Bende cok kilo almaktan korkuyorum. Ben kisayim biraz da kilom vardi. Üstüste 2 tedavi ile kilo aldim simdi de ikizlerime hamileyim. Son aylardaki halimden korkuyorum acikcasi. Hareket edememekten korkuyorum. Allahim hayırlısın versin artik. Allah yardımcım olsun

Çok fazla ekmek yeme canım protein ağırlıklı beslen ben geçen sefer doktorumun listesine gore besledim sabah hergun 2 yumurta yedim sutumu yogurdumu hergun yedim makarna delisiyim çok çok az yedim..6 aylık doğuma gittiğimde ikizler de 6 kilo aldım ve haftalarına gore çok ileri büyük doğdular..biraz,dikkat edersen onlar beslenir sende çok kilo almazsın..hergun etini balığını tüketeceksin..meyvayi hic sevmem ise götürürdüm inan belli saatim vardı o saatte gider tabağımı alıp masamda yerdim..

Gene tuttu migren galiba..başım çatlıyor midem ağrıyor bulanıyor..çok sıcak burası..boğuldum evde olmaktan..yardım edin kizlarrrrr....

Gene tuttu migren galiba..başım çatlıyor midem ağrıyor bulanıyor..çok sıcak burası..boğuldum evde olmaktan..yardım edin kizlarrrrr....

Ben basimin agridigi zamanlarin bazisinda esim nobette olsugunda arkadasimi cagirmistim. Evde misafir olunca ona odaklaniyordum. Sende baska biseyle oyalanmayi denesen belki iyi gelir. Benim esim surekli 12/24 vardiyasiyla nobet usulü calistigi icin genelde yalniz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…