2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Her gun süt yumurta ve yogurdu ihmal etmemeye calisiyorum. Ama et ve naliktan cok uzak duruyorum etle aram hic iyi degil hamilelikten bu yana

Gene tuttu migren galiba..başım çatlıyor midem ağrıyor bulanıyor..çok sıcak burası..boğuldum evde olmaktan..yardım edin kizlarrrrr....
geldimmm selm cnm gecmıs olsun benım de gıcık bı bulantım var bıraz bas agrım var o da ıgneden oldu maalesef

geldimmm selm cnm gecmıs olsun benım de gıcık bı bulantım var bıraz bas agrım var o da ıgneden oldu maalesef
Hoşgeldin canım..benim stresten oluyor normalde hic bulan tim olmadı ilk 3 ay yemek yerken birden ogurmek geliyordu zorlamıyordum kendimi..gerginim gene ailevi nedenler..birde ben 3 ay oldu evi kapattım bi anneme bi kaynanama geliyorum..1 ay oldu annemdeyim burdan da gitme vaktim geldi herhalde :))

Her gun süt yumurta ve yogurdu ihmal etmemeye calisiyorum. Ama et ve naliktan cok uzak duruyorum etle aram hic iyi degil hamilelikten bu yana
Kaynanamda kalırken her yemeğe et atar o ben de pek sevmem ama mecburum..geçen gün sağlık ocagina kan verdim doktorlarım istemiyor ama ben kafama gore 3 haftada bir yaptırıyorum protein çok düşük çıkmış et yesin demiş anneme..zeytinyağlı zeytinyağlı olarak yencek..et de et olarak tuketilcek ben öyle seviyorum..ama son zamanlarda hic balık yiyemedim..

Allah yardımcın olsun canım..annem in suratı 10 karış ona bozuluyorum üzüntüden oluyor iste..takıyor eski kocasını babamı yani..boşanmış gitmiş ama anlamıyor bak artik rahatına diyoruz..simdi istediğini giyiyon geziyim diyoruz yok tek derdi adamın ölmesi annemin de derdi eski evimize taşınmak..eşime gidelim artik evimize diyorum daha dur deyip duruyor..bütün arkadaşlarım çalışıyor..dun saatlerce telefonda konuştum can sıkıntısından :))

ohh ne guzel ben pek yol yapmıom evımde oturuyom zıra hep bı yorgunluk var

ohh ne guzel ben pek yol yapmıom evımde oturuyom zıra hep bı yorgunluk var
Bu zor bebek olduğu için doktor artik normal hayata don diyor esim izin vermiyor..geçen seferde en rahat ayındasın gez en rahat ayin demişti doktorum bizde o ay kütahya eskişehir çandarlı urla çeşme gezdik zaten bayramdı..bayram dönüşü de hastane ye taşındık acil anlattığım mevzu oldu işte..bu sefer esim hiç kaldırmıyor korkuyor..

ben de tatıl falan fılan hepsını rafa kaldırdık annem burda defgıl zatwn kv de arada gelıyor ıste sagı solu sılıyor yemegımı ben yapıorum zaten

ben de tatıl falan fılan hepsını rafa kaldırdık annem burda defgıl zatwn kv de arada gelıyor ıste sagı solu sılıyor yemegımı ben yapıorum zaten
Aman benimki yanım da da hic sevinemiyor gibi zaten yanlız yaşıyor kardeşim evlendi geçen sene uzağa gitti..aksam kuzenlerim Gelcek mis is çıkışı annemin de yeğeni yani..yemek yiyecek haliyle isten geliyorlar bana temin diyorki esin erken gelirmi pilavı yapmaya..dun menemen yapcak ti esin gelirmi yapma ya diyor adam çatlıyor geç saatlere kadar eleman almıyor yanina millete vermeyeyim çocuğum için harcarım diyor düşün annem yemek yapsın diye onu bekliyor..

Eşine cok yuk binmis biz de de biraz oyle ama ben yemekleri yapiorum esim temizlik yapio

Canım beni yanlış anlamazsan senin yerinde olsam annemin evi bile olsa benim psikolojimi o denli etkileyen ortam annemin evi annemin yani bile olsa beş dk durmam yemek için bile eşin beklenecekse adam gelir kendi evinde yapar sende kimsenin suratını çekmezsin zaten korkuların var hamilelik extradan psikoloji bozuyor evine geç yakın arkadaşlarını cagır sık sık gelirler bi çay yaparalar bi kek yaparlar beraber oturur içersiniz seninde kafan dagılır tabi o tar arkadaşların varsa yoksa bile gergin bir ortamda bulunma allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm senin için bende çok yanlızım eşim sürekli çalışıyor etrafımda hiç kimse yok haftada bir iki kez dışarı çıkıyor beni idare ediyor.

Eşine cok yuk binmis biz de de biraz oyle ama ben yemekleri yapiorum esim temizlik yapio
Evde olsak yavaş yavaş aheste aheste yaparım yemek yorulmadan..oda haftasonu temizlik yapar yada en kotu ayda bir dip temel kadın alırım..annem geliyordu evimi temizlemeye bu sefer bende onu kullanıyormuş gibi hissediyordum..benimki de yapar temizlik te yemekte ama ona sunu yap demiycen süpürge ve paspasa bayılıyor yemek yapma ya bayılıyor..annem geldimi utu yap sunu yap bunu yap deyince üzülüyorum..evimin seklini unuttum sanki gerçi apartmandakilerde öküz gibi hic komşuluk yok..evde yanlız bir şey olursa diye esim korkuyor anladığım..geçen çünkü cesmedeydi son kanamamda annemdeydim kaynanamda geldi..eşime desem delirir otobanda yanlız korktum atladık 3 umuz taksiye doktora gittik esim aksam gelince söyledim..çok acil birşey olsaydı mecbur cagircaktim..hoş kanama artınca aksam acile gittik eşimle yatırdılar...

Canim yaa bu emeklerin karşılıksız kalmaz insallah benim de kalmasın insallah cnm bizim de esimle pek aramiz iyi degil sikinti yapmamam gerekitorken bi de bu cikti

Eşimin damak tadi çok gelişmiş öyle boyle değil bende yapsam annemde yapsam herşeyi anlıyor mesela pilav kavrulmamış tereyağ yok et suyu var..annemde soruyor oda oldursen tutmaz çenesini yorum yapar söylemi yaptın boyle yapmisin der..annemde bozuluyor haliyle..benimki leri begenmiyonuz kendisi yapsin diyor..pilavı soğuk suyla ıslatıp kavurmuş soğuk su atmış pişirirken..ki ben annemden öğrendim pilav yapmayı benim daha güzel oluyor..öyle olmaz bak boyle sen güzel yapıyordun ben senden öğrendim anne diyorum..yanlız yaşadığı için severek yemek yapmıyor çözdük biz eşimle..isteyerek zevkle yapmıyor..ben mesela yaparken sebzeyle ile konuşurum..esim yoksa yanlız yapıyorsam aheste aheste ama zevkle yaparım lezzetlide olur..övünmek gibi olmasın :)))) kaynanamdan öğrenip ondan daha güzel yaptığım yemek var yani..

Canim yaa bu emeklerin karşılıksız kalmaz insallah benim de kalmasın insallah cnm bizim de esimle pek aramiz iyi degil sikinti yapmamam gerekitorken bi de bu cikti
Biz her gün kavga ediyoz kız...hele annemdeyken onun annelerinde sorun yok..burda tutturmuş ikiniz bana karşı geliyoruz inatlasiyonuz iddaa ediyonuz..yaa sacmalama dedim benmi hamile senmi anlamadım zaten dedim..yok kuzenim niye gelmemismis..kendi kardeşine karısının yaptıklarına bakmıyor..benimkilere salça oluyor..kuzenim arıyor sürekli nasılsın diye dedim..bunun kardeşinin karısı kaynanamda yapmadığını bırakmadı..sorun dersen bizde de var canım..ama bu sefer bebeğimi uzmuycem hee olurda birşey olursa takdiri ilahi herhalde bilmiyorumki..geçen sefer çok üzdüm aklımca tepki vermiyordum kendi kendime ama simdi herşeyi söylüyorum hic te umrumda değil..

Ben de uzmemeye calisiyorum benegimi bizimki de tam tersi annesi geldi sozde basi donuyo her turlu dra giturduk hicbisey cikmadi hamile olduhumu duydu basim donuyo demeye basladi geldi ben de kizdim esime ne bu uhaa dedim kiyameti kopardi anasiyla birlik oldu amannn nereye gidiosan git dedim

Merhaba arkadaslar. Ben biraz yürüyüş yapıp geldim. Okullar kapanunca seminerler de bitince eve hapsoldum. Yoksa yürümeyi unutacaktim

Boşver cez simdilik bebicikler için kim ne yaparsa yapsın..ama bu benim başım hic geçmedi bugün yaaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…