2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

aynennn ama ray degıl senınkı dyınce bı ıstedım ıkızı yaaa

Canim saglikli olsun tek olsun. Ben daha once asilama yaptirdim olmadi sonra vakit kaybetmek istemedik ve tüp bebege karar verdik ikinci tüp tedavimde hamile kaldim. Ilki negatifti ve benim icin büyük hayal kirikligi oldu. Ikiz olmasi cok guzel ama beni korkutan endiseleri de var. Simdiden memlekete gitmeye korkuyorum.Hayirlisi artik.

benım hep normal oldu ama kaybettım bırı 16 bırı 23 haftalıktı ıkıncıde dıkıs vardı kasılmalarım basladı durduramadılar dogum basladı ınsallah bunu sag salım kucagıma alırım

Kizlar progestan kesildimi sizde omu çok vurdu başıma acaba...fazla mi geliyor..ağlıycam simdi..
CNim bnde artik progestan kullanmiyorum, ve bugun saat 3 gibi basagrim tuttu yine, iki saat sanra gecti. Aksam yemeginde tkrr tuttu. Yani bnde de var neyden oluyor aceba diye kafayi yedim. Ilacta almiyorum agriyinca, mecbir gecmesini bekliyorum

Canım sen memlekete gideceksen kesinlikle kendi Aracın olması Lazım. Dokuz saatlik yol geldim ben . Çok stres olma. Benim doktorum yolculuğa izin verdi.

Bende bebe yagi kullaniyorum ama oyle hergun degil malesef cok useniyorum zaten. Krem olarakta nasipse mutlaka lierac alicam
Canım valla bende hep sasirmisimdir duş sonrası itinayla krem surenlere :)
Üşénenlerden biri olarak bende kolayini buldum,duş bitiminde üstüme dönüyorum bi kat su oh mis o kdar :)

Gunaydin kizlar bende hic iyi degilim bas agrisi mide bulantisi uyuyordum kapi caldi ayaga kalkayim dedim ayagim tutmadi dua falan okudum kendime geldim gelen kaynanamdi sinir oldum ve halen onun sersemligi ustumde

Gunaydin canim, tansiyonum dusuk sanirim bu sabah, ayakta duramiyorum biseyler oluyo, sen nasilsin
Tansiyonunu ölç canım geçen gun gözlerimin etrafı karanlık ti resmen kapanıyordu..komşudan aldık hakikaten düşmüş biraz tuzlu ayran içtim kendime geldim..ölçmeden birşey yiyip içme

CNim bnde artik progestan kullanmiyorum, ve bugun saat 3 gibi basagrim tuttu yine, iki saat sanra gecti. Aksam yemeginde tkrr tuttu. Yani bnde de var neyden oluyor aceba diye kafayi yedim. Ilacta almiyorum agriyinca, mecbir gecmesini bekliyorum
Progestan in yan etkileri migren şiddetli bas ağrısı durumunda acil e gidiniz yazıyor ciddi yan etkilermiş bugün icmiycem bakalım..sıcaklar bastırıyor ondan mi yoksa bizim vücut ta aşırı progestan salgılıyor bu donemde onu mu kaldıramıyoruz o geldi aklıma simdi vücut hat safhada kendi salgılıyor yaaa..yarın burdaki sgk ile anlaşmalı özel hastaneden randevu aldım 2.doktoruma gidip sorcam..eşimde çok biliyor içme ağrı kesici diyor..kendi migreni tuttumu avuç avuç 1 saat arayla majezik içer..yaa dedim parastemol geçen gün de vermezdi o zaman her ağrı kesici yi icmemki zaten bile bile..

Gunaydin kizlar bende hic iyi degilim bas agrisi mide bulantisi uyuyordum kapi caldi ayaga kalkayim dedim ayagim tutmadi dua falan okudum kendime geldim gelen kaynanamdi sinir oldum ve halen onun sersemligi ustumde
Yakinmi oturuyorsunuz canım kaynananla..benim ki de 3 veya 5 günde bir arayıp ne aramıyorsun diyor obur gelini gibi yalaka değilim ben ya...zaten dengesiz tansiyonu var yatıp kalkıyor bütün gün ayılıp bayılıyor hala daha oruç tutuyor...

Canım sen memlekete gideceksen kesinlikle kendi Aracın olması Lazım. Dokuz saatlik yol geldim ben . Çok stres olma. Benim doktorum yolculuğa izin verdi.

Teşekkürler canim. Ben de sali günü yola cikacagim kısmetse Allaha emanet artık. Tedaviye baslarken vardi ama Su ara kendi aracımız yok. Istanbulda bile her yere otobüsle gidiyorum o korkuyu yendim artik. Kısmetse yaza dönüşe kadar yeniden arabamiz olur da daha rahat dönerim istanbula.

Evet yakinim canim once bessinci kattaydik cikmiyordu simdi birinci kata tasindik deli ediyo biliyo ki perdeler kapali yatiyorum israrla zile basiyor kalktim acayim baktim bacagim yamuldu gidedim aniden yere oturdum tekrar kalkayim dedim baktim yine ayni zorla kapiyi actim halen onun sersemligini yasiyorum var ya sinir oldum

Bende 1.katta oturuyordum kaynanam 4.katta ışığı gördü mu ille bir yere giderken gelirken çalardı kapımı..gizli birşey yapcak oldumu ses seda çıkmazdı..bitmez bunların çilesi..birde benimkinde anahtar vardı açmadım mı birşey alacaksa evimden girer alırdı..birgün eşimle evde oynaşıyorduk zil çaldı esim boş ver dedi bir baktık kapı açılıyor komsusu gelmiş kahve alacakmış..zaten sabah kahvesi gündüz kahvesi ayrıdır onun..esim köpürmüştü..ama simdi söylüyorum da benimki hatırlamıyor bile öyle birseyi..1.katta oturmak çok sıkıntılı malesef sonra kiraya gittim ohh bee kapımın anahtarı tek bende olması çok güzelmiş..o kadar oturdum o evde bir günde yaptığı yemekten o kapıyı açıp birakmadi 4 kat ille çıkıyorduk koca karnimla iyilik yapıyor muş isten gelince direk yemeğe gidiyormuşum..insan bazen istemiyor valla çok yorgundan bulaşık filan toplamıyordum evimde..birde huzurla yenmezdi onlarda hep kavga hep tartışma sofrada..biz nasıl kaynana olcaz bakalım bilemiyorum :)))

Benim kaynanam iyidir bak iyiligine yok diyemem ama biraz dengesizligi vardir birde cok rahatdir ama bugun beni deli etti var ya ama gercekten birinci katta oturmak sorun diyorum keske orada kalaydim kafam o kadar rahatdi ki var ya ne gelenin vardi ne gidenim birsey de diyemiyorsun sabir ediyorum bakalim artik ne olacak sonu

Boşver rahat ol takma kafana..benimkide dengesiz iste..sen kendine bak bebeğine bak..zili filan mi bozsan kafan dinlenir belki oda senin başına birseymi geldi diye merak edip israrla basıyordur zile..belki de bizim bakmadığımiz farklı bir acıdan bakiyordur..başına bir şey geldi diye korkuyordur perdeler kapalı olunca..

Gunaydin canim, tansiyonum dusuk sanirim bu sabah, ayakta duramiyorum biseyler oluyo, sen nasilsin
Hadi ya ama hamilelikte tansiyon sorunu oluyormuş..ama K kaderim35 in dediği gibi ölçmeden birsey icmemeli...Dikkat et canım artık hamileliğin 2 . evresine geçtik ...
Bendede bekarliktan kalma taş problemi vardı bugunlerde onun ağrısı yla uyaniyorum sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…