2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hep öğretmen olmak istedim..araya babamın hatrı kalmasın diye 3 -5 tane isletme yazdım gitti isletme tuttu..:))))

ınsallah cnm benım gebelık ck guzel denk geldı hayırlısıyla kucagımıza alırsak dogum ıznı yaz tatılı bırlesıo

Benim ikinci donem icin ucretsiz izin almam gerekecek. Ama bebislerim büyümüş olarak baslarim bir sonraki yıla artık

Hep öğretmen olmak istedim..araya babamın hatrı kalmasın diye 3 -5 tane isletme yazdım gitti isletme tuttu..:))))

Kısmet iste bende ogretmenlik hayal etmemistim baslarda. Ama malum bu ülkede puanin nereye yetersr onu okuyup onu oluyorsun. Simdi memnunum ama bayanlar icin ideal meslekmis

Evet canim ilk ve ikizler. İnşallah tek taşla iki kuşumuz olacak bizim
maşallah cnm hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah benım bu ay tek yumjurtam var dı aslında tek yumurta ıkızı olsun ıstedım ama olmadı tek oldu bebsıımmm

Kizlar progestan kesildimi sizde omu çok vurdu başıma acaba...fazla mi geliyor..ağlıycam simdi..

maşallah cnm hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah benım bu ay tek yumjurtam var dı aslında tek yumurta ıkızı olsun ıstedım ama olmadı tek oldu bebsıımmm
Olsun tek olsun bizim olsun bak ne zorluklar çekmişin kaç kez..bizim vücutlar kaldırmıyor pek malesef canım..

Kizlar progestan kesildimi sizde omu çok vurdu başıma acaba...fazla mi geliyor..ağlıycam simdi..

Canim benim progestan 12.haftada biraktim ben. Ama progestan acayip yorgunluk ve bitkinlik yapiyor diye biliyorum. Bas agrisi da yapabiliyor. Ama hamilelikten de olabilir bas agrisi. Benim de belli dönem cok sık ağrıdı simdi daha iyiyim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…