- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
Ogretmensin sanirimMerhaba arkadaslar. Ben biraz yürüyüş yapıp geldim. Okullar kapanunca seminerler de bitince eve hapsoldum. Yoksa yürümeyi unutacaktim
Ogretmensin sanirim
Ben de :)Evt canim öğretmenim
Ben de :)
ınsallah cnm benım gebelık ck guzel denk geldı hayırlısıyla kucagımıza alırsak dogum ıznı yaz tatılı bırlesıoNe güzel meslektaşım tatilde bol bol dinlenelim bebekleri ve göbekleri buyutelim
ınsallah cnm benım gebelık ck guzel denk geldı hayırlısıyla kucagımıza alırsak dogum ıznı yaz tatılı bırlesıo
bızımkını kızlar soruyo ayarladınmı dıye yok dedım kaç aydır ugrasıyorum sımdı geldı dıyeBenim ikinci donem icin ucretsiz izin almam gerekecek. Ama bebislerim büyümüş olarak baslarim bir sonraki yıla artık
Hep öğretmen olmak istedim..araya babamın hatrı kalmasın diye 3 -5 tane isletme yazdım gitti isletme tuttu..:))))
ben hep öğretmen olmak ıstedım zaten öğretmen lısesı mezunuyumHep öğretmen olmak istedim..araya babamın hatrı kalmasın diye 3 -5 tane isletme yazdım gitti isletme tuttu..:))))
bızımkını kızlar soruyo ayarladınmı dıye yok dedım kaç aydır ugrasıyorum sımdı geldı dıye
sukurler olsun ınsallah sag salım kucagıma alırım daAma gercekten güzel denk gelmis tebrik ederim
sukurler olsun ınsallah sag salım kucagıma alırım da
amın cnm senın ılk mıAllah hayırlısıyla hepimizin hamileligini tamamına erdirsin kucağını doldursun inşallah
amın cnm senın ılk mı
maşallah cnm hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah benım bu ay tek yumjurtam var dı aslında tek yumurta ıkızı olsun ıstedım ama olmadı tek oldu bebsıımmmEvet canim ilk ve ikizler. İnşallah tek taşla iki kuşumuz olacak bizim
Olsun tek olsun bizim olsun bak ne zorluklar çekmişin kaç kez..bizim vücutlar kaldırmıyor pek malesef canım..maşallah cnm hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah benım bu ay tek yumjurtam var dı aslında tek yumurta ıkızı olsun ıstedım ama olmadı tek oldu bebsıımmm
aynennn ama ray degıl senınkı dyınce bı ıstedım ıkızı yaaaOlsun tek olsun bizim olsun bak ne zorluklar çekmişin kaç kez..bizim vücutlar kaldırmıyor pek malesef canım..
Kizlar progestan kesildimi sizde omu çok vurdu başıma acaba...fazla mi geliyor..ağlıycam simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?