2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Günaydın canım...iyi olmaya çalışıyoruz iste sıcaklar bastırmaya başladı..bas ağrısı vs..sen nasılsın
Baş ağrısı bendede oluyor bu demekki hamilelikte mide bulantısı gibi birsey...Allah kolaylik versin hepimize valla,benimde sanki diğer sıkıntılar yetmiyormuş gibi birde taş sorunum çıktı
Aksam üstü gidip tahlil yaptıracagım bakalım ne bekliyor beni yine :)

Ay tövbe ler olsun o ne oyle eve çat kapı girmeler görünce rahatlamis mi peki:)
Kahve bahane...
Valla benimki iyi mi kötü mü ayiramiyorum hala :)Ama fırsat verdigimde neler olacağını az çok anlayabiliyorum :)
İşte bu yüzden evde olsamda hep isim var misafirim var nedense

serenci acelyacicegi geçmiş olsun kızlar baş ağrısı bendede oluyor ara ara ilaç içmem gerekecek kadar dehil yani. Bende bugünlerde çok depresifim hiç birşeyi begenmiyorum hiç birşey yapmak istemiyorum. Sizde psikolojik durumlar nasıl kızlar?

Hadi yaaa eee nolcak simdi..haberdar et..cranberyy diye hatırlıyorum tam yazılışı yanlış olur bir ithal meyva suyu var kutusu 10 tl filandı eşimin mükellefi onla düşürmüş eşime de göndermişti çok faydasını gördü hangi meyva tam bilemiyorum onu öğreneyim doktora sorup onu içersin olmadi..zeytinyağlı limon unda faydası oluyor..maydonoz içme sakin..bol su içmem gerek allah yardımcın olsun..mor erik gibi bir meyva nin meyva suyu heryerde de satılmıyor zaten..dualarım seninle inşallah bir problem çıkmaz..

Hadi yaaa eee nolcak simdi..haberdar et..cranberyy diye hatırlıyorum tam yazılışı yanlış olur bir ithal meyva suyu var kutusu 10 tl filandı eşimin mükellefi onla düşürmüş eşime de göndermişti çok faydasını gördü hangi meyva tam bilemiyorum onu öğreneyim doktora sorup onu içersin olmadi..zeytinyağlı limon unda faydası oluyor..maydonoz içme sakin..bol su içmem gerek allah yardımcın olsun..mor erik gibi bir meyva nin meyva suyu heryerde de satılmıyor zaten..dualarım seninle inşallah bir problem çıkmaz..

Bende muhatap olmak istemiyorum pek ama obur elti ye prim vermiş oluyorum..çok yalaka değilimdir zaten..resmi konuşurum çok anne anne diyemem..muhabet ederim ama çok lakayıt tarzda konuşmam..çağırmam gereken mecbur yerlere cagiririm oda çok sevdiği için goy goy atlar gelir hemen..esim ısrar ettiği için çağırıyorum..ilk zamanlar kendim istediğim için cagirirdim..kızı yok diye ayrım hissetmesin diye..

Bende sıkılıyorum..iyice ev kuşu oldum dışarı başımı donduruyor içime kapaniyorum...kuzenler kitap almış dun bol bol okuycam artik..

Bende sıkılıyorum..iyice ev kuşu oldum dışarı başımı donduruyor içime kapaniyorum...kuzenler kitap almış dun bol bol okuycam artik..
Ah kiyamam canim ya senin durumun daha bir zor evdende cikamiyorsun allah yar ve yardimcin olsun sayili gunler insallah bebislerimiz tum hayatimizi dolduracak onlarin bi gulumsemesi dunyaya bedel olacak insallah.

Kizlar hamileyken sac kestirmek iyi degildir bebegin omru kisalir dermis eskiler allah korusun bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?

İşte hamilelik yüzünden bol su içtiğim için kipirdadi taş,yoksa oynatmamam gerekiyordu aslında yerinden suyu kesicem olmadı...Aynen maydanozu falan kestim birde limonda tetiklemis olabilir günde 1 tane yiyorum eskiye aseriyorum çok limonda aslında böbrek taşını döküyor...Sağol canim insallah bi sorun cikmaz

En güzeli uzak olacak birde hamilelik girdi iyice rahat ettim midem bulaniyor diye :)sonrada coluk çocuk arkası gelir :)

Merhaba kizlar. Ben biraz psikolojik olarak yorgunum. Hamilelikle beraber tsh degerlerim cok düşük cikmaya basladi. 2 haftada bir kan veriyorum takip altindayim endokrin bölümünden. Tam isler yoluna girmeye basladi doktorum ayda bir kontrol istedi diye sevinirken bu sefer de karaciger degerlerim yüksek cikmaya basladi. Bugun ogleden sonra sonuc gostermek icin doktora gittim. O da beni gastroentoloji bölümüne sevk etti. 4 tüp kan verdim haftaya da ultrason randevusu verdiler. Degerlerim yüksek cikarsa hastaneye yatirilabilirmisim. Tam iyilesiyorum derken bi de bu cikti. Yoruldum artik hasta olmaktan hastaneye gitmekten. Basina boyle bisey gelen var mi etrafinizda.

Sağol kuzum...Valla psikolojim değişken canım ama bu ara agliyorum sürekli,normalde azcık domuzumdur :)

Kizlar hepinize selamlar, hepimizde ayri dertler:) bnm kasik agrilarim hala var.regl sancisi gibi ya((( sizde de varmi?

Benim durumumda tam olarak seninle ayni olmasada benimde hamilelik disinda surekli kontrol altinda tutmam gereken diyabetim var surekli dusuyor cikiyor bu durum bebege zarar verdigi icin dengede durmasi lazim gunde belki 15 defa parmaktan sekerimi olcuyorum insulin pompasi kullaniyorum. Bende cok yorgunum dm cocuklugumdan beri var ama hamile kalmaya calistigimdan beri ve ozllikle hamilelikten beride iyide beni yordu allah yardimdimiz olsun sanada cok gecmis olsun.

Kizlar hepinize selamlar, hepimizde ayri dertler:) bnm kasik agrilarim hala var.regl sancisi gibi ya((( sizde de varmi?
Canim bendede kasik agrisi var ama oyle adet sancisina benzemiyor. Rahimi tutan baglar gerildigi icin oluyormus.neyseki bebislerimizle ilgili bir durum degil sukurler olsun

Ben ne kestiririm ne boyatirim..inanirim hem batıl şeylere hem de kimyasal zararlara :))
Bende boyatmayi dusunmuyorum belki dogumdan hemen once boyatirim beyazlarim var simdiden kotu duruyor. Ama kestirmek konusunda en ufak bi ihtimal bile urkutuyor beni uclari uzatikca inceliyor benim saclarimin incelen yerleri aldirayim diye dusunmustum bide sizlerin fikirlerini alayim dedim.

Benimde var bide belime ağrı girdi temin sinirlendim baya...2 gündür çok alıntım da var anlamadım..sende akıntı varmı

Karaciger derken canım çok mu yuksek umarım kontrol altına alınır bir ilaç varmış onu veriyorlardı..urfolack ti galiba bana da vermişlerdi hastanede yatarken..kaşıntı kırmızı noktalar ufak örümcek ağı gibi çatlak kırmızılıklar varmı vücudunda

Düşürmemek lazim su durumda deni yanlış mi anladım senin için doğru olan hangisiymiş anlamadım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…