Baş ağrısı bendede oluyor bu demekki hamilelikte mide bulantısı gibi birsey...Allah kolaylik versin hepimize valla,benimde sanki diğer sıkıntılar yetmiyormuş gibi birde taş sorunum çıktıGünaydın canım...iyi olmaya çalışıyoruz iste sıcaklar bastırmaya başladı..bas ağrısı vs..sen nasılsın
Ay tövbe ler olsun o ne oyle eve çat kapı girmeler görünce rahatlamis mi peki:)Bende 1.katta oturuyordum kaynanam 4.katta ışığı gördü mu ille bir yere giderken gelirken çalardı kapımı..gizli birşey yapcak oldumu ses seda çıkmazdı..bitmez bunların çilesi..birde benimkinde anahtar vardı açmadım mı birşey alacaksa evimden girer alırdı..birgün eşimle evde oynaşıyorduk zil çaldı esim boş ver dedi bir baktık kapı açılıyor komsusu gelmiş kahve alacakmış..zaten sabah kahvesi gündüz kahvesi ayrıdır onun..esim köpürmüştü..ama simdi söylüyorum da benimki hatırlamıyor bile öyle birseyi..1.katta oturmak çok sıkıntılı malesef sonra kiraya gittim ohh bee kapımın anahtarı tek bende olması çok güzelmiş..o kadar oturdum o evde bir günde yaptığı yemekten o kapıyı açıp birakmadi 4 kat ille çıkıyorduk koca karnimla iyilik yapıyor muş isten gelince direk yemeğe gidiyormuşum..insan bazen istemiyor valla çok yorgundan bulaşık filan toplamıyordum evimde..birde huzurla yenmezdi onlarda hep kavga hep tartışma sofrada..biz nasıl kaynana olcaz bakalım bilemiyorum :)))
Hadi yaaa eee nolcak simdi..haberdar et..cranberyy diye hatırlıyorum tam yazılışı yanlış olur bir ithal meyva suyu var kutusu 10 tl filandı eşimin mükellefi onla düşürmüş eşime de göndermişti çok faydasını gördü hangi meyva tam bilemiyorum onu öğreneyim doktora sorup onu içersin olmadi..zeytinyağlı limon unda faydası oluyor..maydonoz içme sakin..bol su içmem gerek allah yardımcın olsun..mor erik gibi bir meyva nin meyva suyu heryerde de satılmıyor zaten..dualarım seninle inşallah bir problem çıkmaz..Baş ağrısı bendede oluyor bu demekki hamilelikte mide bulantısı gibi birsey...Allah kolaylik versin hepimize valla,benimde sanki diğer sıkıntılar yetmiyormuş gibi birde taş sorunum çıktı
Aksam üstü gidip tahlil yaptıracagım bakalım ne bekliyor beni yine :)
Hadi yaaa eee nolcak simdi..haberdar et..cranberyy diye hatırlıyorum tam yazılışı yanlış olur bir ithal meyva suyu var kutusu 10 tl filandı eşimin mükellefi onla düşürmüş eşime de göndermişti çok faydasını gördü hangi meyva tam bilemiyorum onu öğreneyim doktora sorup onu içersin olmadi..zeytinyağlı limon unda faydası oluyor..maydonoz içme sakin..bol su içmem gerek allah yardımcın olsun..mor erik gibi bir meyva nin meyva suyu heryerde de satılmıyor zaten..dualarım seninle inşallah bir problem çıkmaz..Baş ağrısı bendede oluyor bu demekki hamilelikte mide bulantısı gibi birsey...Allah kolaylik versin hepimize valla,benimde sanki diğer sıkıntılar yetmiyormuş gibi birde taş sorunum çıktı
Aksam üstü gidip tahlil yaptıracagım bakalım ne bekliyor beni yine :)
Bende muhatap olmak istemiyorum pek ama obur elti ye prim vermiş oluyorum..çok yalaka değilimdir zaten..resmi konuşurum çok anne anne diyemem..muhabet ederim ama çok lakayıt tarzda konuşmam..çağırmam gereken mecbur yerlere cagiririm oda çok sevdiği için goy goy atlar gelir hemen..esim ısrar ettiği için çağırıyorum..ilk zamanlar kendim istediğim için cagirirdim..kızı yok diye ayrım hissetmesin diye..Ay tövbe ler olsun o ne oyle eve çat kapı girmeler görünce rahatlamis mi peki:)
Kahve bahane...
Valla benimki iyi mi kötü mü ayiramiyorum hala :)Ama fırsat verdigimde neler olacağını az çok anlayabiliyorum :)
İşte bu yüzden evde olsamda hep isim var misafirim var nedense
Bende sıkılıyorum..iyice ev kuşu oldum dışarı başımı donduruyor içime kapaniyorum...kuzenler kitap almış dun bol bol okuycam artik..serenci acelyacicegi geçmiş olsun kızlar baş ağrısı bendede oluyor ara ara ilaç içmem gerekecek kadar dehil yani. Bende bugünlerde çok depresifim hiç birşeyi begenmiyorum hiç birşey yapmak istemiyorum. Sizde psikolojik durumlar nasıl kızlar?
Ah kiyamam canim ya senin durumun daha bir zor evdende cikamiyorsun allah yar ve yardimcin olsun sayili gunler insallah bebislerimiz tum hayatimizi dolduracak onlarin bi gulumsemesi dunyaya bedel olacak insallah.Bende sıkılıyorum..iyice ev kuşu oldum dışarı başımı donduruyor içime kapaniyorum...kuzenler kitap almış dun bol bol okuycam artik..
İşte hamilelik yüzünden bol su içtiğim için kipirdadi taş,yoksa oynatmamam gerekiyordu aslında yerinden suyu kesicem olmadı...Aynen maydanozu falan kestim birde limonda tetiklemis olabilir günde 1 tane yiyorum eskiye aseriyorum çok limonda aslında böbrek taşını döküyor...Sağol canim insallah bi sorun cikmazHadi yaaa eee nolcak simdi..haberdar et..cranberyy diye hatırlıyorum tam yazılışı yanlış olur bir ithal meyva suyu var kutusu 10 tl filandı eşimin mükellefi onla düşürmüş eşime de göndermişti çok faydasını gördü hangi meyva tam bilemiyorum onu öğreneyim doktora sorup onu içersin olmadi..zeytinyağlı limon unda faydası oluyor..maydonoz içme sakin..bol su içmem gerek allah yardımcın olsun..mor erik gibi bir meyva nin meyva suyu heryerde de satılmıyor zaten..dualarım seninle inşallah bir problem çıkmaz..
En güzeli uzak olacak birde hamilelik girdi iyice rahat ettim midem bulaniyor diye :)sonrada coluk çocuk arkası gelir :)Bende muhatap olmak istemiyorum pek ama obur elti ye prim vermiş oluyorum..çok yalaka değilimdir zaten..resmi konuşurum çok anne anne diyemem..muhabet ederim ama çok lakayıt tarzda konuşmam..çağırmam gereken mecbur yerlere cagiririm oda çok sevdiği için goy goy atlar gelir hemen..esim ısrar ettiği için çağırıyorum..ilk zamanlar kendim istediğim için cagirirdim..kızı yok diye ayrım hissetmesin diye..
Sağol kuzum...Valla psikolojim değişken canım ama bu ara agliyorum sürekli,normalde azcık domuzumdur :)serenci acelyacicegi geçmiş olsun kızlar baş ağrısı bendede oluyor ara ara ilaç içmem gerekecek kadar dehil yani. Bende bugünlerde çok depresifim hiç birşeyi begenmiyorum hiç birşey yapmak istemiyorum. Sizde psikolojik durumlar nasıl kızlar?
Merhaba kizlar. Ben biraz psikolojik olarak yorgunum. Hamilelikle beraber tsh degerlerim cok düşük cikmaya basladi. 2 haftada bir kan veriyorum takip altindayim endokrin bölümünden. Tam isler yoluna girmeye basladi doktorum ayda bir kontrol istedi diye sevinirken bu sefer de karaciger degerlerim yüksek cikmaya basladi. Bugun ogleden sonra sonuc gostermek icin doktora gittim. O da beni gastroentoloji bölümüne sevk etti. 4 tüp kan verdim haftaya da ultrason randevusu verdiler. Degerlerim yüksek cikarsa hastaneye yatirilabilirmisim. Tam iyilesiyorum derken bi de bu cikti. Yoruldum artik hasta olmaktan hastaneye gitmekten. Basina boyle bisey gelen var mi etrafinizda.
Canim bendede kasik agrisi var ama oyle adet sancisina benzemiyor. Rahimi tutan baglar gerildigi icin oluyormus.neyseki bebislerimizle ilgili bir durum degil sukurler olsunKizlar hepinize selamlar, hepimizde ayri dertler:) bnm kasik agrilarim hala var.regl sancisi gibi ya((( sizde de varmi?
Ben ne kestiririm ne boyatirim..inanirim hem batıl şeylere hem de kimyasal zararlara :))Kizlar hamileyken sac kestirmek iyi degildir bebegin omru kisalir dermis eskiler allah korusun bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?
Bende boyatmayi dusunmuyorum belki dogumdan hemen once boyatirim beyazlarim var simdiden kotu duruyor. Ama kestirmek konusunda en ufak bi ihtimal bile urkutuyor beni uclari uzatikca inceliyor benim saclarimin incelen yerleri aldirayim diye dusunmustum bide sizlerin fikirlerini alayim dedim.Ben ne kestiririm ne boyatirim..inanirim hem batıl şeylere hem de kimyasal zararlara :))
Benimde var bide belime ağrı girdi temin sinirlendim baya...2 gündür çok alıntım da var anlamadım..sende akıntı varmıKizlar hepinize selamlar, hepimizde ayri dertler:) bnm kasik agrilarim hala var.regl sancisi gibi ya((( sizde de varmi?
Karaciger derken canım çok mu yuksek umarım kontrol altına alınır bir ilaç varmış onu veriyorlardı..urfolack ti galiba bana da vermişlerdi hastanede yatarken..kaşıntı kırmızı noktalar ufak örümcek ağı gibi çatlak kırmızılıklar varmı vücudundaMerhaba kizlar. Ben biraz psikolojik olarak yorgunum. Hamilelikle beraber tsh degerlerim cok düşük cikmaya basladi. 2 haftada bir kan veriyorum takip altindayim endokrin bölümünden. Tam isler yoluna girmeye basladi doktorum ayda bir kontrol istedi diye sevinirken bu sefer de karaciger degerlerim yüksek cikmaya basladi. Bugun ogleden sonra sonuc gostermek icin doktora gittim. O da beni gastroentoloji bölümüne sevk etti. 4 tüp kan verdim haftaya da ultrason randevusu verdiler. Degerlerim yüksek cikarsa hastaneye yatirilabilirmisim. Tam iyilesiyorum derken bi de bu cikti. Yoruldum artik hasta olmaktan hastaneye gitmekten. Basina boyle bisey gelen var mi etrafinizda.
Düşürmemek lazim su durumda deni yanlış mi anladım senin için doğru olan hangisiymiş anlamadım valla..İşte hamilelik yüzünden bol su içtiğim için kipirdadi taş,yoksa oynatmamam gerekiyordu aslında yerinden suyu kesicem olmadı...Aynen maydanozu falan kestim birde limonda tetiklemis olabilir günde 1 tane yiyorum eskiye aseriyorum çok limonda aslında böbrek taşını döküyor...Sağol canim insallah bi sorun cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?