2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Düşürmemek lazim su durumda deni yanlış mi anladım senin için doğru olan hangisiymiş anlamadım valla..
Aynen canım kipirdamamasi lazım çünkü çok zorlu bir evre oluyor hergün iğne olmam gerekiyor aksi halde ağrısı gecmiyor çünkü Ayy Allahım korusun

Rabbim sifa versin kizlar, herkesin cektihi bi agrisi sizisi var. Bnde son bi haftadir uzin sure mesala bi saat en fazla ayakta durdum mu, karnimin alt tarafinda bebislrr cikiuor top gibi oluyorr, elime aliuorum resmen. Buyuk bir portakal gibi, iki uc defadir boyle oluyor. Hemen korkup yatiyorum, bebislerle konisiyorum. Tekrr eski hallerine donuyorlar. Sizde varmi boyle bisey

Ben hala adam akilli hic birşey hissetmiyorum 2 gün sabahları geriliyordu karnım bugün hic bir tik yok başka da birşey hissetmiyorum..sinir oluyorum bu duruma..

Ben hala adam akilli hic birşey hissetmiyorum 2 gün sabahları geriliyordu karnım bugün hic bir tik yok başka da birşey hissetmiyorum..sinir oluyorum bu duruma..
Bnm yoruldugum zamn ccikiyor inan elime geliyorlar resmen, kaskati oluuor. Yemek yaptigim icin mecbur ayakta kaliyorum. Yoksa bmm karnim birazcik cikmis zaten

Ay o ne kız öyle yok bende öyle birşey olmuyor...Herkesin farklı demek ki

Bende yok kzuum valla...Sen dinlen canım yemek yaparkende ara ara otur çok kalma ayakta ne olur ne olmaz önlemini al da sen
Dikkat ederim ama aliskanlik ayakta sebze dogurmayi beklemeye alistirmisom kendimi, salatayida ayakta yapiyorum. Daha yenmem gerken aliskanliklarim var demek

Yorma kendini otur masada çok ayakta kalma..tansiyonun da düşmesin dikkat et canım..
Tansiyon mu onuda bilmiyorum,olcmedim alet yok. Sadece kanim cekiliyor ve cok kotu hissediyorum ayaktankalinca. Bazen sabahlari oyle oluyor. Icime kurt dusuyor kalp atislarini duysak belki katlaniriz heeseye ama

Tansiyon mu onuda bilmiyorum,olcmedim alet yok. Sadece kanim cekiliyor ve cok kotu hissediyorum ayaktankalinca. Bazen sabahlari oyle oluyor. Icime kurt dusuyor kalp atislarini duysak belki katlaniriz heeseye ama
Doktorum demişti tansiyonunu dusurcek hareketlerde bulunma bebeğe sağlıklı kan akışı gitsin..farketmiyorsundur belki yorgunluktan düşüyor dur tansiyonun nede olsa bizden başka bir can var içimizde..

Yok canim daha once boyle bi durumum yoktu hamilelikten de olabilir dedi ama üstünü kapatmak istemiyor. Annemde karaciger büyümesi oldugu icin ciddiye aldi bayaa. Hayirlisi bakalim artik

Benimde var bide belime ağrı girdi temin sinirlendim baya...2 gündür çok alıntım da var anlamadım..sende akıntı varmı
Cnm bende de akıntı var,sanırım akıntı normal.ya kasık agrısı da normal diyorlarda bizde ayrı bir evham oluyor cnm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…