Aynen canım kipirdamamasi lazım çünkü çok zorlu bir evre oluyor hergün iğne olmam gerekiyor aksi halde ağrısı gecmiyor çünkü Ayy Allahım korusunDüşürmemek lazim su durumda deni yanlış mi anladım senin için doğru olan hangisiymiş anlamadım valla..
Amin canım inşallah atlatır rahatlarsin..Aynen canım kipirdamamasi lazım çünkü çok zorlu bir evre oluyor hergün iğne olmam gerekiyor aksi halde ağrısı gecmiyor çünkü Ayy Allahım korusun
Ben hala adam akilli hic birşey hissetmiyorum 2 gün sabahları geriliyordu karnım bugün hic bir tik yok başka da birşey hissetmiyorum..sinir oluyorum bu duruma..Rabbim sifa versin kizlar, herkesin cektihi bi agrisi sizisi var. Bnde son bi haftadir uzin sure mesala bi saat en fazla ayakta durdum mu, karnimin alt tarafinda bebislrr cikiuor top gibi oluyorr, elime aliuorum resmen. Buyuk bir portakal gibi, iki uc defadir boyle oluyor. Hemen korkup yatiyorum, bebislerle konisiyorum. Tekrr eski hallerine donuyorlar. Sizde varmi boyle bisey
Gecmis olsun canim, insallh daha fena olamazsinAynen canım kipirdamamasi lazım çünkü çok zorlu bir evre oluyor hergün iğne olmam gerekiyor aksi halde ağrısı gecmiyor çünkü Ayy Allahım korusun
Bnm yoruldugum zamn ccikiyor inan elime geliyorlar resmen, kaskati oluuor. Yemek yaptigim icin mecbur ayakta kaliyorum. Yoksa bmm karnim birazcik cikmis zatenBen hala adam akilli hic birşey hissetmiyorum 2 gün sabahları geriliyordu karnım bugün hic bir tik yok başka da birşey hissetmiyorum..sinir oluyorum bu duruma..
O doppler cihazini aldinmi, yada alan oldumu arkadaslardanBen hala adam akilli hic birşey hissetmiyorum 2 gün sabahları geriliyordu karnım bugün hic bir tik yok başka da birşey hissetmiyorum..sinir oluyorum bu duruma..
Ay o ne kız öyleRabbim sifa versin kizlar, herkesin cektihi bi agrisi sizisi var. Bnde son bi haftadir uzin sure mesala bi saat en fazla ayakta durdum mu, karnimin alt tarafinda bebislrr cikiuor top gibi oluyorr, elime aliuorum resmen. Buyuk bir portakal gibi, iki uc defadir boyle oluyor. Hemen korkup yatiyorum, bebislerle konisiyorum. Tekrr eski hallerine donuyorlar. Sizde varmi boyle bisey
Sağol canim Allah razı olsun..Allah bütün hamislerin ağrısını sızısını kessin hepimize rahat hamilelik nasip etsin inşallahGecmis olsun canim, insallh daha fena olamazsin
Haalla halla neden? bnde tek mi oluuo aceba. ?Ay o ne kız öyleyok bende öyle birşey olmuyor...Herkesin farklı demek ki
Bende yok kzuum valla...Sen dinlen canım yemek yaparkende ara ara otur çok kalma ayakta ne olur ne olmaz önlemini al da senHaalla halla neden? bnde tek mi oluuo aceba. ?
Almadı benimki yaaa....ya zararlı iseymiş..ya duymazsam bu sefer hastaneye taşınırsak miymis..panik olursam mis ....evlilik yıldönümünde bekledim ama almadı malesef ,O doppler cihazini aldinmi, yada alan oldumu arkadaslardan
Hadi ya elsal almistir belki deneyen biri lazimAlmadı benimki yaaa....ya zararlı iseymiş..ya duymazsam bu sefer hastaneye taşınırsak miymis..panik olursam mis ....evlilik yıldönümünde bekledim ama almadı malesef ,((
Dikkat ederim ama aliskanlik ayakta sebze dogurmayi beklemeye alistirmisom kendimi, salatayida ayakta yapiyorum. Daha yenmem gerken aliskanliklarim var demekBende yok kzuum valla...Sen dinlen canım yemek yaparkende ara ara otur çok kalma ayakta ne olur ne olmaz önlemini al da sen
Kredi kartim yok olsa sipariş vercem gizliden..annemin kartı ile alsammı acaba bak içine gene kurt düştü.:)))Hadi ya elsal almistir belki deneyen biri lazim
Yorma kendini otur masada çok ayakta kalma..tansiyonun da düşmesin dikkat et canım..Dikkat ederim ama aliskanlik ayakta sebze dogurmayi beklemeye alistirmisom kendimi, salatayida ayakta yapiyorum. Daha yenmem gerken aliskanliklarim var demek
Tansiyon mu onuda bilmiyorum,olcmedim alet yok. Sadece kanim cekiliyor ve cok kotu hissediyorum ayaktankalinca. Bazen sabahlari oyle oluyor. Icime kurt dusuyor kalp atislarini duysak belki katlaniriz heeseye amaYorma kendini otur masada çok ayakta kalma..tansiyonun da düşmesin dikkat et canım..
Doktorum demişti tansiyonunu dusurcek hareketlerde bulunma bebeğe sağlıklı kan akışı gitsin..farketmiyorsundur belki yorgunluktan düşüyor dur tansiyonun nede olsa bizden başka bir can var içimizde..Tansiyon mu onuda bilmiyorum,olcmedim alet yok. Sadece kanim cekiliyor ve cok kotu hissediyorum ayaktankalinca. Bazen sabahlari oyle oluyor. Icime kurt dusuyor kalp atislarini duysak belki katlaniriz heeseye ama
Karaciger derken canım çok mu yuksek umarım kontrol altına alınır bir ilaç varmış onu veriyorlardı..urfolack ti galiba bana da vermişlerdi hastanede yatarken..kaşıntı kırmızı noktalar ufak örümcek ağı gibi çatlak kırmızılıklar varmı vücudunda
Cnm bende de akıntı var,sanırım akıntı normal.ya kasık agrısı da normal diyorlarda bizde ayrı bir evham oluyor cnm,Benimde var bide belime ağrı girdi temin sinirlendim baya...2 gündür çok alıntım da var anlamadım..sende akıntı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?