2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm bende top gibi olmuyor ama.sertleşme oluyor arada.korkma bence bir sorun yoktur cnm.

Cnm bende de akıntı var,sanırım akıntı normal.ya kasık agrısı da normal diyorlarda bizde ayrı bir evham oluyor cnm,
2 gündür ıslaklık olunca allah diyorum gene kan mi yoksa bakıyorum iltihap koyu koyu ama rengi açık..kan dan lekeden unuttum galiba normal mi degilmi..

2 gündür ıslaklık olunca allah diyorum gene kan mi yoksa bakıyorum iltihap koyu koyu ama rengi açık..kan dan lekeden unuttum galiba normal mi degilmi..
Bende bazen oyle ıslaklık hissediorum,koşuyorum tuvalete kan mı diye.paranoyak oldum ya:)))

Cnm bende top gibi olmuyor ama.sertleşme oluyor arada.korkma bence bir sorun yoktur cnm.
Ya dun gece ben koltukta uzanmis tv izlerken gene aynsi oldu sag tarafta bi cekilme sisme top gibi oldu, korktum bide sertlesiyor kasiliuor sanki. Bn yoruldugum icin oluyor saniyordum ama yattihim halde yine olmasi beni cok korkuttu. Cok sert ve nassil anlatsam bilmiyorum. Esimde evde degildi, normal degil kesin diye aglamaya basladim, esimi aradim doktoru ara soyle durumunu ddi. Ama kac defa aradim cevap vermedi. Saat gecti belki ondan cvp vermemis olabilir. Sonra yaklasik bi 20 dk oyle sisti, sonra eski haline döndu. Bugun arayip soyleyecm durumumu, gel derse gidecem. Ilk gebelik olmasi ne kadr zor ya rabbim. Ins ciddi bisey yoktur

Cnm senin serklaj olduya tamamen leke bitiyordum bendede halen var kanamadan sonra

Cnm senin serklaj olduya tamamen leke bitiyordum bendede halen var kanamadan sonra
Serklaj dan sonra 4 veya 5 gün daha geldi sonra kesildi..su anda hic birşey gelmiyor..daha dun progeston u kestim..leke lenme de toplamda 10 gün filan sürüyordu benim..

Canım dr un donmedi mi hala?

Canim sana da cok gecmis olsun. Bu hamilelik sürecinde hepimiz ayri ayri zorluklar yasiyoruz Allahim yardimcimiz olsun saglicakla evlatlarimizi kucagimiza alalim

Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz ya benim tirnagim etime batmis ve iltahap olmus sis kipkirmizi ne yapayim ya bir fikri olan varmi

Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz ya benim tirnagim etime batmis ve iltahap olmus sis kipkirmizi ne yapayim ya bir fikri olan varmi
Geçen gün eşime tentürdiyot sürmüştük ama dolama gibi ucu sis ve beyaz ise soğanı soy bir teflon tavanın üstüne koy ama yaprak yaprak ayır ters olarak tavaya yerleştir..isi değince soğanın çukur olan tabak kısmında su birikiyor o suyu sicaginla tırnağının üstüne kapatip sar güzelce beklet..tik tik parmak atıyor o zaman hissediyorsun soğan suyu iltihabin dışarı çıkmasını sağlıyor bir kaç kez sıcak sıcak yap..yarına akar içinden iltihap sarilı tut ama soğanı parmağına kapatınca..anlatamamış olabilirim gerçi :)))

K
Kiz onu da yaptim gecmedi lokum sariyor o da biraz etkisi gosteriyor ama canim cok yaniyor gecmezse doktora gidecem artik

Canim ben bu durumu birisinden duymustum inanmamistim demistiki 3. Cocuguma hamile kaldim maddi durumumuz iyi degildi dussun istiyordum karnimda zaten top gibi belliydi tutup sikiyordumki belki duser bende hic inanmamistim nasil yani dedim icimden eline geliyormus tutabiliyormus diye simdi gayet saglikli 18 yasinda bi genc kiz olmus. Belki senin vucut yapinla alakalidir korkma canim dr dan sonra bizide haberdar et.

Canım benim eskiden öyle çok olurdu annem tuzlu hamur yada yaglı hamur sarardı hangisi tam bilmiyorum ama sonunda söyle kurtuldum tırnagının batan tarafını tırnak törpüsüyle kaldır hemen iltihap boşalıyor sonrada tırnagının altına minik bir pamuk parçası koy deriyle tekrar batmasın hemen geçiyor biraz açıyor ama kesin çözüm.

Sagol canim deniyecem danayamiyorum acisina

Cnm gittinmi dra?yada konustun mu? Insallah hersey yolundadir.

Kizlar bende idrar tahlili yaptirdim bugun.temiz cikti, kasik agrilari normsl dedi dr, kendi druma gitmedim, baska bir dra gittim,gitmisken ultrasonlada baktik, 8.5 cm olmuslar.icim rahatladi, birinin yuzunu direk gorduk, digerinin sirti donuktu:)

Gittim kizlar doktora, gitmeden aradim biyle bir durum var ddm, bana senin gelmen lazim bu gibi durumlarda demezmi!, biz sizi gece kac kere aradik cevap vermediniz ddm, sabahi bekledik, gel ddi. Gittim, durumu anlattim ultrasyonla bakti rahim uzunlugun kisalmamis ddi, peki neden oyle oluyor ddim, yormussundur kasilmistir, yada gazdir ddi. Ya ne gazi elimin altinda diyorum adam anlamiyorki, yorma kendini korkacak bisey yok 20 gun snra bi saha gel ddi. Cinsiyet muamme zaten soylemedi. Iyi olsunlarda ogrenmiyim ama neden top gibi havaya kalkiyorlar ki. Moralim sfir, eksilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…