Gece tuvaletim geldiğinde uyanoyorum.o zaman belimde bie agrı oluyor ,Benimde var bide belime ağrı girdi temin sinirlendim baya...2 gündür çok alıntım da var anlamadım..sende akıntı varmı
Allah korusun,cok gecmiş olsun cnm,Aynen canım kipirdamamasi lazım çünkü çok zorlu bir evre oluyor hergün iğne olmam gerekiyor aksi halde ağrısı gecmiyor çünkü Ayy Allahım korusun
Cnm bende top gibi olmuyor ama.sertleşme oluyor arada.korkma bence bir sorun yoktur cnm.Rabbim sifa versin kizlar, herkesin cektihi bi agrisi sizisi var. Bnde son bi haftadir uzin sure mesala bi saat en fazla ayakta durdum mu, karnimin alt tarafinda bebislrr cikiuor top gibi oluyorr, elime aliuorum resmen. Buyuk bir portakal gibi, iki uc defadir boyle oluyor. Hemen korkup yatiyorum, bebislerle konisiyorum. Tekrr eski hallerine donuyorlar. Sizde varmi boyle bisey
2 gündür ıslaklık olunca allah diyorum gene kan mi yoksa bakıyorum iltihap koyu koyu ama rengi açık..kan dan lekeden unuttum galiba normal mi degilmi..Cnm bende de akıntı var,sanırım akıntı normal.ya kasık agrısı da normal diyorlarda bizde ayrı bir evham oluyor cnm,
Bende bazen oyle ıslaklık hissediorum,koşuyorum tuvalete kan mı diye.paranoyak oldum ya:)))2 gündür ıslaklık olunca allah diyorum gene kan mi yoksa bakıyorum iltihap koyu koyu ama rengi açık..kan dan lekeden unuttum galiba normal mi degilmi..
Elimizde değil canım yaa..yasayan anlar..Bende bazen oyle ıslaklık hissediorum,koşuyorum tuvalete kan mı diye.paranoyak oldum ya:)))
Ya dun gece ben koltukta uzanmis tv izlerken gene aynsi oldu sag tarafta bi cekilme sisme top gibi oldu, korktum bide sertlesiyor kasiliuor sanki. Bn yoruldugum icin oluyor saniyordum ama yattihim halde yine olmasi beni cok korkuttu. Cok sert ve nassil anlatsam bilmiyorum. Esimde evde degildi, normal degil kesin diye aglamaya basladim, esimi aradim doktoru ara soyle durumunu ddi. Ama kac defa aradim cevap vermedi. Saat gecti belki ondan cvp vermemis olabilir. Sonra yaklasik bi 20 dk oyle sisti, sonra eski haline döndu. Bugun arayip soyleyecm durumumu, gel derse gidecem. Ilk gebelik olmasi ne kadr zor ya rabbim. Ins ciddi bisey yokturCnm bende top gibi olmuyor ama.sertleşme oluyor arada.korkma bence bir sorun yoktur cnm.
Cnm senin serklaj olduya tamamen leke bitiyordum bendede halen var kanamadan sonra2 gündür ıslaklık olunca allah diyorum gene kan mi yoksa bakıyorum iltihap koyu koyu ama rengi açık..kan dan lekeden unuttum galiba normal mi degilmi..
Serklaj dan sonra 4 veya 5 gün daha geldi sonra kesildi..su anda hic birşey gelmiyor..daha dun progeston u kestim..leke lenme de toplamda 10 gün filan sürüyordu benim..Cnm senin serklaj olduya tamamen leke bitiyordum bendede halen var kanamadan sonra
Canım dr un donmedi mi hala?Ya dun gece ben koltukta uzanmis tv izlerken gene aynsi oldu sag tarafta bi cekilme sisme top gibi oldu, korktum bide sertlesiyor kasiliuor sanki. Bn yoruldugum icin oluyor saniyordum ama yattihim halde yine olmasi beni cok korkuttu. Cok sert ve nassil anlatsam bilmiyorum. Esimde evde degildi, normal degil kesin diye aglamaya basladim, esimi aradim doktoru ara soyle durumunu ddi. Ama kac defa aradim cevap vermedi. Saat gecti belki ondan cvp vermemis olabilir. Sonra yaklasik bi 20 dk oyle sisti, sonra eski haline döndu. Bugun arayip soyleyecm durumumu, gel derse gidecem. Ilk gebelik olmasi ne kadr zor ya rabbim. Ins ciddi bisey yoktur
Benim durumumda tam olarak seninle ayni olmasada benimde hamilelik disinda surekli kontrol altinda tutmam gereken diyabetim var surekli dusuyor cikiyor bu durum bebege zarar verdigi icin dengede durmasi lazim gunde belki 15 defa parmaktan sekerimi olcuyorum insulin pompasi kullaniyorum. Bende cok yorgunum dm cocuklugumdan beri var ama hamile kalmaya calistigimdan beri ve ozllikle hamilelikten beride iyide beni yordu allah yardimdimiz olsun sanada cok gecmis olsun.
Canim bendede kasik agrisi var ama oyle adet sancisina benzemiyor. Rahimi tutan baglar gerildigi icin oluyormus.neyseki bebislerimizle ilgili bir durum degil sukurler olsun
Geçen gün eşime tentürdiyot sürmüştük ama dolama gibi ucu sis ve beyaz ise soğanı soy bir teflon tavanın üstüne koy ama yaprak yaprak ayır ters olarak tavaya yerleştir..isi değince soğanın çukur olan tabak kısmında su birikiyor o suyu sicaginla tırnağının üstüne kapatip sar güzelce beklet..tik tik parmak atıyor o zaman hissediyorsun soğan suyu iltihabin dışarı çıkmasını sağlıyor bir kaç kez sıcak sıcak yap..yarına akar içinden iltihap sarilı tut ama soğanı parmağına kapatınca..anlatamamış olabilirim gerçi :)))Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz ya benim tirnagim etime batmis ve iltahap olmus sis kipkirmizi ne yapayim ya bir fikri olan varmi
Kiz onu da yaptim gecmedi lokum sariyor o da biraz etkisi gosteriyor ama canim cok yaniyor gecmezse doktora gidecem artikGeçen gün eşime tentürdiyot sürmüştük ama dolama gibi ucu sis ve beyaz ise soğanı soy bir teflon tavanın üstüne koy ama yaprak yaprak ayır ters olarak tavaya yerleştir..isi değince soğanın çukur olan tabak kısmında su birikiyor o suyu sicaginla tırnağının üstüne kapatip sar güzelce beklet..tik tik parmak atıyor o zaman hissediyorsun soğan suyu iltihabin dışarı çıkmasını sağlıyor bir kaç kez sıcak sıcak yap..yarına akar içinden iltihap sarilı tut ama soğanı parmağına kapatınca..anlatamamış olabilirim gerçi :)))
Ya dun gece ben koltukta uzanmis tv izlerken gene aynsi oldu sag tarafta bi cekilme sisme top gibi oldu, korktum bide sertlesiyor kasiliuor sanki. Bn yoruldugum icin oluyor saniyordum ama yattihim halde yine olmasi beni cok korkuttu. Cok sert ve nassil anlatsam bilmiyorum. Esimde evde degildi, normal degil kesin diye aglamaya basladim, esimi aradim doktoru ara soyle durumunu ddi. Ama kac defa aradim cevap vermedi. Saat gecti belki ondan cvp vermemis olabilir. Sonra yaklasik bi 20 dk oyle sisti, sonra eski haline döndu. Bugun arayip soyleyecm durumumu, gel derse gidecem. Ilk gebelik olmasi ne kadr zor ya rabbim. Ins ciddi bisey yoktur
Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz ya benim tirnagim etime batmis ve iltahap olmus sis kipkirmizi ne yapayim ya bir fikri olan varmi
Sagol canim deniyecem danayamiyorum acisinaCanim ben bu durumu birisinden duymustum inanmamistim demistiki 3. Cocuguma hamile kaldim maddi durumumuz iyi degildi dussun istiyordum karnimda zaten top gibi belliydi tutup sikiyordumki belki duser bende hic inanmamistim nasil yani dedim icimden eline geliyormus tutabiliyormus diye simdi gayet saglikli 18 yasinda bi genc kiz olmus. Belki senin vucut yapinla alakalidir korkma canim dr dan sonra bizide haberdar et.
Canım benim eskiden öyle çok olurdu annem tuzlu hamur yada yaglı hamur sarardı hangisi tam bilmiyorum ama sonunda söyle kurtuldum tırnagının batan tarafını tırnak törpüsüyle kaldır hemen iltihap boşalıyor sonrada tırnagının altına minik bir pamuk parçası koy deriyle tekrar batmasın hemen geçiyor biraz açıyor ama kesin çözüm.
Cnm gittinmi dra?yada konustun mu? Insallah hersey yolundadir.Ya dun gece ben koltukta uzanmis tv izlerken gene aynsi oldu sag tarafta bi cekilme sisme top gibi oldu, korktum bide sertlesiyor kasiliuor sanki. Bn yoruldugum icin oluyor saniyordum ama yattihim halde yine olmasi beni cok korkuttu. Cok sert ve nassil anlatsam bilmiyorum. Esimde evde degildi, normal degil kesin diye aglamaya basladim, esimi aradim doktoru ara soyle durumunu ddi. Ama kac defa aradim cevap vermedi. Saat gecti belki ondan cvp vermemis olabilir. Sonra yaklasik bi 20 dk oyle sisti, sonra eski haline döndu. Bugun arayip soyleyecm durumumu, gel derse gidecem. Ilk gebelik olmasi ne kadr zor ya rabbim. Ins ciddi bisey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?