2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Eve geldim yine toplasip top gibi oldular, tamm uzaniyorum ddm onlara, yatacam bakakim boylede devam edecekmi saha kalkmalari. Korkuyorum ya

Üzme bebekleri olmadi başka bir doktor daha bul canım için rahat etmiyorsa..

Bende bugün normal özel hastanedeki doktora gittim biraz once..son zamanlarda hep depresyon hep üzüntü yaşadığım için varmı bir sıkıntı diye görmek istedim..haftasına gore ileri biraz gene..sorun değil dedi..haftaya 16 haftalık olucak bir tahlil istedi omurilik ölçümü oluyormuş kanda değişik bir test adini cikartamiyorum...gel onu yaptıralım dedi..buda kız dedi..keske oğlan olsaydi..benimki sevindi gene hemen..kesin bilgi yayayım hemen dedi..

Allah aallah bende cok sasirdim duruma, sen cok zayiftin cnm, karnimda cok cikmadi dedin, acaba ondanmi oyle hissediyorsun.bir uzmana daha gitsen, zaten drlar birsey bulamayinca yorgunlugu öne atiyorlar.

Canim o tahlil i daha once hic duymadim herkese yapiliyor mu bana öyle bisey demedi doktorum. Merak ettim. Bende ozele gidiyorum ama benim doktor cok rahat sanirim bu konuda. Ben pimpirikliyim o beni sakinleştiriyor

Allah aallah bende cok sasirdim duruma, sen cok zayiftin cnm, karnimda cok cikmadi dedin, acaba ondanmi oyle hissediyorsun.bir uzmana daha gitsen, zaten drlar birsey bulamayinca yorgunlugu öne atiyorlar.
Zayifim evt bilmiuorum ki ondan mi oluyor, baska bi doktor sart, bilursam gidecem oda baksin. Sert olmasi normal mi sizinkide sert mi alt tarf

Canim o tahlil i daha once hic duymadim herkese yapiliyor mu bana öyle bisey demedi doktorum. Merak ettim. Bende ozele gidiyorum ama benim doktor cok rahat sanirim bu konuda. Ben pimpirikliyim o beni sakinleştiriyor
Alfa feta protein afp testin adi buldum..

Zayifim evt bilmiuorum ki ondan mi oluyor, baska bi doktor sart, bilursam gidecem oda baksin. Sert olmasi normal mi sizinkide sert mi alt tarf
Canım benimde sert kasiklarim ama öyle top gibi hic elime gelmiyorlar...Ama sert mi dersen evet kasiklarim taş gibi...
Sen ama bence yinede bi başka dr a görün için rahat etsin

Gözün aydın canim prenses netlesmis :)

Benim oluyor ama günde bir kez sabahları göbek deliğin in yan tarafında bir de o kadar büyük değil..badem kadar 2 sn kasiliyor gevşiyor

Kızlar ben progesterona tekrar başlıycam serklaj olduğu için kullanmam daha doğruymuş..alttan fitil gibi dedi..dikişe faydası varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…