- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Üzme bebekleri olmadi başka bir doktor daha bul canım için rahat etmiyorsa..Gittim kizlar doktora, gitmeden aradim biyle bir durum var ddm, bana senin gelmen lazim bu gibi durumlarda demezmi!, biz sizi gece kac kere aradik cevap vermediniz ddm, sabahi bekledik, gel ddi. Gittim, durumu anlattim ultrasyonla bakti rahim uzunlugun kisalmamis ddi, peki neden oyle oluyor ddim, yormussundur kasilmistir, yada gazdir ddi. Ya ne gazi elimin altinda diyorum adam anlamiyorki, yorma kendini korkacak bisey yok 20 gun snra bi saha gel ddi. Cinsiyet muamme zaten soylemedi. Iyi olsunlarda ogrenmiyim ama neden top gibi havaya kalkiyorlar ki. Moralim sfir, eksilerde.
Allah aallah bende cok sasirdim duruma, sen cok zayiftin cnm, karnimda cok cikmadi dedin, acaba ondanmi oyle hissediyorsun.bir uzmana daha gitsen, zaten drlar birsey bulamayinca yorgunlugu öne atiyorlar.Gittim kizlar doktora, gitmeden aradim biyle bir durum var ddm, bana senin gelmen lazim bu gibi durumlarda demezmi!, biz sizi gece kac kere aradik cevap vermediniz ddm, sabahi bekledik, gel ddi. Gittim, durumu anlattim ultrasyonla bakti rahim uzunlugun kisalmamis ddi, peki neden oyle oluyor ddim, yormussundur kasilmistir, yada gazdir ddi. Ya ne gazi elimin altinda diyorum adam anlamiyorki, yorma kendini korkacak bisey yok 20 gun snra bi saha gel ddi. Cinsiyet muamme zaten soylemedi. Iyi olsunlarda ogrenmiyim ama neden top gibi havaya kalkiyorlar ki. Moralim sfir, eksilerde.
Bende bugün normal özel hastanedeki doktora gittim biraz once..son zamanlarda hep depresyon hep üzüntü yaşadığım için varmı bir sıkıntı diye görmek istedim..haftasına gore ileri biraz gene..sorun değil dedi..haftaya 16 haftalık olucak bir tahlil istedi omurilik ölçümü oluyormuş kanda değişik bir test adini cikartamiyorum...gel onu yaptıralım dedi..buda kız dedi..keske oğlan olsaydi..benimki sevindi gene hemen..kesin bilgi yayayım hemen dedi..
Zayifim evt bilmiuorum ki ondan mi oluyor, baska bi doktor sart, bilursam gidecem oda baksin. Sert olmasi normal mi sizinkide sert mi alt tarfAllah aallah bende cok sasirdim duruma, sen cok zayiftin cnm, karnimda cok cikmadi dedin, acaba ondanmi oyle hissediyorsun.bir uzmana daha gitsen, zaten drlar birsey bulamayinca yorgunlugu öne atiyorlar.
Elde degil canim ya, seninde gozunaydin artik kesinlesmis minnagin cinsiyeti. Bizimki muammaÜzme bebekleri olmadi başka bir doktor daha bul canım için rahat etmiyorsa..
Alfa feta protein afp testin adi buldum..Canim o tahlil i daha once hic duymadim herkese yapiliyor mu bana öyle bisey demedi doktorum. Merak ettim. Bende ozele gidiyorum ama benim doktor cok rahat sanirim bu konuda. Ben pimpirikliyim o beni sakinleştiriyor
Doktorunu degistirebilirsin bu senin en doğal hakkin doktor hasta ilişkisi çok önemli..Elde degil canim ya, seninde gozunaydin artik kesinlesmis minnagin cinsiyeti. Bizimki muamma(
Canım benimde sert kasiklarim ama öyle top gibi hic elime gelmiyorlar...Ama sert mi dersen evet kasiklarim taş gibi...Zayifim evt bilmiuorum ki ondan mi oluyor, baska bi doktor sart, bilursam gidecem oda baksin. Sert olmasi normal mi sizinkide sert mi alt tarf
Gözün aydın canim prenses netlesmis :)Bende bugün normal özel hastanedeki doktora gittim biraz once..son zamanlarda hep depresyon hep üzüntü yaşadığım için varmı bir sıkıntı diye görmek istedim..haftasına gore ileri biraz gene..sorun değil dedi..haftaya 16 haftalık olucak bir tahlil istedi omurilik ölçümü oluyormuş kanda değişik bir test adini cikartamiyorum...gel onu yaptıralım dedi..buda kız dedi..keske oğlan olsaydi..benimki sevindi gene hemen..kesin bilgi yayayım hemen dedi..
Benim oluyor ama günde bir kez sabahları göbek deliğin in yan tarafında bir de o kadar büyük değil..badem kadar 2 sn kasiliyor gevşiyorZayifim evt bilmiuorum ki ondan mi oluyor, baska bi doktor sart, bilursam gidecem oda baksin. Sert olmasi normal mi sizinkide sert mi alt tarf
Gerçekten isim tartışabiliriz artik...iki doktorda yanılıyor olamaz...Gözün aydın canim prenses netlesmis :)
Cnm bnmde alt taraflar sert cnm, merak etme cogu kisinin de oyledirZayifim evt bilmiuorum ki ondan mi oluyor, baska bi doktor sart, bilursam gidecem oda baksin. Sert olmasi normal mi sizinkide sert mi alt tarf
Hayirlisi olsun cnm, Allah kucagina almayi nasip etsin.Gerçekten isim tartışabiliriz artik...iki doktorda yanılıyor olamaz...
Amin canım cümlemize yaşatsın rabbim..Hayirlisi olsun cnm, Allah kucagina almayi nasip etsin.
Aynen aynen :) bizim netleşti isimler artık :)Atlas ve Nefes 'e karar verdikGerçekten isim tartışabiliriz artik...iki doktorda yanılıyor olamaz...
Isimleriyle buyusunler cnmAynen aynen :) bizim netleşti isimler artık :)Atlas ve Nefes 'e karar verdik
Amin Allah razı olsun,hepinizin evlatları saglikla sihhatle büyür inşallah . Allah hepsine güzel yazılar yazsın inşIsimleriyle buyusunler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?