2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yaa şimdiden gideyim kadın tutayım diyorum obur hafta bulamam ev 3 aydır kapalı havasız kalmıştır..yerler filan toz olmuştur..hem bayram temizliği gibi yaptırmış olurum..
Super olur evinde tertemiz olur evi gibi olmaz heryer, evin 3 aydir batmisstir sıkı bi temizlik sart yani

Yok cnm ya, kendi druma gitmedim, bu drun ultrasonda bayagi eskiydi:) sormadim da ya, pisman oldum sonradan. Ama gorse soylemezmiydi
Hm kendi doktorun bayramdan sonraydi dimi, bazi doktorlar sormassan bisey demiyorlar, belki bu gittiginde oyle biridir(

Kizlar ne yapiyorsunuz neden kimseler yok
bizim kizlar biri memleket hazirlihinda, biri bahcesinde evinde, biri kaynanasinda, digerleri hakkinda bi fikrim yok, ama herkesin biraz mesguliyetleri var bu sicak yaz gunlerinde, sen nasilsin canim nasil gidiyor hamilelik? Bebisler nasil

bizim kizlar biri memleket hazirlihinda, biri bahcesinde evinde, biri kaynanasinda, digerleri hakkinda bi fikrim yok, ama herkesin biraz mesguliyetleri var bu sicak yaz gunlerinde, sen nasilsin canim nasil gidiyor hamilelik? Bebisler nasil
Ben bas agrisi cekiyorum hava cok sicak benim bebis bi tane canim o da iyi iki gundur cok sessiz oglusum

Ben bas agrisi cekiyorum hava cok sicak benim bebis bi tane canim o da iyi iki gundur cok sessiz oglusum
Oyy yerim bn oglusunu, kucuk bebekleri minciklamayi cok ozledim ya. Allahim kucagimizada almaayi nasip etsin ins, bizim topik bereketli ikizi bol canim kusura bakma seninde
oyle sandim. Cinsiyeti ne zamn belli oldu, basagrisini bu hafta bizde tattik cok sukur iki uc gundur yok, insallh seninde gecer bi an once canim

I
insallah canim bizde cok istedik ikiz doktor yasim kucuk diye yok dedi ama olsun Rabbim oglumu hayirlisiyla bana kavustursun da cinsiyeti on altinci haftada belli oldun canim on ikinci haftada erkege benziyor ama kesin bir sey dememisdi benim bas agrim zor gecer migren var sicak dada daha kotu oluyorum

Ya kizlar ben acim hep acim yiyorum yine acim butun gun birseyler yiyebilirim ne yapicam ben yaa

Herkese günaydın. Bende daha yeni kalktim. Ben hayatim boyunca bu kadar uyumazdim sabahin köründe uyanirdim neler oluyor böyle bana yaa. Bu arada yarin sabah önce karaciger ultrason u icin hastaneye sonra da memlekete gidecem. Valizde en cok yer tutan kan sulandirici ignelerim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…