- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Super olur evinde tertemiz olur evi gibi olmaz heryer, evin 3 aydir batmisstir sıkı bi temizlik sart yaniYaa şimdiden gideyim kadın tutayım diyorum obur hafta bulamam ev 3 aydır kapalı havasız kalmıştır..yerler filan toz olmuştur..hem bayram temizliği gibi yaptırmış olurum..
Hm kendi doktorun bayramdan sonraydi dimi, bazi doktorlar sormassan bisey demiyorlar, belki bu gittiginde oyle biridirYok cnm ya, kendi druma gitmedim, bu drun ultrasonda bayagi eskiydi:) sormadim da ya, pisman oldum sonradan. Ama gorse soylemezmiydi
bizim kizlar biri memleket hazirlihinda, biri bahcesinde evinde, biri kaynanasinda, digerleri hakkinda bi fikrim yok, ama herkesin biraz mesguliyetleri var bu sicak yaz gunlerinde, sen nasilsin canim nasil gidiyor hamilelik? Bebisler nasilKizlar ne yapiyorsunuz neden kimseler yok
Ben bas agrisi cekiyorum hava cok sicak benim bebis bi tane canim o da iyi iki gundur cok sessiz oglusumbizim kizlar biri memleket hazirlihinda, biri bahcesinde evinde, biri kaynanasinda, digerleri hakkinda bi fikrim yok, ama herkesin biraz mesguliyetleri var bu sicak yaz gunlerinde, sen nasilsin canim nasil gidiyor hamilelik? Bebisler nasil
Amin canim...Cumlemize yaşatsin insallahMasallah cznim isimlerde bulunmus kararlastirilmis, allahim kucagimiza alip buyutmeyide nasip etsin insallh.
Oyy yerim bn oglusunu, kucuk bebekleri minciklamayi cok ozledim ya. Allahim kucagimizada almaayi nasip etsin ins, bizim topik bereketli ikizi bol canim kusura bakma senindeBen bas agrisi cekiyorum hava cok sicak benim bebis bi tane canim o da iyi iki gundur cok sessiz oglusum
insallah canim bizde cok istedik ikiz doktor yasim kucuk diye yok dedi ama olsun Rabbim oglumu hayirlisiyla bana kavustursun da cinsiyeti on altinci haftada belli oldun canim on ikinci haftada erkege benziyor ama kesin bir sey dememisdi benim bas agrim zor gecer migren var sicak dada daha kotu oluyorumOyy yerim bn oglusunu, kucuk bebekleri minciklamayi cok ozledim ya. Allahim kucagimizada almaayi nasip etsin ins, bizim topik bereketli ikizi bol canim kusura bakma seninde
oyle sandim. Cinsiyeti ne zamn belli oldu, basagrisini bu hafta bizde tattik cok sukur iki uc gundur yok, insallh seninde gecer bi an once canim
Hala hayır diyor benimki yaaa...kaldım anasın da..Super olur evinde tertemiz olur evi gibi olmaz heryer, evin 3 aydir batmisstir sıkı bi temizlik sart yani
Ewet cnm .kendi druma bayramdan sonra gideceğim.hayırlısı artık:)Hm kendi doktorun bayramdan sonraydi dimi, bazi doktorlar sormassan bisey demiyorlar, belki bu gittiginde oyle biridir(
Meyve ye canim sut ic, bu tur atistirmalar yap:)) bnde oyleyim ama kilo almiyorum naparsinYa kizlar ben acim hep acim yiyorum yine acim butun gun birseyler yiyebilirim ne yapicam ben yaa
Gunaydin herkese :)) mutlu ve huzurlu bir hafta olsun hepimiz icinGünaydın kızlarr
Günaydın canım..öğlen olmuş ben hala yataktayim..Günaydın kızlarr
:))))Bebeklerin yani
Ben erkenciyim saat 8 dekalktim kizimi okula goturdum geldim ucuncu katta Oturuyorum ve asansor yokGünaydın canım..öğlen olmuş ben hala yataktayim..
Nasıl zorlanmaya basladinmi cikamiyormusun merdiven ..bende kağnı gibiyim..Ben erkenciyim saat 8 dekalktim kizimi okula goturdum geldim ucuncu katta Oturuyorum ve asansor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?