2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar merhaba c.tesi kontrolüm vardı bebişlerim iyi çok şükür.Geçen ay doktorum 2 erkek dedi bu ay fikir değişti biri kız diğeri göstermdi:) nasibimde ne varsa o olacak Allah bilir.Sağlıklı Eksiksiz kusursuz olsun başka bir dileğim yok.Allahım onları bize bağışlasın tabi tüm hamile arkadaşların allahım bebeklerini kucaklarına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.Allahım Anne olmak isteyen her kulunun sesini duysun inşallah.

Kızlar ben şimdi dr umu aradım saçlarını artık boyatabilirsin dedi :)

Memlekette temiz hava daha çok uyursun bol oksijenden..neresiydi nereye gideceksin canım..:))

Kızlar saç boyası olaynı ne yapıyorsunuz boyamayı düşünen varmı.
Ben boyamayacağım..çok ta kotu durmuyor hep röfle hep sari idi..son zamanlarda hamile kalırsam diye kendi rengine yakin cevirmiştim oda altı alttan gene sarılar çok belli olmasada belli ama olsun..su telefondan uzak durmaya çalışıyorum bundan kendimi uzaktan tutamazken birt de boya riskine girmek istemiyorum

Kızlar saç boyası olaynı ne yapıyorsunuz boyamayı düşünen varmı.
Ben boyamayacağım..çok ta kotu durmuyor.. hep röfle hep sari idi..son zamanlarda hamile kalırsam diye kendi rengine yakin cevirmiştim oda altı alttan gene sarılar çok belli olmasada akti ama olsun..su telefondan uzak durmaya çalışıyorum bundan kendimi uzaktan tutamazken bir de boya riskine girmek istemiyorum

serenci ben iyi olmayi diliyorum artik cinsiyetleri merak etme 2. Planda bnm icin. Bnm karnimda cok su icmisim de sismis gibi olmus. Dun gece esimin kuzenleri carsida bi iki parca bakak ddi, esimde yorulmayacaksan git ddi. Baya hi yuruyus yaptik, sadece 15 dk kdr oturdum sonra tekrr magaza magaza gezdik. Eve gelsigimizde cok yorgundum, yataga girdigimde kasik agrisi olmaya basladi, cok kizdim kendime, tovbe cikmam bi daha o tur alisveris turuna, ama cokta korktum esimede bisey demedim, sonra sabah agrilarimi soyledim esime, bisey sakliyamiyorum ki, kizmadi ama artarsa doktorunu ara ddi. Bugun agrim yok. Ama cok pisman oldum ciktigim icin(

Yas kac ki canim

Kız yorma kendini kac tane can var içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…