Yat yat boşver :)Günaydın canım..öğlen olmuş ben hala yataktayim..
Nasıl zorlanmaya basladinmi cikamiyormusun merdiven ..bende kağnı gibiyim..
Simdilik cok zorlanmiyorum ama ileriyi dusunemiyorum helede son zamanlariNasıl zorlanmaya basladinmi cikamiyormusun merdiven ..bende kağnı gibiyim..
merhaba cnm ben hem okuyorum hem dinliyorum gerçekten çok huzurlu oluyor insanMerhaba hosgeldin canim, sende dinleyerek mi hatmedeceksin. Alllah kabul ederse okuyorum hatmemi. Manevi huzuru cok tabi bebislere de bol bol dua ediyoruz bu vesileyle
Ben dusunmuyorum cnmKızlar saç boyası olaynı ne yapıyorsunuz boyamayı düşünen varmı.
Bende şimdi onu düşünüyordum :)bi türlü karar veremedimKızlar saç boyası olaynı ne yapıyorsunuz boyamayı düşünen varmı.
Memlekette temiz hava daha çok uyursun bol oksijenden..neresiydi nereye gideceksin canım..:))Herkese günaydın. Bende daha yeni kalktim. Ben hayatim boyunca bu kadar uyumazdim sabahin köründe uyanirdim neler oluyor böyle bana yaa. Bu arada yarin sabah önce karaciger ultrason u icin hastaneye sonra da memlekete gidecem. Valizde en cok yer tutan kan sulandirici ignelerim oldu
Valla geçen gün 4 kati yavaş yavaş çıktım..eşimde acele etme dedi..nefesim kalmadı sanki..Ya o merdivenler beni de cok zorluyor simdiden böyleyken ileriki aylardan cok korkuyorum
Ben boyamayacağım..çok ta kotu durmuyor hep röfle hep sari idi..son zamanlarda hamile kalırsam diye kendi rengine yakin cevirmiştim oda altı alttan gene sarılar çok belli olmasada belli ama olsun..su telefondan uzak durmaya çalışıyorum bundan kendimi uzaktan tutamazken birt de boya riskine girmek istemiyorumKızlar saç boyası olaynı ne yapıyorsunuz boyamayı düşünen varmı.
Ben boyamayacağım..çok ta kotu durmuyor.. hep röfle hep sari idi..son zamanlarda hamile kalırsam diye kendi rengine yakin cevirmiştim oda altı alttan gene sarılar çok belli olmasada akti ama olsun..su telefondan uzak durmaya çalışıyorum bundan kendimi uzaktan tutamazken bir de boya riskine girmek istemiyorumKızlar saç boyası olaynı ne yapıyorsunuz boyamayı düşünen varmı.
Memlekette temiz hava daha çok uyursun bol oksijenden..neresiydi nereye gideceksin canım..:))
Yas kac ki canimI
insallah canim bizde cok istedik ikiz doktor yasim kucuk diye yok dedi ama olsun Rabbim oglumu hayirlisiyla bana kavustursun da cinsiyeti on altinci haftada belli oldun canim on ikinci haftada erkege benziyor ama kesin bir sey dememisdi benim bas agrim zor gecer migren var sicak dada daha kotu oluyorum
Kız yorma kendini kac tane can var içinde..serenci ben iyi olmayi diliyorum artik cinsiyetleri merak etme 2. Planda bnm icin. Bnm karnimda cok su icmisim de sismis gibi olmus. Dun gece esimin kuzenleri carsida bi iki parca bakak ddi, esimde yorulmayacaksan git ddi. Baya hi yuruyus yaptik, sadece 15 dk kdr oturdum sonra tekrr magaza magaza gezdik. Eve gelsigimizde cok yorgundum, yataga girdigimde kasik agrisi olmaya basladi, cok kizdim kendime, tovbe cikmam bi daha o tur alisveris turuna, ama cokta korktum esimede bisey demedim, sonra sabah agrilarimi soyledim esime, bisey sakliyamiyorum ki, kizmadi ama artarsa doktorunu ara ddi. Bugun agrim yok. Ama cok pisman oldum ciktigim icin (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?