2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Konuyu bulamadim daha yhaaaa. Naptin sen ne durumdasin dikis oldu mu

Aslinda iki tane olabilirmis ama oyle tercih etmisler, neyseki minnagin tutnmus sana yakisikli prens:)) artik ciciler aliyorsun uoksa
Cok sukur Rabbime Rabbim bebegimi nasip etti guya 35 yasin altindaki ilk denemelere iki tane olmuyormus aliyoruz canim ya babannemiz ananemiz neler yapiyorlar varya Rabbim insallah kucagimiza da almayi nasip eder insallah hepimizin

Napam ya, bi daha oyle yapmiyacam. Biraz bol kiyafet bakacaktm sozde ama hic bisey almadim da
Akşamüstü çık dışarı benimde almam lazim ama kesmiyor gözüm kendim bile lens aylardır alamadım etrafımı göremiyorum gözlük lere kaldım bu sıcakta çok fena..tayt larda sıkıyor..her zaman elbise sort gitmek için bacaklar müsait olmuyor

Cnm ne dediler sonrasinda yatacaksin dediler mi yoksa gunluk hayatina devam mi ediyosun

Yazlik tulum al canm serin serin giyeesin, hem bol hem serin kumasi.

Cok sukur Rabbime Rabbim bebegimi nasip etti guya 35 yasin altindaki ilk denemelere iki tane olmuyormus aliyoruz canim ya babannemiz ananemiz neler yapiyorlar varya Rabbim insallah kucagimiza da almayi nasip eder insallah hepimizin
Allah giydirmeyide nasip etsin canim, bnde hirka ormeyi ogreniyorum, esimin halasindan. Kafayi mesgul etmek icin super bi ugras, yapa boza ogrendim biraz ama cok zevkli.

Temin azcik kaynanama yardım ettim ufak kaynimla bulasik makinesini bosalttik mutfakta oturdum biraz düştü tansiyon 8 e 5 olmuş
Benim basim cok kotu canim havalarda cok sicak sicak olunca agrim daha da artiyor ilac da almak istemiyorum iskence gibi cekiyorum var ya

Canım ne olacak ki buyutuyorsun bence,ben yürüyüslere başladım ve drumda zaten yürümemden yana..O hamlik yuzundendir bende ilk başladığımda agrim olmustu ama sonra alıştım sende üzülme bunun için,çok yorma tabi kendini ama hareketsizde kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…