27 canimYas kac ki canim
Oldu canım 10 gün oldu...geldin yazdin sanki senn geçen hafta burayaKonuyu bulamadim daha yhaaaa. Naptin sen ne durumdasin dikis oldu mu
Aslinda iki tane olabilirmis ama oyle tercih etmisler, neyseki minnagin tutnmus sana yakisikli prens:)) artik ciciler aliyorsun uoksa27 canim
Napam ya, bi daha oyle yapmiyacam. Biraz bol kiyafet bakacaktm sozde ama hic bisey almadim daKız yorma kendini kac tane can var içinde..
Cok sukur Rabbime Rabbim bebegimi nasip etti guya 35 yasin altindaki ilk denemelere iki tane olmuyormus aliyoruz canim ya babannemiz ananemiz neler yapiyorlar varya Rabbim insallah kucagimiza da almayi nasip eder insallah hepimizinAslinda iki tane olabilirmis ama oyle tercih etmisler, neyseki minnagin tutnmus sana yakisikli prens:)) artik ciciler aliyorsun uoksa
Akşamüstü çık dışarı benimde almam lazim ama kesmiyor gözüm kendim bile lens aylardır alamadım etrafımı göremiyorum gözlük lere kaldım bu sıcakta çok fena..tayt larda sıkıyor..her zaman elbise sort gitmek için bacaklar müsait olmuyorNapam ya, bi daha oyle yapmiyacam. Biraz bol kiyafet bakacaktm sozde ama hic bisey almadim da
Yazdim da daha bildirim gelmeyince konuyu da bulamadim daha masallah size cnm benim rahim agzi kac mm simdi basarili gecti miOldu canım 10 gün oldu...geldin yazdin sanki senn geçen hafta buraya
Cnm ne dediler sonrasinda yatacaksin dediler mi yoksa gunluk hayatina devam mi ediyosunAkşamüstü çık dışarı benimde almam lazim ama kesmiyor gözüm kendim bile lens aylardır alamadım etrafımı göremiyorum gözlük lere kaldım bu sıcakta çok fena..tayt larda sıkıyor..her zaman elbise sort gitmek için bacaklar müsait olmuyor
Yazlik tulum al canm serin serin giyeesin, hem bol hem serin kumasi.Akşamüstü çık dışarı benimde almam lazim ama kesmiyor gözüm kendim bile lens aylardır alamadım etrafımı göremiyorum gözlük lere kaldım bu sıcakta çok fena..tayt larda sıkıyor..her zaman elbise sort gitmek için bacaklar müsait olmuyor
Allah giydirmeyide nasip etsin canim, bnde hirka ormeyi ogreniyorum, esimin halasindan. Kafayi mesgul etmek icin super bi ugras, yapa boza ogrendim biraz ama cok zevkli.Cok sukur Rabbime Rabbim bebegimi nasip etti guya 35 yasin altindaki ilk denemelere iki tane olmuyormus aliyoruz canim ya babannemiz ananemiz neler yapiyorlar varya Rabbim insallah kucagimiza da almayi nasip eder insallah hepimizin
Bende yapayim diyorum ama bas agrisindan duramiyom kiAllah giydirmeyide nasip etsin canim, bnde hirka ormeyi ogreniyorum, esimin halasindan. Kafayi mesgul etmek icin super bi ugras, yapa boza ogrendim biraz ama cok zevkli.
Zaten şu anda bende kısalma yok önlem amaçlı atıldıYazdim da daha bildirim gelmeyince konuyu da bulamadim daha masallah size cnm benim rahim agzi kac mm simdi basarili gecti mi
Hiç görmedim öyle tulum hamileler için kot gördümde. .Yazlik tulum al canm serin serin giyeesin, hem bol hem serin kumasi.
Temin azcik kaynanama yardım ettim ufak kaynimla bulasik makinesini bosalttik mutfakta oturdum biraz düştü tansiyon 8 e 5 olmuşBende yapayim diyorum ama bas agrisindan duramiyom ki
ayy ınsallah hıc olmaz cnm benım benım vatım de gellse bı an once yhaa haftaya carsamba gıdıcemZaten şu anda bende kısalma yok önlem amaçlı atıldı
Benim basim cok kotu canim havalarda cok sicak sicak olunca agrim daha da artiyor ilac da almak istemiyorum iskence gibi cekiyorum var yaTemin azcik kaynanama yardım ettim ufak kaynimla bulasik makinesini bosalttik mutfakta oturdum biraz düştü tansiyon 8 e 5 olmuş
Canım ne olacak ki buyutuyorsun bence,ben yürüyüslere başladım ve drumda zaten yürümemden yana..O hamlik yuzundendir bende ilk başladığımda agrim olmustu ama sonra alıştım sende üzülme bunun için,çok yorma tabi kendini ama hareketsizde kalmaserenci ben iyi olmayi diliyorum artik cinsiyetleri merak etme 2. Planda bnm icin. Bnm karnimda cok su icmisim de sismis gibi olmus. Dun gece esimin kuzenleri carsida bi iki parca bakak ddi, esimde yorulmayacaksan git ddi. Baya hi yuruyus yaptik, sadece 15 dk kdr oturdum sonra tekrr magaza magaza gezdik. Eve gelsigimizde cok yorgundum, yataga girdigimde kasik agrisi olmaya basladi, cok kizdim kendime, tovbe cikmam bi daha o tur alisveris turuna, ama cokta korktum esimede bisey demedim, sonra sabah agrilarimi soyledim esime, bisey sakliyamiyorum ki, kizmadi ama artarsa doktorunu ara ddi. Bugun agrim yok. Ama cok pisman oldum ciktigim icin (
Az kaldı öğreneceksiniz inşallah...benim bi var bi çok yok anlamadım :)yememlede alakali sanki,cok yedigimde çok şişiyor doğal olarak:)serenci cnm bende co merakediyorum cinsiyetleri , birde bnm karnim cok buyudu. Sizlerinki nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?