- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Benim keyfim pek yok..pek yazamiyorum okuyorum yazdıklarınızı..
Benim keyfim pek yok..pek yazamiyorum okuyorum yazdıklarınızı..
Kızlar bnmde hiç keyfim yok,neden boyle bilmiyorum.Bende canim aynen keyifsizim
Bende canim aynen keyifsizim
Sıcaklar başladı yavaş yavaş ondan mi acaba..gece cam açık yattım kayinvalidede kapıda açık olunca çok ceyran yaptı esim genede sırılsıklam dı ben ise donmusum resmen bende mi problem onda mi hakikaten anlamadım ayrı odalarda yatcam artik olmadı.Kızlar bnmde hiç keyfim yok,neden boyle bilmiyorum.
Demekki hormonlardan yada bebisleri merak ediyoruz onlar disinda baska birsey keyif vermiyor belkide:))Kızlar bnmde hiç keyfim yok,neden boyle bilmiyorum.
Olabilir bir de ben hic bir şey hissetmiyor gibiyim...sizde de öylemi...Demekki hormonlardan yada bebisleri merak ediyoruz onlar disinda baska birsey keyif vermiyor belkide:))
Cnm ne zaman turkiyeye gidiyorsun?Demekki hormonlardan yada bebisleri merak ediyoruz onlar disinda baska birsey keyif vermiyor belkide:))
Bende pek bişey hissetmiyorum ama karnım büyüdü belim falan agırıyor hamileliğe dair bulgulardan dolayı evet ben hamileyim diyebiliyorum.Olabilir bir de ben hic bir şey hissetmiyor gibiyim...sizde de öylemi...
Bayrama inşallah eşim fikir değiştirmezse. Yarın dr randevum var dm hemsirem gitmeden dr la görüş dedi sana mektup versin ucabilirsin diye. Sen gidecekmisin?Cnm ne zaman turkiyeye gidiyorsun?
Bende hissetmiyorum ama kocaman göbek var.heralde 20. Hafta gibi hissederizOlabilir bir de ben hic bir şey hissetmiyor gibiyim...sizde de öylemi...
Kaç kilo aldın canım. Sende uzun boyluydum demi?Bende hissetmiyorum ama kocaman göbek var.heralde 20. Hafta gibi hissederiz
Yok cnm gitmiyorum havaalani bize iki saat iki saat oncedende orda olmak lazim 4 saat ucak aradaki mesafe ve memlekete ucakla birsaat birsaat te ondan sonra arabayla nerden baksan 14 saat goze alamiyorum cok uzunBayrama inşallah eşim fikir değiştirmezse. Yarın dr randevum var dm hemsirem gitmeden dr la görüş dedi sana mektup versin ucabilirsin diye. Sen gidecekmisin?
Dr risk var demediyse sorun olmaz sebep olmak istemem ama ben mesafeyi ve zamani goze aliyorum tabi dr sorun olmaz git dedigi icin en ufak risk olsa gercekten goze almazdimYok cnm gitmiyorum havaalani bize iki saat iki saat oncedende orda olmak lazim 4 saat ucak aradaki mesafe ve memlekete ucakla birsaat birsaat te ondan sonra arabayla nerden baksan 14 saat goze alamiyorum cok uzun
Boyum çok uzun degil .165 cm.3,5 kg almışım cnm.Kaç kilo aldın canım. Sende uzun boyluydum demi?
Elimle yokluyorum acaba kıpırtı varmı diye..Bende pek bişey hissetmiyorum ama karnım büyüdü belim falan agırıyor hamileliğe dair bulgulardan dolayı evet ben hamileyim diyebiliyorum.
Yaa ekşime ağrı sizi da yok sadece yoruluyorum oda kaç aydır yattığım için hareket yapmak zor geliyor şimdi..O yoruyor..hissedelim artik valla merak ediyorum ben bu hafta git cem doktora sonra obur hafta obur doktor randevum var..su afp testi mu ne o yapıldak bu haftaBende hissetmiyorum ama kocaman göbek var.heralde 20. Hafta gibi hissederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?