Yok canim daha olmadim ama bu aralar gidip soracam ama eltim daha gecen hafta oldu o da 25 haftalikkenSende asi oldunmu canim
O senin depolarından mutlaka yiyordur canım..bolbol protein ağırlıklı beslen..karbonhidrat â çok yüklenme..ben geçen sefer hep doktorum verdiği listeye uygun beslendim..Çok şükür haftalarına gore kiloları çok iyiydi hem bende çokbos kilo olmadi..Çok sık besleniyordum çalıştığım halde sabah kahvaltısında yumurta en az 3 tane koca bir bardak sütümü koca bir dilim peynirimi yerdim..öğlen yemeğinden sonra işyerine meyva götürür onları yerdim..aksam mutlaka bir parça et tüketirdim..pilav makarna yi çok sevdiğim halde kısıtlı yerdim..bebek artik acıktığını hissettiriyormus o yüzden bizde sürekli aciz diye geziyoruz internette okumuştum..ben bu gece 4 mu 5 mi uyandım acim diye düşün..kalkmakta çok zor geliyor o saatte açlıktan sabah 7 filandı dalmışım..bel ağrısı karin ağrısı da çekiyorum geceleri çok..oda iyice uykumu maf ettiiGunyadin kizlar ben az once birseyler yedim 15 dk olmadi ama aciktim gene bu ne ya ben surekli yemekmi yicem cokta yemiyorum ama nebilim sanki bebegimi besleyemiyorum gibi geliyor napcagimi sasirdim
Gelsin hemen size de yazacağım fikrimi...inşallah değer...Edrsin canim gelsin kullan yaz buraya memnunmusun degilmsn die.
Doktorum idrar da enfeksiyon için bol su içip bol wc ye çıkmamı söylemişti amaç uzun surede mesanede mikrop enfeksiyon kalmasın mis sürekli wc ye giderek enfeksiyonu atmakmis..heleki boyle bir durumun varsa idrar tutmak çok doğru değil gibi geliyor canım..idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip böbreklere yerleşirse o zaten bir çok seye neden oluyor o yüzden dikkat etmek lazim bence..Kızlar idrar tutmak bebeğe zarar verir mi aklıma takıldı ya
Canim bende dikkat etmeye calisiyorum yogurt yumurta peynir meyve yiyorum arada et yiyorum ama canim manti makarna borek cekiyor bunlari ymesem doydugumu hissetmiyorum kilo almadim bende halbuki 4 ay bitiyor ama hala azcik bir sisme olfu karnimda hamile oldugum belli degil bile cunku zaten kilom iyiydi ayni bende acim acim diye geziyirum gece ac yatiyorum doyamiyirum sabahta erkenden acikiyorum agzim bos dursun istemiyorum depomda ins birsyler vardir yoksa yandim benO senin depolarından mutlaka yiyordur canım..bolbol protein ağırlıklı beslen..karbonhidrat â çok yüklenme..ben geçen sefer hep doktorum verdiği listeye uygun beslendim..Çok şükür haftalarına gore kiloları çok iyiydi hem bende çokbos kilo olmadi..Çok sık besleniyordum çalıştığım halde sabah kahvaltısında yumurta en az 3 tane koca bir bardak sütümü koca bir dilim peynirimi yerdim..öğlen yemeğinden sonra işyerine meyva götürür onları yerdim..aksam mutlaka bir parça et tüketirdim..pilav makarna yi çok sevdiğim halde kısıtlı yerdim..bebek artik acıktığını hissettiriyormus o yüzden bizde sürekli aciz diye geziyoruz internette okumuştum..ben bu gece 4 mu 5 mi uyandım acim diye düşün..kalkmakta çok zor geliyor o saatte açlıktan sabah 7 filandı dalmışım..bel ağrısı karin ağrısı da çekiyorum geceleri çok..oda iyice uykumu maf ettii
Niye idrar tutma geregi duyuyorsunki geldikce git yap canim nasil rahat edeceksin boyleKızlar idrar tutmak bebeğe zarar verir mi aklıma takıldı ya
CAnim bnde hic kilo almadim yani son 25 gundur bakmadim kiloma, ama almamisimdir. Bnm gobiste gec cikti iki uc hafta oluyor. Arkadsim 5. Aydan birden karnin cikip buyuyor ve kilo almaya basliosun demisti. Bizde 4 u bitirdik npbakalim gidisat nasil olacak? :))Canim bende dikkat etmeye calisiyorum yogurt yumurta peynir meyve yiyorum arada et yiyorum ama canim manti makarna borek cekiyor bunlari ymesem doydugumu hissetmiyorum kilo almadim bende halbuki 4 ay bitiyor ama hala azcik bir sisme olfu karnimda hamile oldugum belli degil bile cunku zaten kilom iyiydi ayni bende acim acim diye geziyirum gece ac yatiyorum doyamiyirum sabahta erkenden acikiyorum agzim bos dursun istemiyorum depomda ins birsyler vardir yoksa yandim ben
Oy maşallah prenseslere...desene canım bir kız bir erkek derken yanıldık biz :)))sağlıklı olsunlar da cinsiyet hic önemli değil..kaç kilo almışın merak ettimKızlar drdan geldim. İki tane prenses geliyor:)))kıloları ve ve ölçümleri iyi çıktı.ben baya kilo almışım.ama kadar cok yedim ki cok normal kilo alamam :) bugunden sonra basladım dıkkat etmeye. 10-15 agustos arası perinatologdan tandevu alacagım.
Dediğin gibi saglıklı olsunlar da en onemlisi o :) 7 kg almışım cnm.8 saat yoll geldim. Odemde cok oldu ama yınde olsun olsun 1 kg yani.dikkat edicez artık:)Oy maşallah prenseslere...desene canım bir kız bir erkek derken yanıldık biz :)))sağlıklı olsunlar da cinsiyet hic önemli değil..kaç kilo almışın merak ettim
İnternette 3-5 arası normal diyor senin ikiz olunca 7 de normal olması lazim ama..doktorda çok mu dedi..benimki birşey demedi bu hafta karar vercek kilomA..Dediğin gibi saglıklı olsunlar da en onemlisi o :) 7 kg almışım cnm.8 saat yoll geldim. Odemde cok oldu ama yınde olsun olsun 1 kg yani.dikkat edicez artık:)
Hadi gozun aydin cnm saglikli olsunlarda farketmiyor cinsiyetleri insallah hepimiz saglikla kucagimizada aliriz bir ben kaldim galiba ogrenmeyenKızlar drdan geldim. İki tane prenses geliyor:)))kıloları ve ve ölçümleri iyi çıktı.ben baya kilo almışım.ama kadar cok yedim ki cok normal kilo alamam :) bugunden sonra basladım dıkkat etmeye. 10-15 agustos arası perinatologdan tandevu alacagım.
Bikacgundur bebegimi hissediyorum oynadigini gaz falan degil bunu ayirt edebilorum oyuzden biraz daha ferah kalbim korkularim var karnimin buyumemesini bile ayti takiyorum hepimizsaglikla doguralim canlarCAnim bnde hic kilo almadim yani son 25 gundur bakmadim kiloma, ama almamisimdir. Bnm gobiste gec cikti iki uc hafta oluyor. Arkadsim 5. Aydan birden karnin cikip buyuyor ve kilo almaya basliosun demisti. Bizde 4 u bitirdik npbakalim gidisat nasil olacak? :))
Hayirli olsun pembis pembis suslu cimcilerini rabbim korusun yerim onalri ben masllahhh canimKızlar drdan geldim. İki tane prenses geliyor:)))kıloları ve ve ölçümleri iyi çıktı.ben baya kilo almışım.ama kadar cok yedim ki cok normal kilo alamam :) bugunden sonra basladım dıkkat etmeye. 10-15 agustos arası perinatologdan tandevu alacagım.
Bende daha bilmiyorum yalniz degilsin insllah bu hafta bende ogrenirimHadi gozun aydin cnm saglikli olsunlarda farketmiyor cinsiyetleri insallah hepimiz saglikla kucagimizada aliriz bir ben kaldim galiba ogrenmeyen
Dr cok dedi cnm. Dikkat edecegım artık,İnternette 3-5 arası normal diyor senin ikiz olunca 7 de normal olması lazim ama..doktorda çok mu dedi..benimki birşey demedi bu hafta karar vercek kilomA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?