Cnm hayırlısıyla sende öğrenirsin cinsiyetleri,sagsalim zamanında doğuralım hepimiz inşallah:)Hadi gozun aydin cnm saglikli olsunlarda farketmiyor cinsiyetleri insallah hepimiz saglikla kucagimizada aliriz bir ben kaldim galiba ogrenmeyen
Cok tesekkurler ederim.Rabbim hepimiznkimi korusun cnm bnm.Hayirli olsun pembis pembis suslu cimcilerini rabbim korusun yerim onalri ben masllahhh canim
Masallah seninde bebİşlerine, cnm cinsiyet çok onemli degil saglıklı olsunlarda,bnmde biri 210 gr biri 205 gr dedi. Boyları boyları 14 cm civarı dedi.rahim boyuna baktı bnm de karından. Rahim kapalı ve uzunluğu iyi dedi. 13 agustosta perinatologdan randevu aldım.ayrıntılı ultrason .organ taramasına gidecegim.Siden80 canim tebrikler iki kiz gelior demek, bnmki de oyle mi olacak aceba, biz bi erkek bi kiz cok istedik ama tabi rabbim ne nasip ettiyse amenna. Gelismelri iyi ddi dpktor, sanirim 11.8 cm, 200 gr olmuslar gunlerinde ilerliyorlar, rahim boyu uzunlugu iyi ddi, ama karindan bakti, ya seninkiler nasildi. Bu arada 2 kg almisim ama neremden almisim onu bende bilmiorm cok sasirdim dogrusu
Evt saglikli olsunlarda, 15 gun sonra gel ddi, konusmadik ama ayrintili zamanim gelmis olacak zaten, bizde ayrintiliya bakariz ins. Artik bebisler hizla buyuyecekler cok heyecanli gercekten. Asiyida sordum 5. Aydan sonra yaptirBilirsin ddi.Masallah seninde bebİşlerine, cnm cinsiyet çok onemli degil saglıklı olsunlarda,bnmde biri 210 gr biri 205 gr dedi. Boyları boyları 14 cm civarı dedi.rahim boyuna baktı bnm de karından. Rahim kapalı ve uzunluğu iyi dedi. 13 agustosta perinatologdan randevu aldım.ayrıntılı ultrason .organ taramasına gidecegim.
Ben asıyı sormadım. Acıkcası yaptırmayı düşünmüorum ama .sorarım gittiğimde.Evt saglikli olsunlarda, 15 gun sonra gel ddi, konusmadik ama ayrintili zamanim gelmis olacak zaten, bizde ayrintiliya bakariz ins. Artik bebisler hizla buyuyecekler cok heyecanli gercekten. Asiyida sordum 5. Aydan sonra yaptirBilirsin ddi.
Hareketleri hissediyormusun peki, ikidir hissediyorum bi kac saniyelik pit pitlariBen asıyı sormadım. Acıkcası yaptırmayı düşünmüorum ama .sorarım gittiğimde.
Ben oyle hissettim ana.dr hissdemezsin çok erken diyor, gaz dır dedi.Hareketleri hissediyormusun peki, ikidir hissediyorum bi kac saniyelik pit pitlari
Amin canim ins, gonulnu ferah tut bi haftaya cikacak karnin, bnmde gec cikti. Bnde hareketleri ikidir hissediorm cokkkkk sukurBikacgundur bebegimi hissediyorum oynadigini gaz falan degil bunu ayirt edebilorum oyuzden biraz daha ferah kalbim korkularim var karnimin buyumemesini bile ayti takiyorum hepimizsaglikla doguralim canlar
Hayir bebisimin hareketi eminim, cunku cok yavas bi sekilde pit die atiyor. Gaz oldumu anliorm tabi. Ay bi anne bedenini tanir bn eli karnimda gezer oldum, sesleri ayirt ediorm, ve ilk keez hissettim o pitlariBen oyle hissettim ana.dr hissdemezsin çok erken diyor, gaz dır dedi.
Hakikaten çok inatçı...Nasıl doktor bunlar yaaa...biraz empati kurmaları lazim..Kizlar bnde doktordan geliyorum sicak sicak yaziyorum, baska doktor bilamadim varda bugun hasta cokmus beklemek zor gelir die kendi doktorumun klinigine gittim, veee bebislerim bi tanesi sirtini donmustu, digeri bacak bacak ustune atmis, bi tanesi %100 kiz, digeri belli degil ama % 70 kiza benziyor ddi. Hocam bi daha bakin belki doner die yalvardim resmen ama yok inatci doktorum hi dahakine onuda kesinlestirirz ddi meeak etme.
Benimki çok demezse bu hafta kesin değiştircem doktorumu..olmuycak boyle benim gibi pıhtılaşma olanlar hep doguruncaya kadar iğne kullanmış..bizimki hic tahlil filan istemiyor..bu kadar emek zahmet bosamı gitcek anlamadım..Dr cok dedi cnm. Dikkat edecegım artık,
Evt ama malesef anlamiyorlar oglum kizim diye sevecem bnde ogrenene kadr, bak senin kiza arkdslar geldi bugunHakikaten çok inatçı...Nasıl doktor bunlar yaaa...biraz empati kurmaları lazim..
Kızlar çoğalmaya başladı evet canım :))) su karnım niye ağrıyor acayip bir şey yaa..geçen hic hatırlamıyorum ne bir ağrı ne birşey..sanki sert sanki tas oturmuş gibi..ufffEvt ama malesef anlamiyorlar oglum kizim diye sevecem bnde ogrenene kadr, bak senin kiza arkdslar geldi bugun
uykumun arAsında hissetmiyorum ki cnm ya tutuyorm napcam blmmNiye idrar tutma geregi duyuyorsunki geldikce git yap canim nasil rahat edeceksin boyle
Uykun agir mi canım senin..benim mübarek uykumdan uyandırıyor..bugün uyandım mesela sonra da uyuyamadım..zaten cok biriktikçe rengi koyu laşıyor idrarın..ilk sabah idrarimda koyudur benim..uykumun arAsında hissetmiyorum ki cnm ya tutuyorm napcam blmm
Cnm çok tesekkur ederim.seninkinide merakla bekliyoruz.kızlar çogaldı topikte tansiyonunun çıkması çok normal cnm,zor ve üzücü günler geçirdin.bol su iç dinlenmene bak. Bgn dr ölçtü 11-7 cıktı.tansiyon çok değişken oldugu için hep yuksrk gitmiyordur merak etme,her gun ölç bakalım nasıl çıkacak.havalar da cok sıcak gidiyor.Öncelik kizlar@siden80 @ acelyacicegi tatlis kizlarinizi saglikla kucaginiza alin insallah sukur bu asamayida gectiniz. Banada %99 kiz dedi ama ben nedense guvenemedim kadina ayri tili ultrasonu bekliyorum kizim yada oglum diye sevmek icin. Benim bu 3-4 seferdir tansiyonum 15 leri goruyor kizlar varmi benim gibi olan cok korkuyorum. Dikkat ettim sinirlenince yukseliyor ama sinirlenmekte benim elimde degilki ne zaman neyle karsilasacagimiz belli degil bu hafta bi dr bulup gidicem galiba. Hepinizi kocaman opuyorum sizi ve bebislerinizi allaha emanet ediyorum
Birde bir yazı okudum. Pratik pilli tansiyon aletleri hamilelikte doğru cevsp vermez yazıyor.çünkü hamilelikte damarların genişliği vrüe yapısı değişirmiş.onun için manuel tansiyon aleti ile ölçülmesi lazımmış.Öncelik kizlar@siden80 @ acelyacicegi tatlis kizlarinizi saglikla kucaginiza alin insallah sukur bu asamayida gectiniz. Banada %99 kiz dedi ama ben nedense guvenemedim kadina ayri tili ultrasonu bekliyorum kizim yada oglum diye sevmek icin. Benim bu 3-4 seferdir tansiyonum 15 leri goruyor kizlar varmi benim gibi olan cok korkuyorum. Dikkat ettim sinirlenince yukseliyor ama sinirlenmekte benim elimde degilki ne zaman neyle karsilasacagimiz belli degil bu hafta bi dr bulup gidicem galiba. Hepinizi kocaman opuyorum sizi ve bebislerinizi allaha emanet ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?