2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hadi gozun aydin cnm saglikli olsunlarda farketmiyor cinsiyetleri insallah hepimiz saglikla kucagimizada aliriz bir ben kaldim galiba ogrenmeyen
Cnm hayırlısıyla sende öğrenirsin cinsiyetleri,sagsalim zamanında doğuralım hepimiz inşallah:)

Masallah seninde bebİşlerine, cnm cinsiyet çok onemli degil saglıklı olsunlarda,bnmde biri 210 gr biri 205 gr dedi. Boyları boyları 14 cm civarı dedi.rahim boyuna baktı bnm de karından. Rahim kapalı ve uzunluğu iyi dedi. 13 agustosta perinatologdan randevu aldım.ayrıntılı ultrason .organ taramasına gidecegim.

Evt saglikli olsunlarda, 15 gun sonra gel ddi, konusmadik ama ayrintili zamanim gelmis olacak zaten, bizde ayrintiliya bakariz ins. Artik bebisler hizla buyuyecekler cok heyecanli gercekten. Asiyida sordum 5. Aydan sonra yaptirBilirsin ddi.

Evt saglikli olsunlarda, 15 gun sonra gel ddi, konusmadik ama ayrintili zamanim gelmis olacak zaten, bizde ayrintiliya bakariz ins. Artik bebisler hizla buyuyecekler cok heyecanli gercekten. Asiyida sordum 5. Aydan sonra yaptirBilirsin ddi.
Ben asıyı sormadım. Acıkcası yaptırmayı düşünmüorum ama .sorarım gittiğimde.

Bikacgundur bebegimi hissediyorum oynadigini gaz falan degil bunu ayirt edebilorum oyuzden biraz daha ferah kalbim korkularim var karnimin buyumemesini bile ayti takiyorum hepimizsaglikla doguralim canlar
Amin canim ins, gonulnu ferah tut bi haftaya cikacak karnin, bnmde gec cikti. Bnde hareketleri ikidir hissediorm cokkkkk sukur

Ben oyle hissettim ana.dr hissdemezsin çok erken diyor, gaz dır dedi.
Hayir bebisimin hareketi eminim, cunku cok yavas bi sekilde pit die atiyor. Gaz oldumu anliorm tabi. Ay bi anne bedenini tanir bn eli karnimda gezer oldum, sesleri ayirt ediorm, ve ilk keez hissettim o pitlari

Hakikaten çok inatçı...Nasıl doktor bunlar yaaa...biraz empati kurmaları lazim..

Dr cok dedi cnm. Dikkat edecegım artık,
Benimki çok demezse bu hafta kesin değiştircem doktorumu..olmuycak boyle benim gibi pıhtılaşma olanlar hep doguruncaya kadar iğne kullanmış..bizimki hic tahlil filan istemiyor..bu kadar emek zahmet bosamı gitcek anlamadım..

Evt ama malesef anlamiyorlar oglum kizim diye sevecem bnde ogrenene kadr, bak senin kiza arkdslar geldi bugun
Kızlar çoğalmaya başladı evet canım :))) su karnım niye ağrıyor acayip bir şey yaa..geçen hic hatırlamıyorum ne bir ağrı ne birşey..sanki sert sanki tas oturmuş gibi..ufff

uykumun arAsında hissetmiyorum ki cnm ya tutuyorm napcam blmm
Uykun agir mi canım senin..benim mübarek uykumdan uyandırıyor..bugün uyandım mesela sonra da uyuyamadım..zaten cok biriktikçe rengi koyu laşıyor idrarın..ilk sabah idrarimda koyudur benim..

Öncelik kizlar@siden80 @ acelyacicegi tatlis kizlarinizi saglikla kucaginiza alin insallah sukur bu asamayida gectiniz. Banada %99 kiz dedi ama ben nedense guvenemedim kadina ayri tili ultrasonu bekliyorum kizim yada oglum diye sevmek icin. Benim bu 3-4 seferdir tansiyonum 15 leri goruyor kizlar varmi benim gibi olan cok korkuyorum. Dikkat ettim sinirlenince yukseliyor ama sinirlenmekte benim elimde degilki ne zaman neyle karsilasacagimiz belli degil bu hafta bi dr bulup gidicem galiba. Hepinizi kocaman opuyorum sizi ve bebislerinizi allaha emanet ediyorum

Cnm çok tesekkur ederim.seninkinide merakla bekliyoruz.kızlar çogaldı topikte tansiyonunun çıkması çok normal cnm,zor ve üzücü günler geçirdin.bol su iç dinlenmene bak. Bgn dr ölçtü 11-7 cıktı.tansiyon çok değişken oldugu için hep yuksrk gitmiyordur merak etme,her gun ölç bakalım nasıl çıkacak.havalar da cok sıcak gidiyor.

Birde bir yazı okudum. Pratik pilli tansiyon aletleri hamilelikte doğru cevsp vermez yazıyor.çünkü hamilelikte damarların genişliği vrüe yapısı değişirmiş.onun için manuel tansiyon aleti ile ölçülmesi lazımmış.

Bnm tansiuonda hep dusuk, bugun 10.6 ydi gene. Bu aylarda dusuk olurmus zaten. elsal canim cok tesekkur ederim, bakalim ikinci bebis tam belirli degil cinsiyet hayirlisi. Bizde ayrintiliyida ogreniriz artik ins. K kaderim35 canim benimde agrilarim oluyo, bugun doktordan sonra yine agri oldu degisik ti,sertlestide. Alismaya calisiyorum yada calismak lazim her neyse

Kızlar iyi akşamlar...@acelyacicegi canım hayırlı olsun kızın,digeri için netlesene kadar kız olduğunu düşünme bence canım benim ilk kızı görmüştü güya %100 demişti hemde iki ayri muayenede birde...Sonra değişti :)o yüzden bacağını açıp tam gorene kadar bekle..
Siden80 canım hayırlı olsun kızların Ayy ne cimcime olur şimdi onlar :)Allah güzel yazılar yazsın miniklerimize...
K kaderim35 canım karın ağrısı bendede var çok ben onu bebeklerin kendilerine yer actigina yoruyorum ama bilmiyorum yanlış mı yapiyorum
elsal canım aynen tansiyonun yüksek sanki biraz ama hamilelikte zaten normal diye biliyorum ama yinede emin ol ondan önlemini al ama sitrese giriyorsun ya tansiyonun ondan firliyodur...
Bu arada kızlar benim bebekler geçen hafta 17 şer cm lerdi biri 202 gr digeride 210 gr di...Birde ben kilo olayını çöker ettiğim için sordum 3 kilo kadar zaten karninda dedi kilon yani,rahim büyüdü bebekler yarım kilo onların kilosu birde onların eşi falan 3 kilo onlar dedi yani geri kalan kilolari kendime almisim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…