2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sağlık la alalım bebeklerimizi allahım bize evlat acısı yaşatma...teşekkürler kızlar serenci ve acelyacicegi ne bilim tas gibi sanki karnım birden geriliyor büyük olsa karin hareketime bakacağım..sanki toplanıyor gibi...geçen seferde salak gibi sevindim ohh oynuyorlar diyordum karnım bir sağa bir sola şişiyordu...sonra çat diye doğurdum..kasılma mi diye korkuyorum..alt tarafim gergin gibide dikişten dolayı galiba...yarin arıcan randevuyu erkene aldırcam bekleyemicem cumartesiye kadar..

Haklısın cnm, boyle bir durum varsa kullandırması lazım.Allah kucagına almayı nadip etsin.

Baz
bazen bnmde cok geriliyor.sertleşiyor. Sonra normale dönüyor. Çok yediğimde oyle oluyor diyorum .ona yoruyorum.Allah korusun yawrularımızı.

Uykun agir mi canım senin..benim mübarek uykumdan uyandırıyor..bugün uyandım mesela sonra da uyuyamadım..zaten cok biriktikçe rengi koyu laşıyor idrarın..ilk sabah idrarimda koyudur benim..
Su içmeyim desem gece yatarken hava çok sıcak çok su içiyorum yani uykumda ağır Cnm ya

serenci cok sagol canimm rabbim hayirlisidan sagliklisindan versin bize cumlemize, bakalim kiz mi cikacak oglan mi. sira B Benurde ve E elegimmm de artik hayirlisiyla
Insallah bu hafta ogreniriz canim ayrintili ultrason icin bana erkenmi acaba uclu testide yaptirmicam ben vazgectim kafami bulandirmicam bide ayrintili ultrasonda cinsiyet kesin cikarmi

Kızlar çoğalmaya başladı evet canım :))) su karnım niye ağrıyor acayip bir şey yaa..geçen hic hatırlamıyorum ne bir ağrı ne birşey..sanki sert sanki tas oturmuş gibi..ufff
Canim gaz olmasin o hem kabiz da olabilir vc durumun nasil belki karin agrin da bundandir sikma canini icimizde can tasiyoruz arada banada agri oluyor odum kopuyor bide icimden konusma huyum oldu tam siyirdim ben iyimisin iyimi acaba surekli icimden bunu soruyorum ve kotu seyler geliyor aklima yasadiklarimiz gayet nirmal bu asamaya kolay gelmedik yani olacak bukadari ins saglikla dogurup cisten gazdan agugularindan konusuruz

Insallah bu hafta ogreniriz canim ayrintili ultrason icin bana erkenmi acaba uclu testide yaptirmicam ben vazgectim kafami bulandirmicam bide ayrintili ultrasonda cinsiyet kesin cikarmi
Bnm doktorum 20 haftadan sonra ayrinti demisti, ama 16 ve 20. Haftalrda yani iki kez ayrintiliya bakan dokrlr var. Evt cinsiyet cikar canim. Senin haftadalarinda kaderimde ayrintiliya girmisti. Hade hayirlisi canim saglikli sorunsuz gecer insallhh

Gaz değil canım rahatım o konuda allahtan..bilmiyom ariycam bugün randevumu erkene aldır cam

Baz

bazen bnmde cok geriliyor.sertleşiyor. Sonra normale dönüyor. Çok yediğimde oyle oluyor diyorum .ona yoruyorum.Allah korusun yawrularımızı.
Benimkide geceleri oluyor çok...ama gündüz zaten evde sürekli dinleniyorum yorulmadan dolayı değildir bende..

Su içmeyim desem gece yatarken hava çok sıcak çok su içiyorum yani uykumda ağır Cnm ya
Uykuya yakin suyu kes canım doktorlar bile diyor...biliyorum çok sıcak..ben evime geldim gece gündüz klima calistiriyorum hic te susamıyorum burdayken annemde dediğin gibi içiyordum habire..çok zor ama n azından uykudan 1 saat öncekessen daha mi iyi olur..

Uykuya yakin suyu kes canım doktorlar bile diyor...biliyorum çok sıcak..ben evime geldim gece gündüz klima calistiriyorum hic te susamıyorum burdayken annemde dediğin gibi içiyordum habire..çok zor ama n azından uykudan 1 saat öncekessen daha mi iyi olur..

Bnm doktorum 20 haftadan sonra ayrinti demisti, ama 16 ve 20. Haftalrda yani iki kez ayrintiliya bakan dokrlr var. Evt cinsiyet cikar canim. Senin haftadalarinda kaderimde ayrintiliya girmisti. Hade hayirlisi canim saglikli sorunsuz gecer insallhh
Sagol canim insallah hakkimizda hayirlisi diyelim

Canim ben sabaha kadar ne ikisi ne ucu varya uykunun tadini bile alamiyorum lavaboya gitmekten
Canim bak yatmadan once suyunu az ic bikac yudum ve uykudan yarim saat falan ince su icmeni kes sonra uyumadan vcye git bir kac kez oyle yat yoksa olmuyor bide ven calisyorum uyuyamazsam dayanamam bunlari yapmama ragmen ozelliklede dun bir saga bir sola dondum hic rahat edemedim

Maşallah canım hadi gözün aydın.saglikli olsunlar,hayırlısı ile kucağına da al insallah. Kizlar çok tatlı oluyor süsler puslersin onlari

oyle yapayim canim cunku artik gidip gelmekten yoruluyorum varya gecen doktora gittim az birsey de enfeksiyon cikti agrilarim vardi ondanmis agrilar bir ilac verdi rahatlatti beni cok sukur uc litre su iciyorum gunluk normal olarak sabaha kadar lavabodan cikmiyom iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…