Canım evet bana doğuma kadar kullan dedi kan sulandırıcı onu bir sorsanBenimki çok demezse bu hafta kesin değiştircem doktorumu..olmuycak boyle benim gibi pıhtılaşma olanlar hep doguruncaya kadar iğne kullanmış..bizimki hic tahlil filan istemiyor..bu kadar emek zahmet bosamı gitcek anlamadım..
Sormam mi güzelim...ben biktim artik sormaktan sende hangi pıhtılaşma vardı..dun forumlarda gezerken gördüm ben gibi 677 heterozigot taşıyıcı olanlar doğuma kadar kullanmış tablo yapmış biri tektek inceledim herkesi aksam esime de okudum..bak buda benden bak buda benden bak bu su haftaya kadar kullanmış diye diye..adamcağız da şaşırdı kime gidelim simdi diyor genetikciye mi hematolojiye mi..yuz defa sordu aksam napcaz diye..iğneyi yapması korkutmuyor zaten..boyle basit birşey yüzünden emeklerimin gitmesinden korkuyorum..hele biri hem depot hemde kan sulandırıcı vurulmuş..Canım evet bana doğuma kadar kullan dedi kan sulandırıcı onu bir sorsan
Gaz değil canım rahatım o konuda allahtan..bilmiyom ariycam bugün randevumu erkene aldır cam
Bu aydan sonra kontroller ayda bir olcak galiba..hic sevmiyorum bu isi..dikişten dolayı karnımın alt kısmı sert gibimi seninde gerginlik oluyor sanki arada..fitil atiyorum yaa hala ben çok dibe atmıyorum atamiyorum sert gibi geliyor sanki normalde çok ileri atardım bu aralar bulamıyorum korkudan zorlamıyorumİhmal etme canım. Bizim dikisimiz var kasılma falan olursa magnezyum filan verip rahatlatiyorlarmis.
Canım ben haftada bir gün pruloton depot vuruluyorum hergün kan sulandırıcı.. çeşidini unuttum ya genetikten test yaptirmistik. Atlamayin dedi hoca hep aynı saatte kollarim hep şiş. .yarında dikislere bakiim dedi. Hayirlisi olsun ne diyim Allah emeklerimizin karşılığını versin İnşallah. Bugün benimde kasik ağrım var. Bide akıntim var canim böyle nasıl diyim kıvamlı yapışkan bişey beyaz renkli benide o korkutuyor bakalım işte belki progestan yapıyordur. Fitil olarak koyuyorum günde 3 defaSormam mi güzelim...ben biktim artik sormaktan sende hangi pıhtılaşma vardı..dun forumlarda gezerken gördüm ben gibi 677 heterozigot taşıyıcı olanlar doğuma kadar kullanmış tablo yapmış biri tektek inceledim herkesi aksam esime de okudum..bak buda benden bak buda benden bak bu su haftaya kadar kullanmış diye diye..adamcağız da şaşırdı kime gidelim simdi diyor genetikciye mi hematolojiye mi..yuz defa sordu aksam napcaz diye..iğneyi yapması korkutmuyor zaten..boyle basit birşey yüzünden emeklerimin gitmesinden korkuyorum..hele biri hem depot hemde kan sulandırıcı vurulmuş..
Cok tesekkurler cnm. Hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alalım yavrularımızı.Maşallah canım hadi gözün aydın.saglikli olsunlar,hayırlısı ile kucağına da al insallah. Kizlar çok tatlı oluyor süsler puslersin onlari
Ben üşüyünce çok akıntı oluyor..havalar çok sıcak malum..klima açık sürekli yada annemde klima yok diye soğuk suyla heryerimi yıkayıp yatıyorduk ondan herhalde usutuyordum..tahlile bakınca bana yazarmisin canım..sen hangi şehirde idinCanım ben haftada bir gün pruloton depot vuruluyorum hergün kan sulandırıcı.. çeşidini unuttum ya genetikten test yaptirmistik. Atlamayin dedi hoca hep aynı saatte kollarim hep şiş. .yarında dikislere bakiim dedi. Hayirlisi olsun ne diyim Allah emeklerimizin karşılığını versin İnşallah. Bugün benimde kasik ağrım var. Bide akıntim var canim böyle nasıl diyim kıvamlı yapışkan bişey beyaz renkli benide o korkutuyor bakalım işte belki progestan yapıyordur. Fitil olarak koyuyorum günde 3 defa
Ben üşüyünce çok akıntı oluyor..havalar çok sıcak malum..klima açık sürekli yada annemde klima yok diye soğuk suyla heryerimi yıkayıp yatıyorduk ondan herhalde usutuyordum..tahlile bakınca bana yazarmisin canım..sen hangi şehirde idin
Benimki daha nicelerini görüyoruz biz diyor..benim telaş azmış bile..Ben Ankara canım. Tabi bakınca yazarım sıkma canını kismetimizde varsa olacak bunlar belki normal biz çok evham yapıyoruz. Doktor bana öyle demisti çok evham yapıyorsun demisti
Sagol canim benim, rabhim hayirlisi ne ise onu versin insallah, hepimiz dogrurp kucagimizada aliriz insallhacelyacicegi canım demek Miniklerin biri kız inşallah öbürü erkektir.. Allah kucağına da almayi nasip etsin..saglikli olsunlarda ne oldular aslında önemli degil
Sen dra gittin mi cnm.?bugun degılmıydı?Bugün pek bi sessiz kaldı forum...
Yok be kuzum hastane ile cuma ydi randevum..cumartesi perinatolog la var...ama aradım perinatolog ile randevuyu yarına çektim..dayanamicam daha ...Sen dra gittin mi cnm.?bugun degılmıydı?
Günaydın canimm nasılsın?Günaydın güzel annelerrrrr...
demekki o kadar fazla sıkışmıyorum yani uyuyorum farkedince kalkıyorumCanim ben sabaha kadat iki kez gittim usendim kalkmim belki uyurum dedim uyutmadi sende uyutamayacak kadarsa git
bu gece öyle yaptım gece sıkışmamışım cnm saolUykuya yakin suyu kes canım doktorlar bile diyor...biliyorum çok sıcak..ben evime geldim gece gündüz klima calistiriyorum hic te susamıyorum burdayken annemde dediğin gibi içiyordum habire..çok zor ama n azından uykudan 1 saat öncekessen daha mi iyi olur..
Napalim canım nasıl olalım bugün doktora git cem benim cadıyı görmeye..ordan da kuaföre gitcem...tüylerin 10bin bakimi geldi...sen de ne var ne yok bugün..Günaydın canimm nasılsın?
Gündüz gece almadığınsuyun takviyesini yeteri kadar alirsan sorun yaşamazsın herhalde..gece su icmedigimiz için sabah ilk idrar hep koyu olur..sıvı içtikçe gündüz acil renk..bende Gündüz su içmekten tutamıyorum idrarimi...sürekli lavoba ya taşınıyorum..bazen yeter artik biktim desemde içmek zorunda olduğum için o suyu pasa pasa içiyorum :))))bu gece öyle yaptım gece sıkışmamışım cnm saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?