2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım evet bana doğuma kadar kullan dedi kan sulandırıcı onu bir sorsan

Canım evet bana doğuma kadar kullan dedi kan sulandırıcı onu bir sorsan
Sormam mi güzelim...ben biktim artik sormaktan sende hangi pıhtılaşma vardı..dun forumlarda gezerken gördüm ben gibi 677 heterozigot taşıyıcı olanlar doğuma kadar kullanmış tablo yapmış biri tektek inceledim herkesi aksam esime de okudum..bak buda benden bak buda benden bak bu su haftaya kadar kullanmış diye diye..adamcağız da şaşırdı kime gidelim simdi diyor genetikciye mi hematolojiye mi..yuz defa sordu aksam napcaz diye..iğneyi yapması korkutmuyor zaten..boyle basit birşey yüzünden emeklerimin gitmesinden korkuyorum..hele biri hem depot hemde kan sulandırıcı vurulmuş..

İhmal etme canım. Bizim dikisimiz var kasılma falan olursa magnezyum filan verip rahatlatiyorlarmis.
Bu aydan sonra kontroller ayda bir olcak galiba..hic sevmiyorum bu isi..dikişten dolayı karnımın alt kısmı sert gibimi seninde gerginlik oluyor sanki arada..fitil atiyorum yaa hala ben çok dibe atmıyorum atamiyorum sert gibi geliyor sanki normalde çok ileri atardım bu aralar bulamıyorum korkudan zorlamıyorum

Canım ben haftada bir gün pruloton depot vuruluyorum hergün kan sulandırıcı.. çeşidini unuttum ya genetikten test yaptirmistik. Atlamayin dedi hoca hep aynı saatte kollarim hep şiş. .yarında dikislere bakiim dedi. Hayirlisi olsun ne diyim Allah emeklerimizin karşılığını versin İnşallah. Bugün benimde kasik ağrım var. Bide akıntim var canim böyle nasıl diyim kıvamlı yapışkan bişey beyaz renkli benide o korkutuyor bakalım işte belki progestan yapıyordur. Fitil olarak koyuyorum günde 3 defa

Ben üşüyünce çok akıntı oluyor..havalar çok sıcak malum..klima açık sürekli yada annemde klima yok diye soğuk suyla heryerimi yıkayıp yatıyorduk ondan herhalde usutuyordum..tahlile bakınca bana yazarmisin canım..sen hangi şehirde idin

acelyacicegi canım demek Miniklerin biri kız inşallah öbürü erkektir.. Allah kucağına da almayi nasip etsin..saglikli olsunlarda ne oldular aslında önemli degil

Ben Ankara canım. Tabi bakınca yazarım sıkma canını kismetimizde varsa olacak bunlar belki normal biz çok evham yapıyoruz. Doktor bana öyle demisti çok evham yapıyorsun demisti

Ben Ankara canım. Tabi bakınca yazarım sıkma canını kismetimizde varsa olacak bunlar belki normal biz çok evham yapıyoruz. Doktor bana öyle demisti çok evham yapıyorsun demisti
Benimki daha nicelerini görüyoruz biz diyor..benim telaş azmış bile..

bu gece öyle yaptım gece sıkışmamışım cnm saol

bu gece öyle yaptım gece sıkışmamışım cnm saol
Gündüz gece almadığınsuyun takviyesini yeteri kadar alirsan sorun yaşamazsın herhalde..gece su icmedigimiz için sabah ilk idrar hep koyu olur..sıvı içtikçe gündüz acil renk..bende Gündüz su içmekten tutamıyorum idrarimi...sürekli lavoba ya taşınıyorum..bazen yeter artik biktim desemde içmek zorunda olduğum için o suyu pasa pasa içiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…