2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar Nasilsiniz isim dusundunuzmu
Ben dusunmedim canim aslinda dedemizin adi erkek olursa onu koyazriz diyorum kiz olursa kisa isim istiyorum ilerde zorlanmicagi kolay bir isim simdiden dusunup sonra daha hosima giden birsey cikarsa diye erteliyorum senin fikrin varmi

00 olanlarmi senin sayilarmi anlamadim canim detayli degil yszdiklarin ama lokosit varsa antiboyotik verir yada azsa bol.su ic der

Normal idrar tahlilinde onlar var, bende negatif yaziuor, kultur cokmadi ama anlamadim, pozitifmi cikmis senin?
0 olması gereken değer ler mesela rakamlar var yaninda zaten normali hep negatif çıkması..bende pozitif te var normal yazan da var..eritrosit lökosit nitrit var kesin de değerleri önemli ...

00 olanlarmi senin sayilarmi anlamadim canim detayli degil yszdiklarin ama lokosit varsa antiboyotik verir yada azsa bol.su ic der
Her gün 2 kesin 3 e yakin su içiyorum daha nereme iccem canım yaaa..geçen en basta da çıktığı için antibiyotik kullandım..bol su ya öyle başladım..wc ye tasinmaktan ölüyorum..

Cnm enfeksiyon var sanirim.onun disindaki degerlerin notmal gorunuyir, antibiyotik kullandin mi hic serklajdan sonra?
Benim ilk tahlillerde de çıkmıştı iltihap ilaç kullandım..serklaj dan sonra gerek yok dedi doktorum antibiyotik vermedi..bakalım perşembe günü başka unlu bir hocaya prof perinatolog â randevu aldım..

Her gün 2 kesin 3 e yakin su içiyorum daha nereme iccem canım yaaa..geçen en basta da çıktığı için antibiyotik kullandım..bol su ya öyle başladım..wc ye tasinmaktan ölüyorum..
Anladim canim antibiyotik tedavisi verir bence gene cunku enfeksiyonun var telas edilecek bi durumun yok bence sen doktoruna goster sonuclarini bakim o ne diyecek benimde akintim var bazen beyaz bazen sari hamilelige bagliyordum ama bu gittigimde bende sorayim dikat et kendine canm

Ben çok su ictigimden zannediyordum idrarimi tutama ma..bazen kaçırıyordum ne yalan soyleyim..birde bir iki gün yeşilimsi akıntı geldi alt karin ağrım çoktu..ben klimadan usutuyorum zannettim..o gün sağlık ocağı yapalım demese idrar tahlili yaptirmayacaktim..

Baya enfeksiyon kapmsissin canim sen aman daha dikkat et cok

Baya enfeksiyon kapmsissin canim sen aman daha dikkat et cok
Ben farkediyorum da benim adam da kızıyor iste sürekli burdan birşey öğreniyorum..habire bir şey cikartiyorum diye...doktorumu begenmiyorum ona kızıyorum diye..bu kadar problemden sonra doktorumun kendisi su kadar da bir tahlil ver demesi lazım..neeerrddee...adama diyorum crp yuksek çıkmış max 0.5 benimkisi 1.5 veya 1.6 gibi birşey...önemli değil çok yüksek değil diyor..var mi böyle mantık 300 tl boşuna mi veriyorum..sanki onun cebinden çıkıyor ilaç parası tahlil parasi..

Canım korkma lökosit varsa enfeksiyon anlamına geliyor benimde idrarda cikmisti tek içimlik bir şey verdiler o geciriyormus. Zaten sonra doktorum önlem amaçlı vagi heks verdi vajinal bakteri için birde antibiyotik verdi birde flagy diye birşey verdi onlarda vajinal enfeksiyon icin pazartesi de kültür yaptiracagim. Salı günü ankarada başka bir Prof bulduk bide ona gidicem aslında kendi doktorum da çok iyide. Yoğurdu üflüyoruz işte her ihtimale karsi

Biraz da kan var idrar da iste bakalım..

Ayni durumdayim doktordan yana cok sakin detayci degil degistirecem adam gibi biri yok allah yardimcimiz olsun cnim cok bilmekte iyi degil bende senin gibuyim cok arsstiriyorum sonra doktoru begenmiyoruz

Ayni durumdayim doktordan yana cok sakin detayci degil degistirecem adam gibi biri yok allah yardimcimiz olsun cnim cok bilmekte iyi degil bende senin gibuyim cok arsstiriyorum sonra doktoru begenmiyoruz
Hayır adam lada problem oluyor..ben dimdikci oluyorum..elimde değil bir daha kaybetmek istemiyorum..içimde ki cani hissettikten sonra onu gönderemem toprağa..Ayni gidiyor buda 24 25 olduğu zaman ikizlerle ayni haftaya gelcek o hafta 9 eylül hic geçmez artik baba hesaplıyorum hala çok var 24 25 olmama...burdan öğreniyoruz birşey diye dedikoducu oluyoruz...napalim bütün gun yatıyoruz...hergun birini mi görüyoruz...birilerimi geliyor..bizde burda birbirimizi anlayanlar ile konuşuyoruz...

Canım merhaba çok sevindim bu güzel haberle gelmene aramıza seni hatırlıyorum...Benim transferle beraber 8.gün degerim 151 çıktı iki gün sonra 401 olarak devam etti 5.gün emriyosuydu..Cokk sevindim canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin

Amin canim insallah hepimiz saglikla alalim bebisleri kucagmiza. Intikamimi cok kotu alcam ins.gelince totosunu bacagini dis izi yapcam hep.kucagima alabileyimde ins.

Kiyamam sana , bak stres yukleniorsun cok, hic birsey olmayacak , rahat ol, bu sefer kizini sagsalim alacaksin eline, yapma bunu, herkesde var enfeksiyon,

Cnm enfeksiyon var ama korkma , hamilelikte % 70 herkeste oluyormus, bnm idrar kulturunde ureme oadi yazior, sanirim birsey yok. Vajina kulturu daha cikmadi, hic yelas rtme , antibiyotikler halledior,
Biride diğer forumda şey yazmış yeşilimsi sümük gibi akıntı iyi değil bir arkadaş hemen sonra çocuğunu kaybetti diye doktora attım mesaj donsun diye bekliyorum

Kiyamam sana , bak stres yukleniorsun cok, hic birsey olmayacak , rahat ol, bu sefer kizini sagsalim alacaksin eline, yapma bunu, herkesde var enfeksiyon,
Kontrol manyağı oluyorum korkudan galiba..elimde değil herşeyi kontrol etsinler birşey gözünden kaçacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…