2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende yememi duzrnleyince mide sorunum kalmadi, zaten pek yoktu, baharatli yememek lazim cnm, birde bu zaman mideye baski oluyor yabi, gaviscon kullAnabilirsin,
Öyle gündüz zaten pek yüklenmiyorum mideme..çorba meyva yiyorum..baharat li yemiyorum da aci atıyorum çorbanın üstüne filan..ben hep yiyip yattığım için mi diye düşünmüştüm ama ikizler de bu zamanlar çok yanıyordu..simdi soda içiyorum oturmaya çalışıyorum..birde sanki bebeğim alt kasıkta duruyor sanki gibi geliyor..göbek deliğimden 4 parmak aşağısı gibi..oralarda hissediyorum..o kısım sert gibide..

Mide
mide yanmasi normal ama, bnmde karnim cok gergin, altli ustlu duruyorlar bnmkilerde , tam olmasada capraz gibi :) onun karnim cok sivri, yanlara dogru genislemedi, yukarida olan 330 gr asagisa olan 285 gr mis, yukaridaki hep daha kilolu nedense, bnmkinin biri bayagi altta , ama doktor bisey demedi, iyi yada kotu

Benim kilolu olan aşağıdaydı iri olan ilk önce de o çıktı zaten :)) yolu açtı kardeşine..ondan sivridir benimde çok sivri idi..ay dun sağlık odağında bur kiz vardı hamile coooook zayıftı..boyuda baya uzun..kocasının bakışlarını da hic beğenmedim çok gıcık ve sinirli birine benziyordu...

Fitili yaptım ama zor girdi ,biraz kuruluk var.inşallah işe yarar,

K kaderim35 Siden80 kızlar merhabalar giremedim bir kaç gündür,bendede enfeksiyon problemi oldu fitil verdi drum birde krem...Buarada ayrintiliya yönlendirdi o dr da haftada bir geliyormuş yaşadığım il 'e 18 inde randevumu aldım...Birde mide yanması falan normal çünkü artık kasları ve saçları çıkmaya başladı bebislerimiz in :) ben bugun hast çantasını hallettim sayılır arastirdigim ve mantıklı gelenleri aldım..

Canta icin erken degilmi cnm ben detayli ultrasyon dan sonra kizima ve ogluma tulum ve emzik aldim baskada hazirlik yok

Bendede akıntı var dedi.kültür sonucu cıkmadı ama yinede fitil verdi.bende göğüs kremi.mendil.emzik tarzı şeyler aldım hastane cantası için.bana gecelik.hastane çıkışlarını eylul gibi alayım diyorum.

Gunaydinlar guzel arkadaslarim annislerim nasilsiniz tatli yigenlerim nasillar. Cok ozledim sizi ben ya, annemlere gitmistim abimin dugunu de vardi, 8 gün kalip geldim dun aksam, ondan hic yazamadim. herkes cook cok iyidir insallh, benim gobek artik tam belli oluyor, pıt pıtlari artik hergun hissediyorum, mide eksimem oliyor geceleri, baharatli yemeklerden dolayi, bazende yemedigim halde oluyor. Bebislerimi cumartesi gormeye gidioz ins. Anlatin ne var ne yok

Gunaydin serenci canta icin erken ben hic birsey almadim korkudan zaten cinsiyette bellu degil 24.haftada alacam ama hayirli olsun insallah giyer minik ogullarin saglikla bak bak doyamazsin simdi gozunun.onunde ya buarada bende 22 diye biliyorum ayrintiliyi erken istesem olur ozman dimi Siden80 canim yaa cok gecmis olsun akintin agrilimi kokulumu bendedw var ama onemsemedim agri sizi yok diye cok gecmis olsun A acelya cicegi hayirli olsun canim buarada arada bende pit pit hissediyorum cok guzel bir duygu

Canim gunde 1 muz mutlaka ye bebge kilo aldiriyormus muz sanirim ben yiyorum bitane ne bulursan ne faydali olan suan cok ihtiyaci var bebeklerin vitamine benim duzene girdi yemek ne bulsam yiyirum hic kiloda almadim sonraki aylar kilo alicaz sanirim ozman dikakt ederiz

Cnm bnm akıntım cok geliyordu. Hiç ağrım yoktu.arada koku vardı. Dra gideyim dedim. İyi kide gitmişim cnm.sende git istersen dra,

Cnm bnm akıntım cok geliyordu. Hiç ağrım yoktu.arada koku vardı. Dra gideyim dedim. İyi kide gitmişim cnm.sende git istersen dra,

Canim benimde son bir haftadir akintim yogun ama hic koku yok yinede haftaya gittigimde dr asoyleyeyim bakayim haftaya carsamba ayriltili ultrasonum var. bebisim evelsi gun cok hareketliydi banada hissettirdi ama dun hic hissetmedim moralim bozuldu bakalim bugun hissettirecekmi. Ama bu donemde zaten duzenli olmazmis

Cnm bnmde kokuda cok yoktu ama. Beyaz akıntı çok olunca korkuttu.bende cok hissedemiyorum.ama dun gece soluma yattıgımda hissettım oynadıklarını.ara ara hissediorum sanki. Zaten bu donemde duzenli hissedilmezmiş.

Kızlar bende enfeksiyon yok ama dikiş olduğu için önlem olsun diye fitil verdiler. Bende sormayı unuttum doktora progestani da atmaya devam ediyormusunuz

Canta icin erken degilmi cnm ben detayli ultrasyon dan sonra kizima ve ogluma tulum ve emzik aldim baskada hazirlik yok
Canım erken olabilir elbette ama ben çok yoğun çalışıyorum,fırsat buldugumda aradan çıkarmak istiyorum,kendim için birsey almadım henüz bebeklere aldım..Şimdi hast pike tk larını falan halledicem Allahtan zaten o işin imalatını yapiyorum...Birde evin eşyalarını falan degistiriyorum o yüzden benim çok isim var

Bende kendime almadım daha birsey çünkü ne kadar kilo alacağım belli degil:) bu arada cnm göğüs Pedi al birde hiç hast de üst degismesin süt falan aktiginda,ayrıca göğüs içinde en iyi gelen şey ayva cekirdegiyle birsey yapiyorlarmis tam bilmiyorum bir o geciriyormus hemen göğüs acısını ben onu tam ogreneyim yazarım yine

Sorma canım ya öyle gerçekten bakıp bakıp gülüyorum arada agliyorum :) şimdi şimdi farkettim onları çok hareketliler más...Canim bende 23 haftaya kadar biliyorum 18 ine aldım o yüzden randevumu,sen hangi dr a gidecekesen ara onlar yonlendirirler zaten tarihini

Cnm göğüs pedide aldım.birre ayva cekirdeklerini çikarıp uzerini örtecek kadar su koyuyoruz.5-6 satte jellesiyor.ilk emzirmeden sonra göğüs ucunu suruluyor.catlaklara cok ii geliprmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…