2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm göğüs pedide aldım.birre ayva cekirdeklerini çikarıp uzerini örtecek kadar su koyuyoruz.5-6 satte jellesiyor.ilk emzirmeden sonra göğüs ucunu suruluyor.catlaklara cok ii geliprmuş.
Heh aynen o işte :) biliyormuş sun zaten bak tam tarifi ben senden aldım :)

Mrb kizlar nasilsinizz ben iki gundur cene agrisi cekiyorum 20 dis cikarmisim yandakilerine baski yapiyormus oyle boyle bir agri degil agzimi acamiyorum tedaviye basladan once dislerinin bakimini yaptirdim agrimasin diye ama yeni dis cikartacagimi dusunmemistim insallah sizde boyle birsey olmaz cok zor

Cok geçmiş olmuş cnm.20 lik dişin agrısı cok olurmuş.Allah kolaylık versin.

Bugün çok gezdim kızlar sabah 9 da çıktık simdi eve girdim..sabah kadın dogumcaya gittik..dun alt karindaki agrı mi söyleyince vajinal ölçtü çok şükür 4.9 çıktı..3 un altı sıkıntı dedi..bebek 19+1 dedi..afp testi çok iyi dedi..bir kaç tahlil istedi safra asitleri filan bakalım gene de dedi..idrar kültürü de verdim ama sonuçlar pazartesi çıkcak mis..ordan üniversiteye dahileye ye çıktım paşam teşrif etti hematolog â sevk etti..ama insan da çalışma zevki olmayınca iste attı salıya...salı sabahı erkenden gitcekmisim..saat belli degil..bende riskli gebelik benimki her zaman cikamiyorum dedim bugün baksın diye..gıcık olunca insan sekreteri ne dese begenirsiniz zaten hamilesiniz diye salı günü diyoruz normalde 3 ay sonraya veriyoruz..iyide saat verin o zaman dedim..saat te vermedi normal sıraya sokacak bekle allah bekle olcaz sabahın köründe...
ordan çıktık bebe mobilyası bakalım fikrim olsun dedim..ben ilerde çıkamazsam eşime söylerim gider alır diye...anam durağımız uçukladı sadece büyüyen beşik ve dolap alfemo 3300 diyor kk na 9 taksit..bir tanıdık bir yere yönlendirdi orda 3500 tam takim şifoniyer de var ama nakit para kredi kartı olursa +kdv gelcek mis..Çok kararsız kaldık başka mağazalarda var bakıcaz ama çok sıcak ve yoruldum iki yer yetti bana gelişmeleri haber ederim :)))))

Ilk denememe bu topikte sizinle baslamistim ama malesef negatif sonuclanmisti. omdan sonra bir dondurulmus birde normal denemeyle bugun hamile haberimi aldim cok sukur.
Iki tane 3.gun embriyosu transfer edilmisti. Allah sukur Degerimde 318 cikti kizlar.
Yanlis hatirlamiyorsam ikizlerimiz coktu bu topikte. Kacinci gun hangi degerleri almislardi yazabilirlermi acaba

Ben seni iyi hatırlıyorum cnm. Bnm 2 tane 5. Gun embriyosu 9 . Gun 396 13. 2262 cıkmıştı. İkiz ve iki tane prensesim olacak.

Ben seni iyi hatırlıyorum cnm. Bnm 2 tane 5. Gun embriyosu 9 . Gun 396 13. 2262 cıkmıştı. İkiz ve iki tane prensesim olacak.
Oy masallah canim. Hem ikiz hemde prenses. Kaymakli ekmek kadayifi gibi alllahim saglikla kucagina versin ins. Kan degerlerini alip keseye gore belli oluyo ozaman durum.tama inan hi onemli degil suan tek cift erkek kiz.cunku Cok bekledik bugunleri.cok sukur ilk zorlu donemeci atlattik. Darisi digeelerine ve saglikla kucaklamaya ins.

Cnm saglıklı olsunlar da gerisi önemli degil,bnm ilk önce tek kese gorunmuştu bir daha gittiğimde 2. Kesede görünmüştü.

İdrar kültürüm daha yeni çıkmış kızlar...nitrit var eritrosit lökosit urobilinojen de var..ne demek simdi sizde de bunlar var mi.. Siden80 canım seninkiler de neler fazla idi?? Su urobil... li tahlili hic sevmedim karaciğer siroz vs gibi şeyler diyor...off yaaa...napcam ben simdi..kadın doğumcu bugün urolojiye gönderirim dedi sizin ilaçları kim verdi..

Cnm idrar tahlili cikti bnm, hic biri yok idrarda ama kultur cikmadi, sen bi fotosunu cekip koysana bakayim

Kizlar Nasilsiniz isim dusundunuzmu
Bugün alfemo da alaçatı isimli bir bebek odası takimi vardı adam dediki isterseniz çocuğunuz adini da yazdırıyoruz diye bizde o tam muallak dedik..hatta esim nasılsa o is bende nüfusu nu ben çıkarcamdedi. Bizde isim filan yok yani canım..

İdrar Tetkiki (strip ile)
S.G 1000 1003-1030
pH 6 4.6-8
ERİTROSİT 50 Ery/µl 0-0
LÖKOSİT 75 Leu/µl 0-0
NİTRİT Pozitif 0-0
PROTEİN Negatif mg/dl 0-0
GLUKOZ Negatif mg/dl 0-0
ASKORBİK ASİD Negatif mg/dl 0-0
KETON Negatif mg/dl 0-0
ÜROBİLİNOJEN Normal mg/dl 0-0
BİLİRUBİN Negatif mg/dl 0-0
İdrar mikroskopisi
Eritrosit 4-5 0-0
Lökosit 15-20 0-0
Lökosit Kümesi 0-0
Epitel Hücre 0-0
Böbrek Epitel Hücresi 0-0
Bakteri bol 0-0
Siden80 canım pek iyi kopyalanmadi tablo bozuldu hemen yaninda yazan benim değerlerim onun yaninda kiler de olması gereken.

Cnm enfeksiyon var sanirim.onun disindaki degerlerin notmal gorunuyir, antibiyotik kullandin mi hic serklajdan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…