Heh aynen o işte :) biliyormuş sun zaten bak tam tarifi ben senden aldım :)Cnm göğüs pedide aldım.birre ayva cekirdeklerini çikarıp uzerini örtecek kadar su koyuyoruz.5-6 satte jellesiyor.ilk emzirmeden sonra göğüs ucunu suruluyor.catlaklara cok ii geliprmuş.
Cok geçmiş olmuş cnm.20 lik dişin agrısı cok olurmuş.Allah kolaylık versin.Mrb kizlar nasilsinizz ben iki gundur cene agrisi cekiyorum 20 dis cikarmisim yandakilerine baski yapiyormus oyle boyle bir agri degil agzimi acamiyorum tedaviye basladan once dislerinin bakimini yaptirdim agrimasin diye ama yeni dis cikartacagimi dusunmemistim insallah sizde boyle birsey olmaz cok zor
Sagol canim cok kotu ya dis de agrimiyo cenem agriyor yutkunamiyom bile o kadar kotu antibiyotik yazdi ama kullaadim bir tane agri kesici ictim o kadarCok geçmiş olmuş cnm.20 lik dişin agrısı cok olurmuş.Allah kolaylık versin.
Sagol canim
Ben seni iyi hatırlıyorum cnm. Bnm 2 tane 5. Gun embriyosu 9 . Gun 396 13. 2262 cıkmıştı. İkiz ve iki tane prensesim olacak.Ilk denememe bu topikte sizinle baslamistim ama malesef negatif sonuclanmisti. omdan sonra bir dondurulmus birde normal denemeyle bugun hamile haberimi aldim cok sukur.
Iki tane 3.gun embriyosu transfer edilmisti. Allah sukur Degerimde 318 cikti kizlar.
Yanlis hatirlamiyorsam ikizlerimiz coktu bu topikte. Kacinci gun hangi degerleri almislardi yazabilirlermi acaba
Oy masallah canim. Hem ikiz hemde prenses. Kaymakli ekmek kadayifi gibiBen seni iyi hatırlıyorum cnm. Bnm 2 tane 5. Gun embriyosu 9 . Gun 396 13. 2262 cıkmıştı. İkiz ve iki tane prensesim olacak.
Cnm saglıklı olsunlar da gerisi önemli degil,bnm ilk önce tek kese gorunmuştu bir daha gittiğimde 2. Kesede görünmüştü.Oy masallah canim. Hem ikiz hemde prenses. Kaymakli ekmek kadayifi gibialllahim saglikla kucagina versin ins. Kan degerlerini alip keseye gore belli oluyo ozaman durum.tama inan hi onemli degil suan tek cift erkek kiz.cunku Cok bekledik bugunleri.cok sukur ilk zorlu donemeci atlattik. Darisi digeelerine ve saglikla kucaklamaya ins.
Surpriz yumurta olmus o ne guzelCnm saglıklı olsunlar da gerisi önemli degil,bnm ilk önce tek kese gorunmuştu bir daha gittiğimde 2. Kesede görünmüştü.
Cnm idrar tahlili cikti bnm, hic biri yok idrarda ama kultur cikmadi, sen bi fotosunu cekip koysana bakayimİdrar kültürüm daha yeni çıkmış kızlar...nitrit var eritrosit lökosit urobilinojen de var..ne demek simdi sizde de bunlar var mi..Siden80 canım seninkiler de neler fazla idi?? Su urobil... li tahlili hic sevmedim karaciğer siroz vs gibi şeyler diyor...off yaaa...napcam ben simdi..kadın doğumcu bugün urolojiye gönderirim dedi sizin ilaçları kim verdi..
İnternetten baktım bakayım telefona kayıt yapabil cem mi..Cnm idrar tahlili cikti bnm, hic biri yok idrarda ama kultur cikmadi, sen bi fotosunu cekip koysana bakayim
Bugün alfemo da alaçatı isimli bir bebek odası takimi vardı adam dediki isterseniz çocuğunuz adini da yazdırıyoruz diye bizde o tam muallak dedik..hatta esim nasılsa o is bende nüfusu nu ben çıkarcamdedi. Bizde isim filan yok yani canım..Kizlar Nasilsiniz isim dusundunuzmu
Normal idrar tahlilinde onlar var, bende negatif yaziuor, kultur cokmadi ama anlamadim, pozitifmi cikmis senin?İnternetten baktım bakayım telefona kayıt yapabil cem mi..
Cnm enfeksiyon var sanirim.onun disindaki degerlerin notmal gorunuyir, antibiyotik kullandin mi hic serklajdan sonra?İdrar Tetkiki (strip ile)
S.G 1000 1003-1030
pH 6 4.6-8
ERİTROSİT 50 Ery/µl 0-0
LÖKOSİT 75 Leu/µl 0-0
NİTRİT Pozitif 0-0
PROTEİN Negatif mg/dl 0-0
GLUKOZ Negatif mg/dl 0-0
ASKORBİK ASİD Negatif mg/dl 0-0
KETON Negatif mg/dl 0-0
ÜROBİLİNOJEN Normal mg/dl 0-0
BİLİRUBİN Negatif mg/dl 0-0
İdrar mikroskopisi
Eritrosit 4-5 0-0
Lökosit 15-20 0-0
Lökosit Kümesi 0-0
Epitel Hücre 0-0
Böbrek Epitel Hücresi 0-0
Bakteri bol 0-0
Siden80 canım pek iyi kopyalanmadi tablo bozuldu hemen yaninda yazan benim değerlerim onun yaninda kiler de olması gereken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?