2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ya hic sorma benimde asagida bir sislik var yukarida hala ayni gobegim ama arada pit pitlari yukarda atiyor biraz ben diyorumku acaba yukari ciktida biz farketmiyoruz yani gobegimiz zaten vardi sadece ekstra almadik kilo olamazmi

Aynen canim agzi olan konusur icim8zdekini bilmezler bizde sizin gibi hersyimiz ortada buarada merdiven olayina takilmayin derim ben hergun ise gidip gelirken inip cikiyorum okadarda sakinirsak cop batar ama genede doktoruna sor rahatla bu arada bende rahim agzi olcumu de yapmiyor niyeki bak bende buna taktim.simdi tek bebek.diyemi acaba ☺

Needesiniz kizlar, dunde yazdim kimse bi hosheldin hile demedi. Ikizlerim kiz yorum yapmiyacakcakmsnz tebrik falan.
Cnmm hayırlısı olsun. Bnm gibi srninde iki prensesin olacak saglıklı olsunlar ve gununde gelsinler hepsi. Bnm karnım çok yukarda değil ve çok sivri arkadan goren anlamaz hamike oldugumu ki bnm karnım bayagı buyuk.zamanla cıkar yukarı heralde

Bu kadar, eminim sizinkide oyledir yoksa

Eklentiler

• Kk.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 56
Aminn canim, bi suru arkadasi oldu kizinin. Annem ddi ki biraz asagida duruyo karnin, ablamda daha kucuk, gobek hizasina gelince memeyle karin arasinda boslukta dolacak ddi. Boyluyumda belki de ondan asagidaymis gibi gorunuyor diyorum.
Benim ki de çok yukarda değil bence :))))

Sagol canim bbenim evt ikimizde prenses annesi olacaz isimiz zor allah yardimcimiz olsun, pabucumuz dama atilmasi an meselesi:)) bnm karnimda sivri arkadan hamile oldugum anlasilmiyor ama onden belli, yengem diyordu yuzune bakan hamile oldugunu anlar, yani yuzumden belli oluyormus artik. Doktorda bugun cinsiyetleri soylerken keske bnmde 5 kizim olsaydi dedi. Kiz hazinedir degeri bilinmiyor ddi. Allah im tamamina erdirsin hep beraber, yolun yarisini bitirdik cok sukur.

Kizlar isim dusunuyormusunuz bebislere, benim iki kizim olacagina gore, birinin ismini ben digerini esim koyacak ins. Annesinin ismini koymak istiyordu, emine, bnde uyumlu olsun diye eslem veya baska bi isim bulirsam artik karar verecez. Esimide kirmak istemiyorum nasil istiyorsa oyle olsun diyorum.

Cnm şimdililk isimlerini Ekin ve Su koyalım dedik ama heran bizim fikirler değisebilir:))

Needesiniz kizlar, dunde yazdim kimse bi hosheldin hile demedi. Ikizlerim kiz yorum yapmiyacakcakmsnz tebrik falan.
Canimm kusura bakma görmedim ondan yazmadım askolsun....Yerimm onları ben prensesler geliyor demek ki Allahım yazılarını güzel yazsın inşallah...Bende biri kız diye birseyler almıştım çok keyifli ydi o kadarcik alışverişi bile şimdi senin iki kız nasıl güzel şeyler alırsın kimbilir :)

Iki tane biri senin biri onun.istedigi olsun emine mine,minel bunlarida dusun anlamlarini arastir simdi oyke geldi aklima

Ben dun karnımın alt kısmı çok ağrıdı gösterdim yerinide o zaman rahim ağzını bir ölçelim içimiz rahat etsin dedi..o şekilde ölçtü canım..

Biz anlaşamıyoruz yaa..cemre öykü ırmak en yakin bunlar su anda bana...kamer istiyorum...ben kader o kamer olsun hayır diyor..kevser nisa mina bana agir gibi geliyor...herhalde anlasamiyacagiz biz halaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…