2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Biride diğer forumda şey yazmış yeşilimsi sümük gibi akıntı iyi değil bir arkadaş hemen sonra çocuğunu kaybetti diye doktora attım mesaj donsun diye bekliyorum
Yani bazen bu formlardan iyi olmuyor, cunku bilgini dogrulugunu sorgulayamiyorsun,herkes duydugunuda yaziyor zaten, bazen oyle sacma yalan yanlis yazan oluyor ki, bunlarin hepsine inanasak yandik,sen senin serklaj yapan drami gidiorsun?

Bu sfer saglikla doguracaksin stres etme canim tadini cikar olacaksa srn ne yapsan onune gecemezsin bu bebegin saglikla dogucak ben inaniyorum sende inan

K kaderim35 enfeksiyon bendede var canım hatta çok kaşınma falan oluyordu dr bana fitil vede krem verdi...Sansima kesildi kaşıntı bende kullanmadım henüz,ama çok kasindigi zamanlarda yeşile döndü şimdi çok korktum...O formda bebeğini kaybeden kişinin nasıl olmuş

Yani bazen bu formlardan iyi olmuyor, cunku bilgini dogrulugunu sorgulayamiyorsun,herkes duydugunuda yaziyor zaten, bazen oyle sacma yalan yanlis yazan oluyor ki, bunlarin hepsine inanasak yandik,sen senin serklaj yapan drami gidiorsun?
Ben zaten suda böyleymiş buda şöyleymiş demem pek..kendi başıma gelen birşey varsa ona gore anlatır yorum yaparım..evet Canım serklajimi prof perinatolog â yaptırdım bastan beri izmirde o takip etti ama bir başka hocanın adini da duydum hem diğer forumdaki kızlar çok memnun..hemde bir arkadaşım onda takibini yaptırmış ondan da referans aldım bakalım perşembe memnun kalırsam ona geçerim...

Bu sfer saglikla doguracaksin stres etme canim tadini cikar olacaksa srn ne yapsan onune gecemezsin bu bebegin saglikla dogucak ben inaniyorum sende inan
Yaa sorma canım ben kendimi iyi hissediyorum o kadar...dun iste iki doktordan sonra mobilya bakmaya gittik arabayla zaten...esim diyorki senin yüzünden azar yedim babamdan b.kmu var oraya gittiniz mobilyaya demiş..acelesi mi vardı..bugün kaynanama dedi..ilerde asil erken doğum riski var dun rahim ağzı ölçüm de iyi çıktığı için kendimide iyi hissediyordum gittik..6.aydan sonra çıkamazsam en azından esim gider alır dedim..zaten 4.5 olduk baksanıza :)) oburkunler tam 6 aylık doğdukları için..asil o zamandan sonra korkuların başlıyor...bide bu aralar vücudundaki kırmızılar çok arttı kollarım göğsüm dolu bunlardan..sizlerde var mi boyle küçük kırmızı çatlak gibi şeylerden..

Eklentiler

• P_20150808_151358.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 44
Bilmiyorum ki o kişi yi bulup ne yazdığına bakmak lazim..nasıl bir yeşil kıvamı rengi tonu..başka ne sıkıntısı vardı..tahlilde ne çıkmıştı kaçtı değerleri..

Cnm bende oyle kirmiziliklar yok ama senin karacigerde birsey varmiydi

Cnm bende oyle kirmiziliklar yok ama senin karacigerde birsey varmiydi
Geçen erken doğum sebebim karaciğer enzimleri safra asitleri yükselmişti..simdi de arttığını gördükçe tahlil veriyorum elimde değil..doktorda gerek yok 3 gün kasinirsan o zaman ver diyor

Aman canim senin.isinde zor karisanda cok baksana esyayi az al dogumdan sonra istegine gore git gez al bence oncesi gezemezeende yeterki saglikla dogur sen o kizariklik bende yok ta sicaktan bazi yerler kizardi bendede ama boyle degil canim

K kaderim35 canim gecmis olsun, bnde akinti cok bugun doktor kontrolum vardi, artik kesinlesti iki tane prenses geliyor. Idrar tahlilleri istedi pazartesi yaptiracm ins, akinti icin de fitil ve baska bi hap verdi. 315 gr olmuslar rabbim sorunsuz bi hamilelik ve dogum nasip etsin ins canim bizlere

Needesiniz kizlar, dunde yazdim kimse bi hosheldin hile demedi. Ikizlerim kiz yorum yapmiyacakcakmsnz tebrik falan.

Annemlerdeyken yengemde annemde karnimin cok asagida oldugunu souledi, normal mi yoksa yeni mi yukari cikacak. ?

Annemlerdeyken yengemde annemde karnimin cok asagida oldugunu souledi, normal mi yoksa yeni mi yukari cikacak. ?

Slm canım benimde karnım henüz göbek üstünde degil alt kısımda daha erken sanırım çıkar inşallah geçen gün bebişim çok hareketliydi gün boyu bana burdayım dedi ama iki üç gündür hiç hissedemedim yine yapsada hissetsem diye bekliyorum. Bu arada cinsiyet merakın geçti çok şükür darısı başıma çar. Ayrıntılı ultrasonum var inşallah o zaman öğrenicem.

Aman canim senin.isinde zor karisanda cok baksana esyayi az al dogumdan sonra istegine gore git gez al bence oncesi gezemezeende yeterki saglikla dogur sen o kizariklik bende yok ta sicaktan bazi yerler kizardi bendede ama boyle degil canim
Benim kan damarlarindan sanki küçük örümcekler patlamış gibi..dun rahim ağzını olcturdum doktor 4.9 deyince gittim 3 lerde deseydi hayatta gitmezdim..ama gerçekten değişikliğe ihtiyacım var kimseye demiycen birşey en güzeli..Geçen seferde rahim vs demedilerki gebelik koleastazi yüzünden kayıp ettiniz karaciğer yüzünden dediler...ama kimse anlamıyor iste...artik anlatmaya da calismiyorum..millet nasıl (eltikocası) geziyorlar hic demiyorlar bunlara birşey nasıl para yettırıyorlar tek maaşla birde kizin akrabalarından gelen giden çok yaz diye habire denize gidiyorlar..kimse birşey demiyor :)))) biz s.ctimizi saklayamayız kari koca ...simdi annem yazlık tuttu kandırırsam benimkini gidelim 3 veya 4 gün hava alalaim diycem..denize girmiycem dikişler mikrop kapmasın diye ama kafa dağıtcam..haftaya yeni bulduğum perinatolog ada sorcam seyahat olayını merdiven olayını..stres te sıkıntı diyorum bebek üzülüyor anlıyor gibi hemen hareket ediyor kasiliyor yavrum...onu dinleyen yok..

Progestan fitil den tam kestiremiyorum akintimi ki ben canım yaaa....bu geçen gün yeşilimsi o dikkatimi çekti..fitil zaten hemen sıcakta akiveriyor dışarı...

Needesiniz kizlar, dunde yazdim kimse bi hosheldin hile demedi. Ikizlerim kiz yorum yapmiyacakcakmsnz tebrik falan.
Yapmam mi canım..sağlık la prenseslerini kucağına al inşallah..kızıma sürüsüyle kizce arkadaş geliyor...ben su annenle yengenin dediğine takildim nasıl aşağıda bir foto çekip aynadan koysa na bakalım

Aminn canim, bi suru arkadasi oldu kizinin. Annem ddi ki biraz asagida duruyo karnin, ablamda daha kucuk, gobek hizasina gelince memeyle karin arasinda boslukta dolacak ddi. Boyluyumda belki de ondan asagidaymis gibi gorunuyor diyorum.

Progestan fitil den tam kestiremiyorum akintimi ki ben canım yaaa....bu geçen gün yeşilimsi o dikkatimi çekti..fitil zaten hemen sıcakta akiveriyor dışarı...
Bnm akintim cok, gunde iki ic camasir degistiruom, bazen sari, bazende yogun beyaz. Yanma ve kasintida yok ama

Tebrik ederim canim prenseslerin geliyor demek super cok tatli olurlar onlar simdi masllah diyelim yemek telasindaydik goremedim ☺☺☺buyumus miniklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…