2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Tamam bende öyle birşey takviye alayım...Kız o ne öyle listeye amaninn :)
Liste kabarık canım yaa diyorum yaa resmen sok oldum...annemde soruyor dönence ne uyku arkadaşı ne...bugün okuyup duruyor..ne bileyim anne yaaa dedimmm...onlar satacak diye alcammı sanki...

A ben hirkami bitirdim dün paylasiyim, bakin nasil olmus
Çok güzel olmuş canım benim Güle güle giysinler :) K kaderim35 kızlar ben aslında listeyi çıkardım hast için...Ama tam isimlerini ogrenemedim ya ondan yazamıyorum komik olmasın diye ama orda gözümüze fazla gelenler normalde ilave şeyler değil takımın içinde olan parçalar...ben oturup bi ara liste yapayım yazayım sizede aklınıza yatarsa sizde aynı yaparsiniz

Tamam canım yaz mutlaka...zıbın takımı şartmı mesela eskiden kundak olunca altına giyiliyordu...

Aynen öyleler valla benim ikiz benim kocamda 3üze falan hamile galiba bir tripler şaka gibi...Birsey desem elle tutulur bir tane fedakarlığı var onu söyleyip duruyor "ben yatağın ucunda yatıyorum korkudan çarparim diye" diyor bir bunu ezberlemis garibim hep ona siginiyor :)bende hep kadınlar kulübünde ki kızların eşleri hersey de yardımcı oluyormuş bir sen yapmiyorsun die gaza getiriyorum yalandan :) ama yinede yemiyor :) heee birde kumandayi bana veriyor çok fedakâr nasıl öderim ben onun hakkini :))))

Bu listede seyahat te ana kucağı demiş birde kanguru demiş..o ne o ne...ana kucağı yeter bazı cocuklar anasının kokusunu istiyormuş..geçen alışveriş merkezinde gördüm arkadaşına diyordu bizimki olle burda duracak diye...bebek arabasının ici boştu..Arkadasın in kide arabadan hic cikmadi çocuğun suratını bile görmedim düşün iste...

Yemin ediyorum kahkahalarla katıla katıla güldüm..allah sizide güldürsün canım yaaaa...benimki benim yastıkta uyuyor delirtiyor..gece bir uyandım yastığın sırılsıklam olmuş nasılsa terlemiş onun yüzünden sola dönemiyorum...dun nuray sayari bir kanaldaydi..diyorki yatağın sol tarafın da kadın yatmaliymis..sol taraf kadını simgelermis..sağ da yatarsak evin erkeği gibi olurmuşuz bir sure sonra..ben sağ da yatıyorum..ondan cilveli kadın gibi hissetmoyorum kendimi :)))

Canım seyahate mantıklı araba için puset mi oluyor ondan zaten lazım doğru ama yürürken dolaşırken bebekler kanguruyu seviyor annesinin göğsünde olmayı :)bende iki tane alacağım zaten kanguru şart eşim takacak birini...

Dun ben su unlu methi duyulan adamı tanımak için gittim gitmişken de detaylı tarama haftası dedi yaptı...doğum paraları var kızlar hic sordunuzmu ne kadar diye ben 5000 duydum...çok ta gelmedi açıkçası..
Ben bugun sordum canim normal doguma 850 sezeryana 750dediler ozel hastanede bayagida luks bir hastane

Cosmussunuz kizlar ya tek tek yazamadim suan pek musait degilim ama liste konusunda katiliyorum abarti var lazim olanlari alalim ogrendikce bilgilendirelim birbirimizi benim pitircigimda bugun cok hareketlitydi korktum sonra duruldu allahtan cok oynamasindan korktum dusunun yani

Canım bu listede ana kucağı ayrı oto koltuğu ayrı yazıyor anlamadım ben:))) kanguru göğüste taşınan ise ana kucağı ne..oda bebek arabasına takılıyor iste oto koltuğu oluyor ilerde 1 yaşından sonra oto koltuğu şart o zaman..çünkü ana kucaklari 1 yaşına kadar dedi kız..

Hemen sola geç :)at onu sağa :) ya valla şoka giriyorum bazen gerçekten hamile tripleri var Allah Allah niye böyle oldu bu adam önceden bana ne yapacağını sasirirdi şimdi fena bencil oldu :) Basım falan ağrıyor diyor durduk yere bende olur canim hamileliğin bu aylarında normal falan diyorum artik:))))benim bir yerim ağrıyor o benden beter :)valla artık şunları dogursakda kurtulsak dedim dün akşam :)))) Ama çok kişi böyleymis anladigim kadariyla

Cok tatli canim gule gile giysin bebis bu arada ayrintili nasil gecti yazmadin sanirim. Yada kacirdim
Herşey normal diyor iste canım..ben doktoru tanımak için gittim ayrıntılı ya soktu..tek derdim ayda bir kontrol olması çok sıkıyor canımı..

Ben bugun sordum canim normal doguma 850 sezeryana 750dediler ozel hastanede bayagida luks bir hastane
Doktorun dışardan mi gelcek o nasıl olcak..yaa burda bir özel hastane 3000 demişler geçen şifa da 1500 alıyormuş..sizin fiyatlar uygun..benim doktorum gelirse onun anlaşmalı hastanesine gitcez..obur perinatolog 3500 hastanede 1500 5000 di toplam...bu dün tanıştığıma sormadim...

Oynar korkarız oynamaz gene korkarız bizde az değiliz :))))))) çocuklarda ne yapcağını şasircak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…