2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım ana kucağı dedikleri normal evde kullaniyorsun salliyosun falan sonrada arabaya takiyorsun işte ben hast çantası yaparken onlarada baktım oradaki çocuk beni yönlendirdi bunlardan alın iki şekilde kullanırsınız dedi hepsimi öyle bilmiyorum ki

Kadınlar eşleriyle beraber olmamak için başı agirir k.c. agırır yaa...seninki de o hesap adamın başına vurmuş ne yapsin....benimki hic ilişmiyor seside çıkmıyor o konuda...diyemiyor anlasana..başım tuttu diyor ahh kuzu yaaa nasıl anlamadın :)))))

:))))doğru kız benim alikligim :))))neresi tutarsa tutsun yapacak birsey yok :))))

Evet bende ondan alcam hem bebek arabasına takılıyor hem arabaya hem çıkıyor eve taşımaya...o zaman bebek koltuğuna ilk gerek yok iste..yoksa ana kucağı oto koltuğunun ustune mi oturuyor...bak onu bilmiyorum..benimkide bilmiyor bence o kadar arastiriyor ama...

Aynen canım çocuk gösterdi bununla arabaya binin takin dedi arabaya banada o çok mantıklı geldi ama cokta küçük degilki sanki daha sonraları içinde kullanılır ama dur ben alacağım zaten bi kaç haftaya tam ogrenirim alırken fotosunu koyarım...Artı oda chicco nun du oda indirimdeydi 300 tl falandi yalan olmasın yada 250 ydi

Kendi doktorum yapacak canim sezeryani normalini bilmiyorum ama doktora sordum sizce nasil olur dogum dedim dedi ki biz tup bebekler bebekleri yormak istemiyoruz sezeryan yapiyoruz dedi ama istersen normalde yapariz dedi ama ben sezeryandan yanayim hayirlisi artik

Dun bizde chicco ya baktık indirimde dedi kız bebek arabası baston bicimi kapanıyor üstünde de ana kucağı 1000 den 700 e düşmüş kampanyadaymis..ikisi bir yani..ana kucağı 1 yaşına kadar kullaniliyormus oyle dedi..

Anladığım senin doktorun o özel hastanede çalışıyor degilmi canım..ondan bu kadar uygun herhalde..

Aynen aynı arabalara bakmış olabiliriz benim baktiklarimda aynı fiyatlardaydi..
Hee onu bilmiyordum canım demek ondan sonraa da mecbur diğeri alınacak..

Kızlar çatlaklar için kayısı yagiyla fındık yağı diyor ebru Şallı :)

Tup bebek doktorum degil canim ben ikinci aydan sonra normal kadin dogum doktoruna gittim canim bu gittigim hastanede ozel hastede tup bebek diye de doktorum cok iyi ilgileniyor cok sukur ya
Ne güzel maşallah canım....zaten tüp bebek doktorları sonra takip olayını bırakıyormus..burda da hep öyle duydum..

Ebrusalli ya gore al nefeeeesss vvvveeeerrrrr yapsak ta yarar...fırsat bulursak artik doğumdan sonra yaparız...ayy çok fena yağmur sıcağı var burda...
Hahaahahahah aynen oyle al nefes ver nefes, biraz kacamak yaptim komsiya gittim geldim, yemek ne yapsam ya of, guzel bi spagetti yanina eksili bi salata, siz yemek yapiyonuz mu aksama, yada yaptiniz mi canlar

Cnm bnm birsi sol altta.diğeri sag üstte duruyor.bende her iki taraflı hissediyorum ama. Ama sol tarafıma yattıgımda geceleri çok hissediorum.

Hahaahahahah aynen oyle al nefes ver nefes, biraz kacamak yaptim komsiya gittim geldim, yemek ne yapsam ya of, guzel bi spagetti yanina eksili bi salata, siz yemek yapiyonuz mu aksama, yada yaptiniz mi canlar
Bugün yemeği annem bana kitledi yaa..yağmur başladı diye kosa kosa gitti salçaları islanacakmis...barbunya yaptım zaten evde yemeklik te kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…