Canım ana kucağı dedikleri normal evde kullaniyorsun salliyosun falan sonrada arabaya takiyorsun işte ben hast çantası yaparken onlarada baktım oradaki çocuk beni yönlendirdi bunlardan alın iki şekilde kullanırsınız dedi hepsimi öyle bilmiyorum kiCanım bu listede ana kucağı ayrı oto koltuğu ayrı yazıyor anlamadım ben:))) kanguru göğüste taşınan ise ana kucağı ne..oda bebek arabasına takılıyor iste oto koltuğu oluyor ilerde 1 yaşından sonra oto koltuğu şart o zaman..çünkü ana kucaklari 1 yaşına kadar dedi kız..
Kadınlar eşleriyle beraber olmamak için başı agirir k.c. agırır yaa...seninki de o hesap adamın başına vurmuş ne yapsin....benimki hic ilişmiyor seside çıkmıyor o konuda...diyemiyor anlasana..başım tuttu diyor ahh kuzu yaaa nasıl anlamadın :)))))Hemen sola geç :)at onu sağa :) ya valla şoka giriyorum bazen gerçekten hamile tripleri var Allah Allah niye böyle oldu bu adam önceden bana ne yapacağını sasirirdi şimdi fena bencil oldu :) Basım falan ağrıyor diyor durduk yere bende olur canim hamileliğin bu aylarında normal falan diyorum artik:))))benim bir yerim ağrıyor o benden beter :)valla artık şunları dogursakda kurtulsak dedim dün akşam :)))) Ama çok kişi böyleymis anladigim kadariyla
:))))doğru kız benim alikligim :))))neresi tutarsa tutsun yapacak birsey yok :))))Kadınlar eşleriyle beraber olmamak için başı agirir k.c. agırır yaa...seninki de o hesap adamın başına vurmuş ne yapsin....benimki hic ilişmiyor seside çıkmıyor o konuda...diyemiyor anlasana..başım tuttu diyor ahh kuzu yaaa nasıl anlamadın :)))))
Evet bende ondan alcam hem bebek arabasına takılıyor hem arabaya hem çıkıyor eve taşımaya...o zaman bebek koltuğuna ilk gerek yok iste..yoksa ana kucağı oto koltuğunun ustune mi oturuyor...bak onu bilmiyorum..benimkide bilmiyor bence o kadar arastiriyor ama...Canım ana kucağı dedikleri normal evde kullaniyorsun salliyosun falan sonrada arabaya takiyorsun işte ben hast çantası yaparken onlarada baktım oradaki çocuk beni yönlendirdi bunlardan alın iki şekilde kullanırsınız dedi hepsimi öyle bilmiyorum ki
Aynen canım çocuk gösterdi bununla arabaya binin takin dedi arabaya banada o çok mantıklı geldi ama cokta küçük degilki sanki daha sonraları içinde kullanılır ama dur ben alacağım zaten bi kaç haftaya tam ogrenirim alırken fotosunu koyarım...Artı oda chicco nun du oda indirimdeydi 300 tl falandi yalan olmasın yada 250 ydiEvet bende ondan alcam hem bebek arabasına takılıyor hem arabaya hem çıkıyor eve taşımaya...o zaman bebek koltuğuna ilk gerek yok iste..yoksa ana kucağı oto koltuğunun ustune mi oturuyor...bak onu bilmiyorum..benimkide bilmiyor bence o kadar arastiriyor ama...
Kendi doktorum yapacak canim sezeryani normalini bilmiyorum ama doktora sordum sizce nasil olur dogum dedim dedi ki biz tup bebekler bebekleri yormak istemiyoruz sezeryan yapiyoruz dedi ama istersen normalde yapariz dedi ama ben sezeryandan yanayim hayirlisi artikDoktorun dışardan mi gelcek o nasıl olcak..yaa burda bir özel hastane 3000 demişler geçen şifa da 1500 alıyormuş..sizin fiyatlar uygun..benim doktorum gelirse onun anlaşmalı hastanesine gitcez..obur perinatolog 3500 hastanede 1500 5000 di toplam...bu dün tanıştığıma sormadim...
Dun bizde chicco ya baktık indirimde dedi kız bebek arabası baston bicimi kapanıyor üstünde de ana kucağı 1000 den 700 e düşmüş kampanyadaymis..ikisi bir yani..ana kucağı 1 yaşına kadar kullaniliyormus oyle dedi..Aynen canım çocuk gösterdi bununla arabaya binin takin dedi arabaya banada o çok mantıklı geldi ama cokta küçük degilki sanki daha sonraları içinde kullanılır ama dur ben alacağım zaten bi kaç haftaya tam ogrenirim alırken fotosunu koyarım...Artı oda chicco nun du oda indirimdeydi 300 tl falandi yalan olmasın yada 250 ydi
Anladığım senin doktorun o özel hastanede çalışıyor degilmi canım..ondan bu kadar uygun herhalde..Kendi doktorum yapacak canim sezeryani normalini bilmiyorum ama doktora sordum sizce nasil olur dogum dedim dedi ki biz tup bebekler bebekleri yormak istemiyoruz sezeryan yapiyoruz dedi ama istersen normalde yapariz dedi ama ben sezeryandan yanayim hayirlisi artik
Aynen aynı arabalara bakmış olabiliriz benim baktiklarimda aynı fiyatlardaydi..Dun bizde chicco ya baktık indirimde dedi kız bebek arabası baston bicimi kapanıyor üstünde de ana kucağı 1000 den 700 e düşmüş kampanyadaymis..ikisi bir yani..ana kucağı 1 yaşına kadar kullaniliyormus oyle dedi..
Evet o kocaman ralli yarismacalarina benzeyen koltuklardan alıcaz galiba..Aynen aynı arabalara bakmış olabiliriz benim baktiklarimda aynı fiyatlardaydi..
Hee onu bilmiyordum canım demek ondan sonraa da mecbur diğeri alınacak..
Tup bebek doktorum degil canim ben ikinci aydan sonra normal kadin dogum doktoruna gittim canim bu gittigim hastanede ozel hastede tup bebek diye de doktorum cok iyi ilgileniyor cok sukur yaAnladığım senin doktorun o özel hastanede çalışıyor degilmi canım..ondan bu kadar uygun herhalde..
Ne güzel maşallah canım....zaten tüp bebek doktorları sonra takip olayını bırakıyormus..burda da hep öyle duydum..Tup bebek doktorum degil canim ben ikinci aydan sonra normal kadin dogum doktoruna gittim canim bu gittigim hastanede ozel hastede tup bebek diye de doktorum cok iyi ilgileniyor cok sukur ya
Ebrusalli ya gore al nefeeeesss vvvveeeerrrrr yapsak ta yarar...fırsat bulursak artik doğumdan sonra yaparız...ayy çok fena yağmur sıcağı var burda...Kızlar çatlaklar için kayısı yagiyla fındık yağı diyor ebru Şallı :)
Hahaahahahah aynen oyle al nefes ver nefes, biraz kacamak yaptim komsiya gittim geldim, yemek ne yapsam ya of, guzel bi spagetti yanina eksili bi salata, siz yemek yapiyonuz mu aksama, yada yaptiniz mi canlarEbrusalli ya gore al nefeeeesss vvvveeeerrrrr yapsak ta yarar...fırsat bulursak artik doğumdan sonra yaparız...ayy çok fena yağmur sıcağı var burda...
Evetttt :))) bende taze fasulye yapayım dedim hazırladım yanına ne yapayım dedim eşim aradı fenerin maçı varmış dışarda yiyelim dedi sansima :)bugün kaytardim :)offf yap şöyle ekşili bi salata yap spagetti üstünde domatesli sos ohhhKizcelerrrrr ordamisiniz
Cnm bnm birsi sol altta.diğeri sag üstte duruyor.bende her iki taraflı hissediyorum ama. Ama sol tarafıma yattıgımda geceleri çok hissediorum.serenci sen pasalar nasil duruyor icerde altli ustlu mu yoksa sag sol mu, benim kizlarin hareketlerini hissetmem icin iki tarafli tekmelenmem gerkemiyor mu, bn hep sol alt kisimda hissediyorum kucuk tekmeleri, bu sabah sag tarafimda yatarken bi iki pit hissetrim ama hep sol tarafta oluyo, seninde oyle mi bide Siden80 ninde oylemi
Bugün yemeği annem bana kitledi yaa..yağmur başladı diye kosa kosa gitti salçaları islanacakmis...barbunya yaptım zaten evde yemeklik te kalmadı..Hahaahahahah aynen oyle al nefes ver nefes, biraz kacamak yaptim komsiya gittim geldim, yemek ne yapsam ya of, guzel bi spagetti yanina eksili bi salata, siz yemek yapiyonuz mu aksama, yada yaptiniz mi canlar
Lap top ta sims oyunu vardı yattığım yerden onu oynuyorum...orda bile 3 tane doğurdum kızlar ben yaaaa...Kizcelerrrrr ordamisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?