- 6 Şubat 2015
- 281
- 269
- 23
Dun ben su unlu methi duyulan adamı tanımak için gittim gitmişken de detaylı tarama haftası dedi yaptı...doğum paraları var kızlar hic sordunuzmu ne kadar diye ben 5000 duydum...çok ta gelmedi açıkçası..
Allah Kolay lik versin canım...tüp bebek miydi seninde..koyması para çıkarması para iste bu çocukları napalim..İnşallah hayırlısı ile sağ salim alalım da birşekilde koyarız yerine parayı..acibadem de pahalı biraz galiba...benimki 3500 doktor alcak 1500 hastane denmişti..obur prof öyleydi..dun kune sormadim hic..Ben Acıbadem'e gidiyorum gecen gün meraktan sordum ikiz Sezaryen dogum genel anestezi ile 14.000 tl dendi :) ve bu paraya ne dahil bilmiyorum bile
Kizlar ev tipi ana kucagi var onalri disarda jullanamazsaniz yani arabaya buyuk olur bide oto koltugu var onu arabada veya tasima gorevi olarak kullanilacak 0-18 kilo olanlar var onlarda uzun sure kullanilmiyor araba seyahatiniz coksa alin derimCanım bu listede ana kucağı ayrı oto koltuğu ayrı yazıyor anlamadım ben:))) kanguru göğüste taşınan ise ana kucağı ne..oda bebek arabasına takılıyor iste oto koltuğu oluyor ilerde 1 yaşından sonra oto koltuğu şart o zaman..çünkü ana kucaklari 1 yaşına kadar dedi kız..
Canim sikma bak baanda 1 ay sonra dedim aa cok dedim e butun hamilelere aynisi deniyor arastirdim erken gitmenin anlami yokmus zaten sen rahatsiz olursan erken gidersin korkma hissedersim zaten son aylarda once 3 sonra 2 sonra 1 e sonra bikacgun diyecek bitecek ☺☺insallah bak yolu yariladik masalllah senin korkun gecmiste yasadiklarin biliyorum ama bu bebis senin onu sev hep konus sen inanki oda sana inansin birakmasin seniHerşey normal diyor iste canım..ben doktoru tanımak için gittim ayrıntılı ya soktu..tek derdim ayda bir kontrol olması çok sıkıyor canımı..
Allah Kolay lik versin canım...tüp bebek miydi seninde..koyması para çıkarması para iste bu çocukları napalim..İnşallah hayırlısı ile sağ salim alalım da birşekilde koyarız yerine parayı..acibadem de pahalı biraz galiba...benimki 3500 doktor alcak 1500 hastane denmişti..obur prof öyleydi..dun kune sormadim hic..
Ne bileyim kuzu valla sürekli fikirler değişiyor bugün cikacagiz bakmaya bakalım oradakiler nasıl yonlendireceklerKizlar ev tipi ana kucagi var onalri disarda jullanamazsaniz yani arabaya buyuk olur bide oto koltugu var onu arabada veya tasima gorevi olarak kullanilacak 0-18 kilo olanlar var onlarda uzun sure kullanilmiyor araba seyahatiniz coksa alin derimserenci senin ikiz oldugu icin iksi arkaya kaba olur kibar birseyler bulursan iyi olur iyi arastir canim kanguru olayina karsiyim ben kucucuk bebegi sarkitiyorlar perisan duruyor e zaten 6 aydan sobrsda agirlasacak hic gerek yok hem yazin anca cikacaz disari ondada bebek 6 aylik olacak alip eve atmanin anlami yok bence ama takim var canta el anakucagi ve kanguru set halinde onalrdan alirsaniz denersiniz begenirseniz kullanirsiniz ben oyle setleri basit buluyorum
Öyle canım sağ salim kucağımıza alalım da....Saol canım...tüp bebekti evet.ikizlerimi bekliyorum simdi hastane masrafları cidden fazla ama sag saglim kucagıma alıyım da baska birsey istemem :)
Canım yaa nasıl panik olmayayim baksana bugün dahileye kontrolüm vardı..ilaçlara rağmen daha da yükselmiş 2.donemde daha da düşmesi lazımdı..burda tsh için kim ilaç içiyordu kızlarrrr...Canim sikma bak baanda 1 ay sonra dedim aa cok dedim e butun hamilelere aynisi deniyor arastirdim erken gitmenin anlami yokmus zaten sen rahatsiz olursan erken gidersin korkma hissedersim zaten son aylarda once 3 sonra 2 sonra 1 e sonra bikacgun diyecek bitecek ☺☺insallah bak yolu yariladik masalllah senin korkun gecmiste yasadiklarin biliyorum ama bu bebis senin onu sev hep konus sen inanki oda sana inansin birakmasin seni
Hadi bakalim cok yormadan arastirda gel canim bekliyoruzNe bileyim kuzu valla sürekli fikirler değişiyor bugün cikacagiz bakmaya bakalım oradakiler nasıl yonlendirecekler
Cok dikkat et kendine canim ben icmiyorum ama benim doktor bisey vermiyor ozenli degil allaha emanet ettim kendimi ve bebegimi insallah birsey olmadan dogurururumCanım yaa nasıl panik olmayayim baksana bugün dahileye kontrolüm vardı..ilaçlara rağmen daha da yükselmiş 2.donemde daha da düşmesi lazımdı..burda tsh için kim ilaç içiyordu kızlarrrr...
Benim perinatolog ta ilk çok önemli değil demişti..normal kadın doğumcu tsh düşük olmalı demişti o yüzden dahileye çıktım..ilk 1 ay içtim düzenli yine yükseldi bu ay dozajı yükseltip devam ettik bugün kontrole gittim iyice yükselmiş nerdeyse sınırı da aşacak..o kadar da düzenli kullanıyorum ilaçları gicik oldum..zaten ilaç içmek istemiyorum karaciğer enzimlerim yükselmesin diye ama tsh tararken doğuma neden oluyor diye kullanıyorum..endokrin e mi gitsem acaba..Cok dikkat et kendine canim ben icmiyorum ama benim doktor bisey vermiyor ozenli degil allaha emanet ettim kendimi ve bebegimi insallah birsey olmadan dogurururum
Ben içiordum cnm,dozu arttırsınlar.Canım yaa nasıl panik olmayayim baksana bugün dahileye kontrolüm vardı..ilaçlara rağmen daha da yükselmiş 2.donemde daha da düşmesi lazımdı..burda tsh için kim ilaç içiyordu kızlarrrr...
Ben de sen kullanıyorsun diye hatırlamıştım..doğru hatırlamışım..senin simdi kaç değerin kaç lik kullanıyorsun..benimki ayda bir kontrole çağırıyor..endokrin emi gitseydim acaba canım hee??Ben içiordum cnm,dozu arttırsınlar.
Benim kide verdi demir ilacı geçen gün..su anda iyi diye başlamayayım dedim..doktor da kansızlık yok ama bundan sonra başlayabilir diye verdi..hic te bakmadim receteye..birde magnezyum verdi yeni doktor..Kizlar doktor bana dun kan ilaci verdi eczanedeki adam ustune sadede bir tane yazmis ac mi tok mu yazmamis siz nasil kullaniyorsunuz soyler misiniz
Ya bnm çok düşük tutuyor dr., 0,0015 falabdı enson .bnmde haftaya gitmem lazım.dra çok düşük değilmi dedim.ilaçla bu seviyede tuttugumuz içşn hiç sorun yok dedi.hafta içi 100 mg.haftasonu 50 mg kullanıyorum.Ben de sen kullanıyorsun diye hatırlamıştım..doğru hatırlamışım..senin simdi kaç değerin kaç lik kullanıyorsun..benimki ayda bir kontrole çağırıyor..endokrin emi gitseydim acaba canım hee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?