Benimki daha yeni 50 ile 75 yaptı..ne kadar düşük se bebek o kadar çok zeki olduğu ispatlanmış..okudum bir kaç yazı..bebek zekayı anneden alırmış zaten demekki bu tsh in tamamen taşınması ile ilgiliymis zaten..Ya bnm çok düşük tutuyor dr., 0,0015 falabdı enson .bnmde haftaya gitmem lazım.dra çok düşük değilmi dedim.ilaçla bu seviyede tuttugumuz içşn hiç sorun yok dedi.hafta içi 100 mg.haftasonu 50 mg kullanıyorum.
Ewet cnm aynen dediğin gibi.bende çok arastırmıştım tsh ı,ama tshın 2-3 gibi olması çok yuksek değil. Yani normal cnm. 3.5 a kadar itiBenimki daha yeni 50 ile 75 yaptı..ne kadar düşük se bebek o kadar çok zeki olduğu ispatlanmış..okudum bir kaç yazı..bebek zekayı anneden alırmış zaten demekki bu tsh in tamamen taşınması ile ilgiliymis zaten..
Canim hic bir bilgim yok oeki belirti yapiyiormu tsh yuksekligi neye dikkat etmelisin bunlari arastirdinmi pekiBenim perinatolog ta ilk çok önemli değil demişti..normal kadın doğumcu tsh düşük olmalı demişti o yüzden dahileye çıktım..ilk 1 ay içtim düzenli yine yükseldi bu ay dozajı yükseltip devam ettik bugün kontrole gittim iyice yükselmiş nerdeyse sınırı da aşacak..o kadar da düzenli kullanıyorum ilaçları gicik oldum..zaten ilaç içmek istemiyorum karaciğer enzimlerim yükselmesin diye ama tsh tararken doğuma neden oluyor diye kullanıyorum..endokrin e mi gitsem acaba..
Bnde killaniyorum adi maltofer tok karinla gunde bi kere aliniyor csnimKizlar doktor bana dun kan ilaci verdi eczanedeki adam ustune sadede bir tane yazmis ac mi tok mu yazmamis siz nasil kullaniyorsunuz soyler misiniz
Canım ben endokrine gidiyorumBenim perinatolog ta ilk çok önemli değil demişti..normal kadın doğumcu tsh düşük olmalı demişti o yüzden dahileye çıktım..ilk 1 ay içtim düzenli yine yükseldi bu ay dozajı yükseltip devam ettik bugün kontrole gittim iyice yükselmiş nerdeyse sınırı da aşacak..o kadar da düzenli kullanıyorum ilaçları gicik oldum..zaten ilaç içmek istemiyorum karaciğer enzimlerim yükselmesin diye ama tsh tararken doğuma neden oluyor diye kullanıyorum..endokrin e mi gitsem acaba..
Canim cok gizeller ya bayildim, karar verdinmi yoksa begendiklerin mi, bide bu uc parca tek mi 5000 tlBenim erkek olunca ikiside bari sade düz bi oda yapayım dedim...En azından bebek mavisi yada şu yeşili abajurlarla suslerim bende...
Çok baktım canım bunlar değişik ve guzel geldi gözüme biraz düşünüp sonra siparişini vericem...3 parçada ayrı ayrı takımlardan aslında ama bir takım haline getiriliyormus istendiginde...2 karyola bir dolap 1 sifonyer düz 5000 olur dediler...Seninde ikiz bence sende yanları dolaplilardan düşünme canım çok kaba durur ikisi yanyanaCanim cok gizeller ya bayildim, karar verdinmi yoksa begendiklerin mi, bide bu uc parca tek mi 5000 tl
Seninkileri cok begendem sade ve sık, hem hali perde ve abajur la renk katarsin. Bnde sevmiyorum yanlari cekmeceli karyolalari. Iyici dusun tabi vaktin varÇok baktım canım bunlar değişik ve guzel geldi gözüme biraz düşünüp sonra siparişini vericem...3 parçada ayrı ayrı takımlardan aslında ama bir takım haline getiriliyormus istendiginde...2 karyola bir dolap 1 sifonyer düz 5000 olur dediler...Seninde ikiz bence sende yanları dolaplilardan düşünme canım çok kaba durur ikisi yanyana
Çok guzeller
Benim geçen ay 3.5 idi bugün 4.5 çıkmış..Ewet cnm aynen dediğin gibi.bende çok arastırmıştım tsh ı,ama tshın 2-3 gibi olması çok yuksek değil. Yani normal cnm. 3.5 a kadar iti
Bana tsh 2 nin altında olması lazim demişti doktorum..pek sallamadım o zaman..sonra internette okudum tanıdiklar da kullanmış..burda da kullananları görünce gittim dahiliye ye..hic bir problemim sıkıntım yok canım...Canim hic bir bilgim yok oeki belirti yapiyiormu tsh yuksekligi neye dikkat etmelisin bunlari arastirdinmi peki
Senin değer ler nasıl canım..kaç lik ilaç iciyorsun..Canım ben endokrine gidiyorum
Mdf mi canım sunta mi bunlar..mdf ise çok uygun fiyatlar..çünkü ben Ben geçen baktığımda mdf ler büyüyen beşik ve dolap 3000 ile 7000 arasında...Çok baktım canım bunlar değişik ve guzel geldi gözüme biraz düşünüp sonra siparişini vericem...3 parçada ayrı ayrı takımlardan aslında ama bir takım haline getiriliyormus istendiginde...2 karyola bir dolap 1 sifonyer düz 5000 olur dediler...Seninde ikiz bence sende yanları dolaplilardan düşünme canım çok kaba durur ikisi yanyana
Mdf canım...Birde çilek e girdik sadece 4 çeşit bebek odası uretiyolar ve yine fiyatlar bu şekildeMdf mi canım sunta mi bunlar..mdf ise çok uygun fiyatlar..çünkü ben Ben geçen baktığımda mdf ler büyüyen beşik ve dolap 3000 ile 7000 arasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?