2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Seninkileri cok begendem sade ve sık, hem hali perde ve abajur la renk katarsin. Bnde sevmiyorum yanlari cekmeceli karyolalari. Iyici dusun tabi vaktin var
Aynen canım bende öyle düşündüm çünkü erkek odaları çok kötü gerçekten yada ben biraz kokosum :) o yüzden çok hoslanmadim yildizdan ayidan :) ama kız odaları muhteşemdi çok açık soft renkler yapmışlar pudra krem aman Allahim dedim

Kokosum sen de cok guzel yaparsin yakisikli ogluslarinin odasini, ben kizlarima oda yapamiyorum malesef, bi iki aya suanki evimden tasinacam, kendi evimize, kendi evimde kucuk oldugu icin oda yapamiyacam, artik biraz buyuduklerinde insallh( yatak odama yerlestirecm esyalri

Canim sende hersey yolundadir umarim, yazdiklarini pek anlamadigim icinmyorum yapmadim, ins canini sıkacak hi durum yoktur

Canim sende hersey yolundadir umarim, yazdiklarini pek anlamadigim icinmyorum yapmadim, ins canini sıkacak hi durum yoktur
Aman canım bende bilmiyordum iste doktor ne derse onu içiyoruz..ilaç içtiğim halde boyle yükselmesi beni tedirgin etti açıkçası..o yüzden bu ilacı kullanan kızların durumunu sormak istedim..

Mdf canım...Birde çilek e girdik sadece 4 çeşit bebek odası uretiyolar ve yine fiyatlar bu şekilde
Bizim baktığımiz da mdf ustu bebekler için ozel boya ile el işçiliği ile boyanmış...bak canım fotosunu atıyorum büyüyen beşik 3 kapılı dolap birde şifonyer 3500 demişti..ama benim odam ufak..3 kapılı dolap abartı büyük geldi..büyüyen beşik te istediğim alana sığmıyor gibi..eşimle o yüzden değmez diye dusunduk..bazı cocuklar azcik büyüyüp kendini bilince de ben bebekmiyim bu yatakta yatmam diyormuş..çok karışık isler bunlar :))))

Bu takimda guzelmis sereninkine benziyor, ama tabi evde oda genisse yani yer sıkintısi yoksa kullanilabilir. Bu arada ins yukselme olmaz bi daha, ilacta kullaniomussun nie oyle olmus ki acep

Bu takimda guzelmis sereninkine benziyor, ama tabi evde oda genisse yani yer sıkintısi yoksa kullanilabilir. Bu arada ins yukselme olmaz bi daha, ilacta kullaniomussun nie oyle olmus ki acep
Bilmiyorum canım yaa..stresten mi yükseliyor..bir bilsem..ilaç ları saatli kullan demedi doktor sadece kahvaltıdan yarim saat önce iç dedi..bu takim beşik üstten çıkıyor..yandan iki tane arka li önlü komodin var orda..biri oyuncak sandığı gibi ustten de açılıyor..sonra yatak 180x80 normal yatak oluyor...onuda baya kullanabilir ama esim tutturdu yaa istemiyom derseymiş çocuğu ilerde..

3 sene sonrasindan bahsediyor yani, o zamana kadr kirilmasa bisey olmasa sizin kız demese bile siz ona baska yatak alirsiniz zaten, gidisat oyle cunku. Yatagi ayri alin o zamn, bu takim guzel beyaz lar, kuğu gibi olacak kızin

3 sene sonrasindan bahsediyor yani, o zamana kadr kirilmasa bisey olmasa sizin kız demese bile siz ona baska yatak alirsiniz zaten, gidisat oyle cunku. Yatagi ayri alin o zamn, bu takim guzel beyaz lar, kuğu gibi olacak kızin
Yok ama kuzum mobilya kendini gösteriyor..kırılmak gibi birşey değil demonte olmadığı için..temizlik filan yaparken çekilcek cinsten değil...rahat 10 15 yıl gider bu mobilya..değermi onu bilemedik o kadar para vermeye...ben çabuk sıkılıyorum firsatim olsa 7 senelik evliyim koltuk vitrini filan degistircem..kız da bana benzerse...istemem diyebilir :)))

Hm o zamn al bi iki sene yatacagi bi bebek karyolasi, dolap sifonyeri uydur, dolaplari istediginizden alin, hem buyunce daha buyugunu alirsiniz o zamn. Omkadr masrafa girmessinizde

Hm o zamn al bi iki sene yatacagi bi bebek karyolasi, dolap sifonyeri uydur, dolaplari istediginizden alin, hem buyunce daha buyugunu alirsiniz o zamn. Omkadr masrafa girmessinizde
Valla ben ne desem benimki hep bir bahane hep bir şey söylediği için çok ta hevesim kalmadı canım yaaa...ne istiyorsa alsın diyorum...bayılıyorum kadın ların bir dediğini iki demeden alan adamlara...benimki ile tartışsan zeytinyağ gibi uste çıkıyor..fikrini zevkini söylesem bahane buluyor..sen niye uyuyamadin bu gece böyle...

Endokrine gitmende fayda var.oyle yaparsın.
Sağlık ocaginda geçen ay yapılan tahlil baya düşük tu..bu kadar fark olması bunla şaşırttı beni ...devlet hastanesine çıkıp birde orda deneyecegim şansımı...özel hastane tahliller ile oynuyor mu acaba diye düşünmüyor değilim..

En iyisi hep aynı yere yaptırmak.kontrolü daha kolay olur cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…