2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gunaydin kizlar imt bir sayfa da besik gordum fiyati cok ucuz sasirdim atiyorim resmi bir sure kullanip oda almak mantikli geldi ama bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-16-11-15-05.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 43
Ayy çok güzel olur mutlaka Paylaş ya siz ikizleri aynı yataktami yatiracaksiniz ayrı ayrımı ilk bir ay birbirlerinin kalp atislarina alışık olduklarından ayrı yatınca huzursuz oluyorlarmis

Kizlar cok kotuyum ya bebegim hareketliydi bugun hic hareket etmiyor sabahtan beri uzandim dibliyorum yok cok korktum ters giden birsey var sanirim cildiracam ya

Kizlar cok kotuyum ya bebegim hareketliydi bugun hic hareket etmiyor sabahtan beri uzandim dibliyorum yok cok korktum ters giden birsey var sanirim cildiracam ya
Surekli hareket etmezler canim, 23,24 . Haftadan sonra sanirim surekli hareketliler. Ben cok sitede oylemokudum. Bnmklerde hareketleri sinirli yani. Hareket eder merak etme canim

Surekli hareket etmezler canim, 23,24 . Haftadan sonra sanirim surekli hareketliler. Ben cok sitede oylemokudum. Bnmklerde hareketleri sinirli yani. Hareket eder merak etme canim
Ama kacgundur surekli oynuyordu simdi bikez bile oynamadi gunum zehir oldu inanki tatli birseyler yedim biraz bakim oynicakmi allahim ne zormus

Ama kacgundur surekli oynuyordu simdi bikez bile oynamadi gunum zehir oldu inanki tatli birseyler yedim biraz bakim oynicakmi allahim ne zormus
Bazen benimkide bütün gün oynamiyor..dum düz yat canım o rahatsız oluyor o zaman başlıyor harekete...hemen sonra sağa veya sola dönüyorum...çok rahatsız olmasın diye çikolata ye birkaç parça...

Bazen benimkide bütün gün oynamiyor..dum düz yat canım o rahatsız oluyor o zaman başlıyor harekete...hemen sonra sağa veya sola dönüyorum...çok rahatsız olmasın diye çikolata ye birkaç parça...
Az yemistim canim simdi gene yicem cok sinir oldum bugun ya berbat gecti gunum allahim korusun ins

Az yemistim canim simdi gene yicem cok sinir oldum bugun ya berbat gecti gunum allahim korusun ins
Oynar ya, hemen bozma moralini. Sen annesin hemn kotuye yormaman lazim. Bizomde oyle, hatta bnm bi kiz surekli hareket halinde, oburinde tık yoktu. Daha yeni dun hareketlerini hissettim. Ha uzmedim kendimi burdan kizlarada sordum, cok sukur iki gundur bn burdayim der gibi tekmelerini hissetirriyor, ama cok zayif bir bicimde. Onun kuvveti de o kadrina yetiyor demekki.

Insallah oyle olur canim kacgundur baya hissedip bugun hissetmeyince baya coktu moralim nez zorluklar yasadik biliyorsun hayirlisi hakkimda ne diyim beklemekten baska carem yok

Hadi baska seyler yazalimsa sende kafani dagitirsin, kizlarrr sizce BETÜL ve BÜSRA nasil ben kizlarim icin cok sevdim bu isimleri manalriyla beraber. Baya bi isim toplamistim ama bunlar icime daha sindi. Göbisime isimlerini yazdim esim cok guldu, ismleri karistirma diye yaptim, bide alis diye yaptim dedim.

Cnm çok guzel isimler,bizde Ekin ve Irmak koyacagız inşallah

Cok guzel canim esinde begendiyse sorun yok demek isim zor is ya ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…