Dogana kadar degismezMi fikriniz canim ben kesin birsey diyemiyorum hic ha buarada isimler cok guzelmisCnm çok guzel isimler,bizde Ekin ve Irmak koyacagız inşallah
Bn baya bi isim seceneginden bunlari sectim, ins bunda sabit durariz.Cok guzel canim esinde begendiyse sorun yok demek isim zor is ya ☺
Ben isimden cok anlamina bakitirum guzel anlamli isim bulmak lazim abuk sabuk isim sevmiyorum sirf degisik olsun diye isim,omur boyu etkikeyecek cocugu oyuzden begendim seninkileriBn baya bi isim seceneginden bunlari sectim, ins bunda sabit durariz.
Bende yarın sabah yapayım ozamanBenim 10.gun net silik cikti koyuya yakindi canim
Adiyla yasasin canim cok guzelmisKizlar benim oglusumun ismi de Ali Turab olacak insallah tabi biz hic dusunmedik isim dedemiz bu olacak dedi biz iyi dedik yoksa biz esimle daha evlenmeden once Muhammed Yusuf diyorduk olmadi ikinciyr insallah
Bende karar veremedim ya mustela mi ne varmis ona iyi diyolar,pahaliymis birazdaKizlar sizce bebek bakim urunleri hangi markalar iyi ve neler almak lazim ya
Sagol canim bnde anlam icin bumlari sectim, malum isim insana tecelli eder.Ben isimden cok anlamina bakitirum guzel anlamli isim bulmak lazim abuk sabuk isim sevmiyorum sirf degisik olsun diye isim,omur boyu etkikeyecek cocugu oyuzden begendim seninkileri
Avent, lansinoh markalar cok ovuluyor, kremlerden de sebemad marka iyiymis. Ben alrsam bunlardan alirim insKizlar sizce bebek bakim urunleri hangi markalar iyi ve neler almak lazim ya
Sagol canim hepimizinki de insallahAdiyla yasasin canim cok guzelmis
Benim de canim onuncu gun hicbirsey cikmamisti idrar da gittim hemen kan testi yaptirdim230cikti canim ben idrar testine guvenmiyorum bir daha hamile kalsam asla idrar testi yapmam o derece kafami bozmusduBende yarın sabah yapayım ozaman
Bnm kesin iki kiz cnm, ayrintilids perinatologda soyledibiliyorum semimkileri canim cok tatli isimler ya, seninkiler kesin dimi, bnm daha netlesmedi kesinligi. Cok zormus isim koymak
İrmak kesinde Ekinde gidip geliyoruz. Ama o da kesin sanirim:)Dogana kadar degismezMi fikriniz canim ben kesin birsey diyemiyorum hic ha buarada isimler cok guzelmis
İrmak kesinde Ekinde gidip geliyoruz. Ama o da kesin sanirim:)
Kiz oldiuklari kesin onu kastetmedim canim, isimlri kesin diye ddim. Bn listemi yaziyordum da ne cok alincak varmis, ve ben hic bisey almamisim daha, sanki gec kalmisim gibi icime oturdu resmen. Birde almak degildi, her ciktigimda biseyler alayimda kolaylasssin isim diyordum. Sen biseyler aldinmi canimBnm kesin iki kiz cnm, ayrintilids perinatologda soyledi
Biz ırmakla nehiride düşündük.aynı anlam oldugu için ikilemde kakdık.biraz daha düşünebiliriz:)Ya bi tanıdığın da 2 kızı var isimleri nehir ve ırmak. Irmak çok güzel tabi sana fikir olur diye yazdım :)
Cnm isimler kesin sayılır bakalım kısmet:) ben internettten birseylaer almaya başladım,aventin yenidoğan biberon seti.zıbın.takım.tulum bunları sipariş ettim gelecek.ebebektende,bazı pişik krem.göğüs kremi.. Vs urunler aldım.birde liste var elimde.havuzlu hana gidecegim.istanbuldayım.ama havalar çok sıcak .biraz serinlesin. Bu arada gec kalmadın.daha cok var.yavas yavas biter eksikler.eşim içmimar.oda tasarı ını eşim yapacak .o yönden rahatım,mobilyaları tasarladık.onları halleder.en son halı perde onları ayarlarım.Allah hepimize kolaylık versin. Birde bakıcı bakıorum bu arada .Kiz oldiuklari kesin onu kastetmedim canim, isimlri kesin diye ddim. Bn listemi yaziyordum da ne cok alincak varmis, ve ben hic bisey almamisim daha, sanki gec kalmisim gibi icime oturdu resmen. Birde almak degildi, her ciktigimda biseyler alayimda kolaylasssin isim diyordum. Sen biseyler aldinmi canim
Hadi hayirlisi olsun insallh canim, sen bide iki ev icin bebek odasi uapacktin dimi, siparislrini vermissin ne guzel, artik kiyafetleri bakip dokunup inceleyip alirsin, oyle daha zevkli ve iyi. Kolay gelsin canim, bizde yavastan ilerliyoruz bakalim artikCnm isimler kesin sayılır bakalım kısmet:) ben internettten birseylaer almaya başladım,aventin yenidoğan biberon seti.zıbın.takım.tulum bunları sipariş ettim gelecek.ebebektende,bazı pişik krem.göğüs kremi.. Vs urunler aldım.birde liste var elimde.havuzlu hana gidecegim.istanbuldayım.ama havalar çok sıcak .biraz serinlesin. Bu arada gec kalmadın.daha cok var.yavas yavas biter eksikler.eşim içmimar.oda tasarı ını eşim yapacak .o yönden rahatım,mobilyaları tasarladık.onları halleder.en son halı perde onları ayarlarım.Allah hepimize kolaylık versin. Birde bakıcı bakıorum bu arada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?