2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar benim oglusumun ismi de Ali Turab olacak insallah tabi biz hic dusunmedik isim dedemiz bu olacak dedi biz iyi dedik yoksa biz esimle daha evlenmeden once Muhammed Yusuf diyorduk olmadi ikinciyr insallah

Ben isimden cok anlamina bakitirum guzel anlamli isim bulmak lazim abuk sabuk isim sevmiyorum sirf degisik olsun diye isim,omur boyu etkikeyecek cocugu oyuzden begendim seninkileri
Sagol canim bnde anlam icin bumlari sectim, malum isim insana tecelli eder.

Bnm kesin iki kiz cnm, ayrintilids perinatologda soyledi
Kiz oldiuklari kesin onu kastetmedim canim, isimlri kesin diye ddim. Bn listemi yaziyordum da ne cok alincak varmis, ve ben hic bisey almamisim daha, sanki gec kalmisim gibi icime oturdu resmen. Birde almak degildi, her ciktigimda biseyler alayimda kolaylasssin isim diyordum. Sen biseyler aldinmi canim

Cnm isimler kesin sayılır bakalım kısmet:) ben internettten birseylaer almaya başladım,aventin yenidoğan biberon seti.zıbın.takım.tulum bunları sipariş ettim gelecek.ebebektende,bazı pişik krem.göğüs kremi.. Vs urunler aldım.birde liste var elimde.havuzlu hana gidecegim.istanbuldayım.ama havalar çok sıcak .biraz serinlesin. Bu arada gec kalmadın.daha cok var.yavas yavas biter eksikler.eşim içmimar.oda tasarı ını eşim yapacak .o yönden rahatım,mobilyaları tasarladık.onları halleder.en son halı perde onları ayarlarım.Allah hepimize kolaylık versin. Birde bakıcı bakıorum bu arada .

Siden80 Irmak çok güzel benimde aklımdan geçen isimlerdendi...Arkadasın dediği gibi Nehirle güzel olabilir Irmak nehir çok hoş :)
Cnm bu arada bende bakici arıyorum hatta bir iki görüşmede yaptım ama hiç iç açıcı değil durumlar Geçen gün bir görüşme için cagirdilar Türkmenistanli bir bayandi ama hiç hoslanmadim ben yatılı ya karar verdim Türk bir kadınla görüştüm aman Allahim mümkün değil şartları çok ağır aşan nasıl düşünüyorsun

Hadi hayirlisi olsun insallh canim, sen bide iki ev icin bebek odasi uapacktin dimi, siparislrini vermissin ne guzel, artik kiyafetleri bakip dokunup inceleyip alirsin, oyle daha zevkli ve iyi. Kolay gelsin canim, bizde yavastan ilerliyoruz bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…