- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Cnm isimler kesin sayılır bakalım kısmet:) ben internettten birseylaer almaya başladım,aventin yenidoğan biberon seti.zıbın.takım.tulum bunları sipariş ettim gelecek.ebebektende,bazı pişik krem.göğüs kremi.. Vs urunler aldım.birde liste var elimde.havuzlu hana gidecegim.istanbuldayım.ama havalar çok sıcak .biraz serinlesin. Bu arada gec kalmadın.daha cok var.yavas yavas biter eksikler.eşim içmimar.oda tasarı ını eşim yapacak .o yönden rahatım,mobilyaları tasarladık.onları halleder.en son halı perde onları ayarlarım.Allah hepimize kolaylık versin. Birde bakıcı bakıorum bu arada
Gene sen bişeyler almissin ben daha 1 çöp almadım bir tek eşimden evde yatiyorum diye geniş bir sütyen istemiştim. Oda emzirme sutyeni almis:) bebislerim için küçük benim için büyük adım. Bende herseyi internetten alicam. Hatta bebek şekerleri araştırıyorum bu günlerde çok tatlı şeyler var onlarida siparis etcem internetten
Çok güzel isimler. Büşra ismini çok severim. Bide busra diye bi tanıdığım vardı o kadar tatlı hanim hanımcik terbiyeli bir kızdı anlatamam. Hani derler ya ismi aynı olanlar birbirine benzer diye.. seninkide öyle olsunHadi baska seyler yazalimsa sende kafani dagitirsin, kizlarrr sizce BETÜL ve BÜSRA nasil ben kizlarim icin cok sevdim bu isimleri manalriyla beraber. Baya bi isim toplamistim ama bunlar icime daha sindi. Göbisime isimlerini yazdim esim cok guldu, ismleri karistirma diye yaptim, bide alis diye yaptim dedim.
günaydın cnm :)) çarşamba doktora gidicem iple çekiyorum sen kontrole ne zmaan da bir gidiyorsun?Hauirli sabhlar, gunaydin kizlar nasilsiniz bugun??
Canım en iyisi mustela mi ne o diyolar tabi biraz diğerlerine göre fiyatlı. Bende internetteki eczane firmaları var ya dermo eczane filan oralarda setlerin kampanyalari oluyor onları takip edicemKizlar sizce bebek bakim urunleri hangi markalar iyi ve neler almak lazim ya
Hauirli sabhlar, gunaydin kizlar nasilsiniz bugun??
Doktoru arayıp sorsana canım...gunaydin canim ben hic iyi degilim harket etmiyor hic icimde de siknti var boguluyorum.resmen
Aman canim ne soracam mantikli bir cevap alacagim birileri yokki karsimda doktora gitmeyede korkuyorum kotu birsey duymak isyemiyorum ya napacam bilmiyorumDoktoru arayıp sorsana canım...
Günaydın canimmmm...Uyandım ve cok hareketliler hiç kalkıp ise gidesim yok oyalaniyorum işte :) birde akşam randevum var dr da 7 de rahim ölçüsüne falan bakacak ve iğne verecek bugün...yarinda ayrintilim var...sen nasılsınHauirli sabhlar, gunaydin kizlar nasilsiniz bugun??
Anime Günaydın...o haftalarda hergün hissetmeyebiliyormusuz mesela bana dr demisti duymadığın günlerde panik yapma hergün duyamayabilirsin dedi ama sen yinede bir ara aramazsanda ben muayeneye gideceğim sorarım seninkinide canimAman canim ne soracam mantikli bir cevap alacagim birileri yokki karsimda doktora gitmeyede korkuyorum kotu birsey duymak isyemiyorum ya napacam bilmiyorum
Insallah canim, busra mujde , sevinc demek. Insallh hayirli evlat olsunlarda. Seninkilerde guzel yigit ve umut. Umudun oldular sonucta. Doguma kadr degismez umarimÇok güzel isimler. Büşra ismini çok severim. Bide busra diye bi tanıdığım vardı o kadar tatlı hanim hanımcik terbiyeli bir kızdı anlatamam. Hani derler ya ismi aynı olanlar birbirine benzer diye.. seninkide öyle olsun
Ultrasonda kalp atışlarını duyardın dite dedimAman canim ne soracam mantikli bir cevap alacagim birileri yokki karsimda doktora gitmeyede korkuyorum kotu birsey duymak isyemiyorum ya napacam bilmiyorum
Cogunluk doktorunu arayip soylemenden yana canim. Hadi sor bakalimgunaydin canim ben hic iyi degilim harket etmiyor hic icimde de siknti var boguluyorum.resmen
Oylede canim kipir kipirdi bir anda kesilde iste ondan tedirgin oldum birsey olacak diye odum kopuyorAnime Günaydın...o haftalarda hergün hissetmeyebiliyormusuz mesela bana dr demisti duymadığın günlerde panik yapma hergün duyamayabilirsin dedi ama sen yinede bir ara aramazsanda ben muayeneye gideceğim sorarım seninkinide canim
Bnde carsamba veya persembe gidecem nasipse. En son gittigimde on gun sonra ayrintili icin gel demisti. Beraber gidiyoruz iste desenegünaydın cnm :)) çarşamba doktora gidicem iple çekiyorum sen kontrole ne zmaan da bir gidiyorsun?
Anladim canim ya sorun degil
Boyle yapma bebeğini daha çok strese sokarsın..Oylede canim kipir kipirdi bir anda kesilde iste ondan tedirgin oldum birsey olacak diye odum kopuyor
Tr gibi degil burasi canim aricam iyuz edecek beni biraz daha beklim bakim olmazsa randevu alirim erkeneCogunluk doktorunu arayip soylemenden yana canim. Hadi sor bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?