2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çok güzel isimler. Büşra ismini çok severim. Bide busra diye bi tanıdığım vardı o kadar tatlı hanim hanımcik terbiyeli bir kızdı anlatamam. Hani derler ya ismi aynı olanlar birbirine benzer diye.. seninkide öyle olsun

Kızlar Günaydın hepinize... bende umut ve yiğit düşünüyorum ama kararsizim fikir versenize bana. Değişik olsun diye öyle abuk subuk isim istemiyorum .isimler annemin fikriydi ama diğer aile bireyleri bozulmasın diye kendim bulmuş gibi davraniyorum :)) başkada güzel isim bulamadım arda var ege var emre var emir var Ayaz var bunlarida hep ya arkadaşlar ya akrabalar koydu

Kizlar sizce bebek bakim urunleri hangi markalar iyi ve neler almak lazim ya
Canım en iyisi mustela mi ne o diyolar tabi biraz diğerlerine göre fiyatlı. Bende internetteki eczane firmaları var ya dermo eczane filan oralarda setlerin kampanyalari oluyor onları takip edicem

Aman canim ne soracam mantikli bir cevap alacagim birileri yokki karsimda doktora gitmeyede korkuyorum kotu birsey duymak isyemiyorum ya napacam bilmiyorum
Anime Günaydın...o haftalarda hergün hissetmeyebiliyormusuz mesela bana dr demisti duymadığın günlerde panik yapma hergün duyamayabilirsin dedi ama sen yinede bir ara aramazsanda ben muayeneye gideceğim sorarım seninkinide canim

Insallah canim, busra mujde , sevinc demek. Insallh hayirli evlat olsunlarda. Seninkilerde guzel yigit ve umut. Umudun oldular sonucta. Doguma kadr degismez umarim

Oylede canim kipir kipirdi bir anda kesilde iste ondan tedirgin oldum birsey olacak diye odum kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…