2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hadi hayirlisi canim, sorunsuz atlatalim ayrintillari. Bnm doktorum inatci ya, bi turlu bakmiuor rahim olcusune vajinal. Karindan bakiyor hep. Gecen gittigimde soyledim vajinal ve karindan ayri sonuclar cikiyor acaba bu sefer oyle mi olcseniz ddim, korkma ddiyo bana sonuc ayni. Ins oyledir ne diyelim

serenci canim ne ignesi olacaksin bu arada, bide isimleri bi yerden tanidik, gulben ergenin cocuklarinin isimleri, atlas ares, ama senin bi harf degisik ARAS. Hayirli olsun canim benim ne diyelim:)))

Ama bizimkiler bi böyle sanki bak benimde bu hafta oldu bakmadı daha ben birde sordum burada kı Kızlardan okudum ya o olayı,o zaman dedi bi dahaki muayenede bakarız ama ondan sonra iki kere daha gittim bakmadı bende bugün bakar artık diye umutlanıyorummm ama baktırıcam artık korkuyorum açıkcası,senınkı yıne iyi Yukarıdan bakıyormuş benimki bana hiç o tarz bir bilgide vermedi...bu arada ben hiç sağlık Ocağına gitmemiştim gecen gün aradılar gittim Eylül'de aşı olacakmışım birde Dr unuzun isteğine bağlı ıkı kere olması dedi onuda soracagım

Anladim bnmki de bakmiyor saniyordum, bi kere sordum bna, zaten her seferinde bakiyorum ddi, sonra cm ini soyledi sordugum icin. Belki seninkide oyledir. Bn asi oldum, ikinci doz icin eylul de gidecm tekrr ins.

Aynen onunki Ares ....o nasıl bir cümle anlayamadım hayırlı olsun ne diyelim?
:)) hayirli olsun virgul, benzerlik icin ne diyelim demek istedim. Ama degisik hani canim. Bahtlari guzel olsun hayirli saglikli olsunlarda, baska ne istenir ki. Isimleriyle buyusunler canim benim

K kaderim35 canım günaydın sen nasılsın?
Napayım kuzum..sabah sağlık ocagina kan verdim..avuçlarım yanıyor sanki..O kırmızı noktalar bacaklarımda da başladı çıkmaya..korktu benimkide iyice kızardın deyip durdu dun ondan tahlil verelim dedik..gün doldurmaya çalışıyoruz..gecsede bitse 30 â ulaşsak bi..sayıyorum parmak hesabi yapıyorum daha çok var diyorum..sizin yazdıklarınızı okuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…