Zaten,basim agriyor cok ilacta icemiyorum dua ediyorum,bikez hissedim diye canimBoyle yapma bebeğini daha çok strese sokarsın..
Hadi hayirlisi canim, sorunsuz atlatalim ayrintillari. Bnm doktorum inatci ya, bi turlu bakmiuor rahim olcusune vajinal. Karindan bakiyor hep. Gecen gittigimde soyledim vajinal ve karindan ayri sonuclar cikiyor acaba bu sefer oyle mi olcseniz ddim, korkma ddiyo bana sonuc ayni. Ins oyledir ne diyelimGünaydın canimmmm...Uyandım ve cok hareketliler hiç kalkıp ise gidesim yok oyalaniyorum işte :) birde akşam randevum var dr da 7 de rahim ölçüsüne falan bakacak ve iğne verecek bugün...yarinda ayrintilim var...sen nasılsın
Uzme kendini ama ya, senin kiz uykucudur belki annesi, ins bi an once hissedersin canimZaten,basim agriyor cok ilacta icemiyorum dua ediyorum,bikez hissedim diye canim
Insallah oyledir canim ya allah razi olsun bu haftalara gelmisken onun acisini tattirmasin allahimUzme kendini ama ya, senin kiz uykucudur belki annesi, ins bi an once hissedersin canim
Ama bizimkiler bi böyle sanki bak benimde bu hafta oldu bakmadı daha ben birde sordum burada kı Kızlardan okudum ya o olayı,o zaman dedi bi dahaki muayenede bakarız ama ondan sonra iki kere daha gittim bakmadı bende bugün bakar artık diye umutlanıyorummm ama baktırıcam artık korkuyorum açıkcası,senınkı yıne iyi Yukarıdan bakıyormuş benimki bana hiç o tarz bir bilgide vermedi...bu arada ben hiç sağlık Ocağına gitmemiştim gecen gün aradılar gittim Eylül'de aşı olacakmışım birde Dr unuzun isteğine bağlı ıkı kere olması dedi onuda soracagımHadi hayirlisi canim, sorunsuz atlatalim ayrintillari. Bnm doktorum inatci ya, bi turlu bakmiuor rahim olcusune vajinal. Karindan bakiyor hep. Gecen gittigimde soyledim vajinal ve karindan ayri sonuclar cikiyor acaba bu sefer oyle mi olcseniz ddim, korkma ddiyo bana sonuc ayni. Ins oyledir ne diyelim
Allahim korusun oyle deme. Ne zamndir gitmedin doktoraUzme kendini ama ya, senin kiz uykucudur belki annesi, ins bi an once hissedersin canim
Aynen onunki Ares ....o nasıl bir cümle anlayamadım hayırlı olsun ne diyelim?serenci canim ne ignesi olacaksin bu arada, bide isimleri bi yerden tanidik, gulben ergenin cocuklarinin isimleri, atlas ares, ama senin bi harf degisik ARAS. Hayirli olsun canim benim ne diyelim:)))
2 haftayi gecti cajim daja 2 hafta var kontroleAllahim korusun oyle deme. Ne zamndir gitmedin doktora
Anladim bnmki de bakmiyor saniyordum, bi kere sordum bna, zaten her seferinde bakiyorum ddi, sonra cm ini soyledi sordugum icin. Belki seninkide oyledir. Bn asi oldum, ikinci doz icin eylul de gidecm tekrr ins.Ama bizimkiler bi böyle sanki bak benimde bu hafta oldu bakmadı daha ben birde sordum burada kı Kızlardan okudum ya o olayı,o zaman dedi bi dahaki muayenede bakarız ama ondan sonra iki kere daha gittim bakmadı bende bugün bakar artık diye umutlanıyorummm ama baktırıcam artık korkuyorum açıkcası,senınkı yıne iyi Yukarıdan bakıyormuş benimki bana hiç o tarz bir bilgide vermedi...bu arada ben hiç sağlık Ocağına gitmemiştim gecen gün aradılar gittim Eylül'de aşı olacakmışım birde Dr unuzun isteğine bağlı ıkı kere olması dedi onuda soracagım
:)) hayirli olsun virgul, benzerlik icin ne diyelim demek istedim. Ama degisik hani canim. Bahtlari guzel olsun hayirli saglikli olsunlarda, baska ne istenir ki. Isimleriyle buyusunler canim benimAynen onunki Ares ....o nasıl bir cümle anlayamadım hayırlı olsun ne diyelim?
RAndevu alabiliyorsan hic bekleme al simdi, icin icini yemesinden iyidir2 haftayi gecti cajim daja 2 hafta var kontrole
Stresoldugun için başına vurmuştur..Zaten,basim agriyor cok ilacta icemiyorum dua ediyorum,bikez hissedim diye canim
Yedim olmadi birsey simdi muz yiyorum bakim
Bugun de beklim yarin alirim boyle olmicakRAndevu alabiliyorsan hic bekleme al simdi, icin icini yemesinden iyidir
Napayım kuzum..sabah sağlık ocagina kan verdim..avuçlarım yanıyor sanki..O kırmızı noktalar bacaklarımda da başladı çıkmaya..korktu benimkide iyice kızardın deyip durdu dun ondan tahlil verelim dedik..gün doldurmaya çalışıyoruz..gecsede bitse 30 â ulaşsak bi..sayıyorum parmak hesabi yapıyorum daha çok var diyorum..sizin yazdıklarınızı okuyorum..
Napayım kuzum..sabah sağlık ocagina kan verdim..avuçlarım yanıyor sanki..O kırmızı noktalar bacaklarımda da başladı çıkmaya..korktu benimkide iyice kızardın deyip durdu dun ondan tahlil verelim dedik..gün doldurmaya çalışıyoruz..gecsede bitse 30 â ulaşsak bi..sayıyorum parmak hesabi yapıyorum daha çok var diyorum..sizin yazdıklarınızı okuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?