2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

K kaderim35 ya sana o kadar cok dua ediyorum ki Allah'ım evladına kavuştursun inşallah korkuların endişelerin o kadar yerli ki senin,bizler en Ufacık birseydeKafayı yiyoruz sen neler yaşamışsın.Yerim ya parmak Hesabını :)))))
Canım ben gecendede okudum yazdıklarını ama benim cok bilgim yok sizler kadar o konularda gecendede anlamadım gerçi ama kırmızılık Dediğin şey damar catlamalarından falan mı bahsediyorsun

Canım niye çıkıyor ki onlar. Benim hiç öyle olmadı da dün bacagim çok kasindı. Çarşambaya kontrol var onu sorcam .bana da günler hiç geçmiyor. Geceleri tedirgin yatıyorum.kanama filan olur diye. Allah korusun

Nasıl işmiş kız o ...bu kadar geç gidiyorsun.. ben sen evde sin zannediyordum.. rahat yazıyorsun gün içinde diye :)))))

Kırmızı noktalar gibi çıkıyor sonra büyüyüp örümcek gibi damarlı oluyorlar canım..kolumda göğsümde çok var dun duştan çıkınca bacaklarımda ve karnında da çıkmaya başladıklarını gördüm..

Ayak altlarım ve avuç içlerim çok kasinmisti geçen benim canım..bide göbeğim :))) göbek çatlıyor diye zannettik o zaman..karaciğer ile safra asitleri artınca hem cilde vuruyor hem kaşıntı oluyor canım..

Ahhh kuzum sagolasin...İnanırmış in bende hep tek tek size dua ediyorum heleki ikiz olunca sizin...sizler için daha da fazla düşünüyorum..allahım bizim gibi çabalayan annelere bir an önce sağlık la bebeklerimize kavuştursun..allah razi olsun..çok mutlu oldum dualarinda beni unutmadigin için..rabbim evlat acısı kimseye yaşatmasın..

Yani hem kaşıntı hem o çatlaklar mi oluyor bide sürekli mi kaşıntı . Bak şimdi tedirgin oldum .bende sadece kaşıntı oldu bir bacagimda ana nasıl böyle hasır husur kaşımak istedim ama sürekli olmuyor en son 20 gün önce olmuştu. Bende bir karaciğer degerlerime baktiriyim

Aaa onlardan bende 2. Aydan itibaren çıktı göğsümde az ama bacaklarım çok yoğun birde minik mor damarlar daha fazla ve heryeri nde oldu onlardan bir kere gösterdim oda birsey olmaz vücuda fazla kan pompalandigi için dogumdan sonra geçer dedi bende dikkate almadım o bir sorun mu normalde?

Amiiiin canım amin Allah dua eden herkesten razi olsun.benimde dualarim sizlerle.

Allah sendende razı olsun canım benim...
Amin kzuum Allah cumlemizin evlatlarini korusun hayırlı doğumlar versin

Canım sen tekstil işiyle ugrasiyordun dimi ne güzel bebislerin herseyini sen yapabilirsin. Ben hiç anlamıyorum o işlerden ama çok isterdim dikiyim biciyim
Evet canim ama ev tekstili imalatim var,yani o pike tk yatak örtüleri o tarz ürünleri magazalara ben yaptiriyorum magazacilar satıyor :) ama bebeğe de uyarlayacagim bakalım en azından kendi bebeklerime...

Simdi ara ara oluyor kaşıntım oda çok hard hard değil...oburkunde duramıyordum aralıksız gece gündüz du kaşınma..ayaklarım terledigi için zanediyordum işte ayakkabilari çıkartıyordum masanın altında düşün canım..Nasıl kasindigini..birde karaciğer cilde vurur demişlerdi bana..cildimde kirmiziliklari görünce acaba artmaya mi başladı diye düşünüp tahlil veriyorum..çünkü geçen 20.haftada gittim doktorum sağ olsun cildiye ye git lekeler için dedi..gittim o gerizekalı da baktı büyüteçle doğum lekesi bunlar doğurunca geçer dedi..karaciğer denmiş meğersem bir sonraki kontrol 24 teydi..kontrolü göremeden doğuma gittim..doğurunca geçiyor lekelerim çok çok az kalmıştı..doktorlar atlıyor aslında her ay kan tahlili almaları lazim bizden bence..benim yeni bulduğum doktor 24.haftada sürüsüyle tahlil istedi..toksoplazma filan tekrarlancak...

Benimde göğüs kısmım mor bütün damarlarım yol haritası gibi..onu sormadim ben hiç doktora...bu kırmızı kırmızı kızamık döküyormuş gibi

Kızlar sizlerde ellerde ayaklarda yanma varmı..ateş çıkıyor resmen..menapoz gibi hissediyorum..bide mide yanması başladımı..ne yapıyorsunuz midesi yananlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…