2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Benimde göğüs kısmım mor bütün damarlarım yol haritası gibi..onu sormadim ben hiç doktora...bu kırmızı kırmızı kızamık döküyormuş gibi
Haydaa
Dediğin gibi bizden her ay kan almaları lazım ya...Benim dediğimle ayrı senin yasadigin bende kaşıntı yok

Bende yatılı bakıcı arıyorum cnm,Türkler burnundan kıl aldırmıyor.diğerleri de berbat .napacagımı bende bilmiorum.çok cnm sıkılıyor bu duruma.

Haydaa
Dediğin gibi bizden her ay kan almaları lazım ya...Benim dediğimle ayrı senin yasadigin bende kaşıntı yok
Senin mor renkte örümcek gibi çatlak lar mi var..damarlarım resmen dışarı vurdu benim bu sefer..birde o minik kırmızı lar iste...hayır ben kan veriyorum diyede gerek yok diyor doktorum perinatolog olan..gidiyorum aile hekimi hepsini yapıyor rutin tahliller tiroid vs...aile hekimim geçmişimi bildiği için yazık adamcağız yaptirabilcegi ne varsa yaptırıyor :))))

nursecan cnm, aslında en iyisi internetten ak ak.bu sıcakta dolaşmak banafa zor geliyor.heralde coğuunu bende internetten alacağım,Umut ve Yiğit isimleri çok güzel. Diğerlerini düşünme bence derim :)

Bende yatılı bakıcı arıyorum cnm,Türkler burnundan kıl aldırmıyor.diğerleri de berbat .napacagımı bende bilmiorum.çok cnm sıkılıyor bu duruma.
Heryerde demekki böyle,aynen bende bir yola varamadim,kendi insanımız kazansın istiyorum bi kaç tane denedimde açıkçası bulantilarim in çok olduğu dönemde ama herkes ayrı problem li olur mu bir tanesi bana temizlik yaptırdı o kadar yani:) o yüzden Türk istemiyorum ama yabancilarda çok keyif duskunuymus yani;ellerinden telefon dusmuyormus ve 50 dolar fazla verene hemen gidiyirlarmis oda kötü ortada birakabilir

Canım bende kaşıntı hariç hepsi var bacaklarımda boş yer yok o derece...mosmor damarlar aynı senin gibi dışa vurdu birde kırmızı ve mor örümcek ağları var gobegim de o kadar kargaşa yok yani:)

Vajinak ile karından ölçümde 3-4 mm fark ediyor, bnm karından 38 mm,vajinal 34mm çıktı.biraz fark oluyor ama .karındanda rahim ağzını sekli .açılma varmı yokmu .hunileşme varmı.aynı şekilde görülüyor.

Nasıl bakıcı fiyatları canım..ben simdilik istemiyorum çalışmak ama çok kurumsal biryer olursa düşünürüm çalışmayı..arada eşime filan yardıma gideriz analı kızlı çok sıkılırsam diyorum :)))) allah kolay lik versin..çok zor valla çalışınca..

Bnm gecen salı doğum yspan arkadasımda da aynı sorun vardı. Cnm hiç birsey olmadı.drda gecer demiş doğumdan sonra.kırmızıve etrafı minik damarlı ,

Canım bende kaşıntı hariç hepsi var bacaklarımda boş yer yok o derece...mosmor damarlar aynı senin gibi dışa vurdu birde kırmızı ve mor örümcek ağları var gobegim de o kadar kargaşa yok yani:)
Sen genede karaciğer safra tahlili istersin bir kez olmadi içimiz rahat eder..kaşıntı en büyük belirtiymis zaten gebelik koleastazinda..

Tek olsaydı bskıcı düşünmezdim.ikiz olunca almak zorrundayım. Ben aramaya devam ediyorum.şimdi iyi birini bulsam hemen alacagım işe.o hale gedim yani.

650 -700 dolardan başlıyor.1500 dolara kadar var. Bnmde kendi ilim .çalışmayacagım ama bakıcısız cok zor olacak.

Tek olsaydı bskıcı düşünmezdim.ikiz olunca almak zorrundayım. Ben aramaya devam ediyorum.şimdi iyi birini bulsam hemen alacagım işe.o hale gedim yani.
Aynen bende zaten şimdiden yürürken ara ara çok zorlaniyorum şimdiden bulup almalıyız gerçekten ama yok iste,geçen gorusmeye cagirdilar 800 dolar istiyor yatılı ev işlerinde yardimci olurum cocuklara biraz yardimci olurum diyor yemek yapmam diyor bir Türkmenistanli bayan ,ev işi toplasan 1 saat sonra oturacak mi böyle bir saçmalık yok offf çok zor suan en büyük problemim bu

Sanki çocukta hic uyumuyor sürekli gündüz ilgi istiyor..ev islerinde yardımcı olmak neymiş..ev isi hergun temizlik mi yapcak mis hergun silip süpürsün toz alsın cam silsin o zaman..üniversite de filan okumasamiydik...O kendine enayi arıyor...oturma raporunu almak için hem kalcak yeri olcak hem sgk 3 sene sonra tamam iste...gitsin bir fabrikaya kaç para alcakmis yatcak yer vercekmiymis..yemekte sizde olcak..temiz 800 dolar i olcak ohh beee..

Haklısın bende zaten aynı şeylere kızdım,birde oturma izni bitmiş onu ben odeyecekmisim :)bende salagim ya ben ödemelerinin yapıcam o ikiz çocuk zor deyip başka is bulacak kendine :) ama ingilizcesi bole yok o nasıl olacak:)aman var ya çok zor insan sinir hastası olur bunlarla bir Türk bayanla görüştüm oda 2000 tl maaş arti sigorta artık yol diyor ama bunların ikiside 15 günde bir temizliğe eve kadın istiyorlar :)ne bileyim anlamadım valla be mi bilmiyorum onlar mi arsiz

15 gunde bir temizliğe kadın geldikten sonra seni be yapayım ya:)) dunya para istiyorlar .oyle sinirleniyorum ki bunları dutunca boğasım geliyor kadınları:) bnm bi arkafasım kafına o kadar sinirlenmişti ki kadını dövmüştü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…