2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Arkadasimin eltisi nin de ikizi var geçen senesordum 600 tl ye bakıyormuş...ikiz olunca fiyat farklı mi diye sormustum...busene esim in kuzeni çocuğunu bakıcıya vermiş oda 600 mu 700 mu ne oduyormus eskişehirde..

İstanbulda tarife bu cnm. Uzmanlar daha cok istiyor:)))
Valla insan kendi baksa daha iyi bence..hem daha karlı hem de elalem ne yapacağı belli olmaz..zaten 3 yaşına kadar kendimizin bakması ilkleri anne den öğrenmesi daha doğruymuş..bizim arkadaş çocuğu 2-3 yaşında birşey etüt var haftada 2 gün gidiyor galiba şakır şakır da ingilizce konusuyor daha 3 unu yeni doldurdu..benim bilmediğim hrin ingilizcesini biliyor..hep ingilizce video izliyor evde..

Valla insan kendi baksa daha iyi bence..hem daha karlı hem de elalem ne yapacağı belli olmaz..zaten 3 yaşına kadar kendimizin bakması ilkleri anne den öğrenmesi daha doğruymuş..bizim arkadaş çocuğu 2-3 yaşında birşey etüt var haftada 2 gün gidiyor galiba şakır şakır da ingilizce konusuyor daha 3 unu yeni doldurdu..benim bilmediğim hayvanlarin ingilizcesini biliyor..hep ingilizce video izliyor evde..

Valla insan kendi baksa daha iyi bence..hem daha karlı hem de elalem ne yapacağı belli olmaz..zaten 3 yaşına kadar kendimizin bakması ilkleri anne den öğrenmesi daha doğruymuş..bizim arkadaş çocuğu 2-3 yaşında birşey etüt var haftada 2 gün gidiyor galiba şakır şakır da ingilizce konusuyor daha 3 unu yeni doldurdu..benim bilmediğim hayvanlarin ingilizcesini biliyor..hep ingilizce video izliyor evde..

Oh çok güzel yapmış :))) gerçekten böyle bir para yok...Birde aracı şirket var oda diyorki al oturumunu bayanın bizede 800 dolar vereceksiniz,tamam dedim siz bana bu kadar mı hizmet vereceksiniz yani ,size par oduyorsam oturumu olan bir bayanı karşıma cikarmaniz lazım ve sonrası içinde bir sözleşme yapmalıyız dedim mesela ,hırsız olabilir bana zarar verebilir dedim...Yok biz onlara karsimiyoruz biz sadece tanistiriyoruz dediler e böyle de nasıl olacak sonuçta evimde yaşayacak bu kadın ya cocuklarmi kacirirsa ya birsey yapıp kacarsa aklımı yiyeceğim...Bizim bu kadar endişemiz varken onlar kıl aldirmiyorlar ya oda başka bir boyut :))

Arkadasimin eltisi nin de ikizi var geçen senesordum 600 tl ye bakıyormuş...ikiz olunca fiyat farklı mi diye sormustum...busene esim in kuzeni çocuğunu bakıcıya vermiş oda 600 mu 700 mu ne oduyormus eskişehirde..
Hadi yaa ah nerde,bana haftada iki gün kadın geliyor kadını ben memnun etmeye çalışıyorum bırakmasın diye toplasan oda 800 tl ye geliyor aylığı

Cnm zaten ben hep çocukların yanında olacagım zaten. Bırakıp işe gitmeyeceğim.ama ikiziz zor oldugunu biliorum tanıdıklarımdan .onun için istiyorum.

K Kaderim tahlilerin cikti mi, karaciger emzimlerin nasil, bode trigliserid kac cikti? Bn uc dort ay once esimdede aniden kucuk kirmizi noktaciklar cikinca, doktor karaciger degerlerine bakti, ama trigliseridi cok yukselmisti ondan oyle olmus. Suan ilac tedavisi goruyor, surekli tahlileri tekrarliyor

Bnmde kolestrol ve trigliserid, sinirda. Neden boyle olmus bilemedik, doktor normal ddi gerci ama ya hamilelikten yada ilaclardan. Tum yeemklerimi zeytinyagiyla, ve az yag kullanarak yapiyorum, esimi triglisedi yuzunden zaten,

Sağlık ocağı yarin veriyor sonuçları canım..trigleserid bende de yüksekti bir zamanlar romatizma için doktora giderken..

Sağlık ocağı yarin veriyor sonuçları canım..trigleserid bende de yüksekti bir zamanlar romatizma için doktora giderken..
Ya bisey soracam, dunden beri karnim iki kere sertlesiyor, kasilma mi ki, simdi de oyle oyle oluuor, karnim sertlesti, nedirki

Evde nette kendimiz de baakbiliyoruz, bi barkot veriyorlar, veemediler mi sanada
Yok canım vermedi kimse..benim doktorum izindeymiş zaten..başka doktor bakıyormuş..oda gelir gelmez önderin hastalarina başlıycam haftaya gelin dedi..benimkide kızdı sıkıyor sa bakmasın diye..girdik öyle iste..sonra tahlilleri yazdı..

Ya bisey soracam, dunden beri karnim iki kere sertlesiyor, kasilma mi ki, simdi de oyle oyle oluuor, karnim sertlesti, nedirki
Benim uzun zamandır var kendi eski doktoruma perinatolog â sorduğumda önemli değil dedi hep..rahim kasları karnın büyüdüğü içindir dedi..sonra özel hastanedeki uzmana sordum..O gün dikişlerimi kontrol atıp rahim agzimi alttan ölçtü..Geçenler de gittiğim perinatolog ta magnezyum verdi anlatınca...hepsi farklı uyguluyor canım yaa..

Oyle mi diuosun, ablami da aradim anlattim 4 cocuk annesi sonucta, oda arada oyle oluyor bebek dönuyor ddi, ama baktin cok sert hareket edemiyecek gibisen karnin yuzunden, o zamn doktorunu ara soyle ddi. Beklemedeyim bi daha olmaz ins

Oyle mi diuosun, ablami da aradim anlattim 4 cocuk annesi sonucta, oda arada oyle oluyor bebek dönuyor ddi, ama baktin cok sert hareket edemiyecek gibisen karnin yuzunden, o zamn doktorunu ara soyle ddi. Beklemedeyim bi daha olmaz ins
Ben bugün sinirlendim....ondan çok kesildi zanedersem..iki gündür kaynanam sinirlendirdi..bugün de babam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…