Canim benim de sabahlari oyle oluyor doktora soyledim dedi ki suyu bol ic dedi rahim kasilirsa bebek de kendini kasar dedi gece bile surekli su ic dediYa bisey soracam, dunden beri karnim iki kere sertlesiyor, kasilma mi ki, simdi de oyle oyle oluuor, karnim sertlesti, nedirki
Gecmis olsun canim dinlen ayagini yuksek tut bunun tedavisi buymus buarada bende hapsurdum 3 kez ust uste ve resmen kasiklarim parcalandi o dakkiadan beri agrim dinmedi milleti analmiyorum yaa bizmi abartiyoruz ya dogurana kadar geziyorlar ev islerini rahat yapiyorlar sasiyorum canim yaCanim benim de sabahlari oyle oluyor doktora soyledim dedi ki suyu bol ic dedi rahim kasilirsa bebek de kendini kasar dedi gece bile surekli su ic dedi
Dikkat et canım..dediklerini yap..artik hızla buyuyor bebeklerimiz..Kizlar benim de saat iki bucuk gibi lavaboya gittim peceteye kahverengi leke geldi cok az doktoru aradi hemen olur kanama olmadigi surece korkma dedi suyu bol ic yat dedi cok korktum ya geleyim dedim gerek yok olur dedi Rabbim hayirlisiyla su bebekleri kucagimiza verseydi kurtulurduk su korkulardan ya
Ayyy canlarım yaaa...O kadar büyümüşler mi canım...nazar değmesin kuzulara..ne iğnesi canım o...Kızlar muayeneden geldim...Erken doğum riskine karşı haftada 1 iğne yazdı ona başlayacağım...Kilolari 436 gr 411 gr boyları 27cm 26cm
Birde benim şekerim çıkıyor yemeklerden sonra onun içinde erkene alacağız dedi şeker yuklemesii c.tesi günü yapılacak...Benden hberler bu kadar :)
14 haftalıksin canım nasıl yani kalp atışını hic duymadinmi...25 de randevum.. zor duruyorum kalp atisini bi duysam bi ohhh cekicem hayirlisiyla. muayene erkene mi alsam napsam. bebegim benden gitse bi belirti olur dimi kizlar cok korkuyorum ben ya.insallah olmaz ole bisey benimledir bebisim
Sagol canim allah razi olsun kotusunu dusunmek bile istemiyorum sanki baloncuk gibi birsyler hissttim bugun ya benim ayaklarim sizliyor incedende arada kasik agrisi sizde varmi hic
Oy masallah pasalarina canim insallah saglikla dogucak minik erkeklerinKızlar muayeneden geldim...Erken doğum riskine karşı haftada 1 iğne yazdı ona başlayacağım...Kilolari 436 gr 411 gr boyları 27cm 26cm
Birde benim şekerim çıkıyor yemeklerden sonra onun içinde erkene alacağız dedi şeker yuklemesii c.tesi günü yapılacak...Benden hberler bu kadar :)
Sağol canim Allah razı olsun...Evet teyzesi nasıl buyumusler ve kavga ediyorlar :)Ayyy canlarım yaaa...O kadar büyümüşler mi canım...nazar değmesin kuzulara..ne iğnesi canım o...
Sagol canim allah razi olsun kotusunu dusunmek bile istemiyorum sanki baloncuk gibi birsyler hissttim bugun ya benim ayaklarim sizliyor incedende arada kasik agrisi sizde varmi hic
Bebeğin dir canım öyle düşün :) aksini zaten düşünme vücuduna kötü sinyal yollama korkutma minigi annesi o herseyi hissediyor :))Oy masallah pasalarina canim insallah saglikla dogucak minik erkeklerin
Üşütmüş olabilir misin canım...Sagol canim allah razi olsun kotusunu dusunmek bile istemiyorum sanki baloncuk gibi birsyler hissttim bugun ya benim ayaklarim sizliyor incedende arada kasik agrisi sizde varmi hic
Sağol canim Allah razı olsun...Evet teyzesi nasıl buyumusler ve kavga ediyorlar :)
Canim yarın yaptiricam yapana sorarim igneyi receteyi okuyamiyorum :))))
Olabilir canim gece cami aciyorum cok esiyor sonra kapatiyoruz ama usuyunce kesin usuttum yaÜşütmüş olabilir misin canım...
Bende yatakta ters yatıyorum..cam başucumda normalde ama oraya hava gelmiyor diye ayak kısmına kafami koyuyorum..sabaha karşı esiyor bazen alt tarafim ayaklarım üşümüş şekilde uyanıp pikeye sarılıyorum canım..sıcakta da uyunmuyor ki hic...çok iyi tahmin ediyorum..benim ayaklarım ellerim yanıyor ateş çıkıyor resmen...Olabilir canim gece cami aciyorum cok esiyor sonra kapatiyoruz ama usuyunce kesin usuttum ya
Proluton depot yaziyor canım daha bişeyler yaziyor ama anlayamadım benden bu kadarı çıktı :)))haftada 1 mis...Tek seferlik mi bu iğne canım yoksa rutin yapilcakmisin...yaaa şimdiden başlamışlar kavgaya bak :)))))
Maşallah cnm.çok guzel gelişmiş bebeklerin.Allah zamanında sagsalim kucagına almayı nasip etsin.erken doğum olmaması için kullanılan iğnenin adı nedir? Birde rahim boyunu ölçtümü cnm?Kızlar muayeneden geldim...Erken doğum riskine karşı haftada 1 iğne yazdı ona başlayacağım...Kilolari 436 gr 411 gr boyları 27cm 26cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?