Cevabını gormedim.iğnenin adını yazmışşsın.progesteron iğnesi .Proluton depot yaziyor canım daha bişeyler yaziyor ama anlayamadım benden bu kadarı çıktı :)))haftada 1 mis...
Maşallah cnm.çok guzel gelişmiş bebeklerin.Allah zamanında sagsalim kucagına almayı nasip etsin.erken doğum olmaması için kullanılan iğnenin adı nedir? Birde rahim boyunu ölçtümü cnm?
Teşekkür ederim hepimizin bebeklerini korusun sağlıklı olmalarını nasip etsin...Cevabını gormedim.iğnenin adını yazmışşsın.progesteron iğnesi .
ben ayrıntılıya girmicem cnmBnde carsamba veya persembe gidecem nasipse. En son gittigimde on gun sonra ayrintili icin gel demisti. Beraber gidiyoruz iste desene
Kızlar muayeneden geldim...Erken doğum riskine karşı haftada 1 iğne yazdı ona başlayacağım...Kilolari 436 gr 411 gr boyları 27cm 26cm
Birde benim şekerim çıkıyor yemeklerden sonra onun içinde erkene alacağız dedi şeker yuklemesii c.tesi günü yapılacak...Benden hberler bu kadar :)
Ay canim ben de uyuduktan sonra sag sol yapmaktan carsafa dolaniyorum allah kocama sabir versin simdiden boyleysem karnim buyudumu adami yataktan dusururum kesin hayirlisiyla bir dogursaydik hepimiz emeklerimizi bosa cikarmasin rabbimBende yatakta ters yatıyorum..cam başucumda normalde ama oraya hava gelmiyor diye ayak kısmına kafami koyuyorum..sabaha karşı esiyor bazen alt tarafim ayaklarım üşümüş şekilde uyanıp pikeye sarılıyorum canım..sıcakta da uyunmuyor ki hic...çok iyi tahmin ediyorum..benim ayaklarım ellerim yanıyor ateş çıkıyor resmen...
Gunaydin kizlar sorular sorular
1---saclarim asiri uzun belimde kestirmek istiyorum batil inanc da olsa kafama takiliyior iste☺
2---saclarim boyamasamda idare eder ama sizce boya zarralimi yani zararra bakarsan vifi siz ortam yok
3---biberon avent mi dr brown mu
4---tek gebelikte rahim agzi serklaj oluyormu ben hic duymadim
5---bu soru degil ikiz anneleri bizden once doguracaksiniz allahin izniyle erken dogum olmasinda bence siz herseyi 30 haftada hazirlayip bitirmelisiniz ☺☺☺
Proluton depot yaziyor canım daha bişeyler yaziyor ama anlayamadım benden bu kadarı çıktı :)))haftada 1 mis...
O igneyi ikiz gebelikte erken dogum riskine karsi veriyolar canim bide ikizde ciger gelistirirci igne vuruyorlar erken dogum riskine karsin bilginiz olsunProluton depot yaziyor canım daha bişeyler yaziyor ama anlayamadım benden bu kadarı çıktı :)))haftada 1 mis...
Canim 7 de kalkip 8 de ise gelirsen boyle oluyor☺☺☺☺☺napalim arsizlastim bide heryerim sizliyor ama olsun buarada bende eeteliyorum heo sac konusunu bakalim biberondada dr brown iyiymis ama kullanissizmis cubuk varya icinde galiba avent alicam ins fikrim degismezse tabi:)) Günaydın canimmm bu ne enerji sabah sabah maşallah
1 bende kestirmek istiyorum ama bebisin ömrü kisalirmis diyolar doğumdan sonraya bıraktım.
2- boya yaptıran da var doğal boyalar varmış ama bence boşver
3- biberon daha bende karar vermedim
4- tek olupta serklaj olan da çok canım rahim boyu kısaysa atıyorlar
5-ben hazırlıklar için 27-28 haftaları bekliyorum Allahın izniyle o haftalari bir göreyim rahat nefes alcam.
12+0 da 1.4 çıktı. Bu ense kalınlığı değeri ne zamana kadar artıyo acaba?Kızlar bebişine ense kalınlığı baktıranlar kaç çıktı yazabilirmisiniz benimki 12+6 günlük ve 1.7 mm çıktı ya sizin ortalama değeri merak ediyorum
Nereden bulacaksınız bakıcı? Profesyonel firmalar falan mı var ?650 -700 dolardan başlıyor.1500 dolara kadar var. Bnmde kendi ilim .çalışmayacagım ama bakıcısız cok zor olacak.
CAnim gunaydin, bn lansinoh marka biberon alacam, kullanici yorumlari cok ovuyor ve cok memnunlar, bi göz at istersen, avent te cok kaliteli ondanda alacam. Biraz daha gecsin, siparis vercem iki markadan da ins.Canim 7 de kalkip 8 de ise gelirsen boyle oluyor☺☺☺☺☺napalim arsizlastim bide heryerim sizliyor ama olsun buarada bende eeteliyorum heo sac konusunu bakalim biberondada dr brown iyiymis ama kullanissizmis cubuk varya icinde galiba avent alicam ins fikrim degismezse tabi
Duydum sanki ismini canim dur bakim bende bi ☺☺sagol canim biberon onemli en iyiisi olmaliCAnim gunaydin, bn lansinoh marka biberon alacam, kullanici yorumlari cok ovuyor ve cok memnunlar, bi göz at istersen, avent te cok kaliteli ondanda alacam. Biraz daha gecsin, siparis vercem iki markadan da ins.
Canim ben baktirmadim baktiysada soulemedi 3 lu yaptik temiz cikti sukurler olsun sen ikili test yaptirdinmi olcusune doktorun ne dedi bide bida baktir baska doktora12+0 da 1.4 çıktı. Bu ense kalınlığı değeri ne zamana kadar artıyo acaba?
Bende aventin naturel yenidoğan setini aldım.bu sekilde daha ucuza geliyor.internetten bak istersen.Canim 7 de kalkip 8 de ise gelirsen boyle oluyor☺☺☺☺☺napalim arsizlastim bide heryerim sizliyor ama olsun buarada bende eeteliyorum heo sac konusunu bakalim biberondada dr brown iyiymis ama kullanissizmis cubuk varya icinde galiba avent alicam ins fikrim degismezse tabi
Deger iyi çıkmış. Yuksek çıkmaması lazım.haftasıyla uyumlu12+0 da 1.4 çıktı. Bu ense kalınlığı değeri ne zamana kadar artıyo acaba?
Saga sola haber verdim. Bakıcı olanlara soyledim.onların yardımıyla inş,firmalarda var ama cok guvenilir gelmiyor,hayırlısı bakalım.Nereden bulacaksınız bakıcı? Profesyonel firmalar falan mı var ?
Bende vuruluyorum o hep aynı gün vurulacak ona dikkat et birde çok yakıyor yağlı iğne depo ya söyle yavaş yavaş vursunlar canım.
Canım hatırlıyorum senden o igneyi zaten aklıma ilk senin yazdıkların geldiO igneyi ikiz gebelikte erken dogum riskine karsi veriyolar canim bide ikizde ciger gelistirirci igne vuruyorlar erken dogum riskine karsin bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?