Günaydın canimm çok heyecanlı Paylaş Paylaş :)))Günaydın kızlar...nasılsınız bugün bakalım..aldiklarimi dun bir ara paylaşırım...hastane çıkış takimi aldım bir pakette 5 li penye uzun kollu badi birde kocamin isteği bebek arabası...bebek arabası istediğimiz renk yoktu..eve yolluyacaklar bakalım kargo ile:)))))
Canim doktor tedbir amacli yapiyor risk gorurse yapiyor kisiye gore degisiyor haftalari ama sana daha erken aklinda bulunsun ilerleyen haftalrda hatirlat senCanım hatırlıyorum senden o igneyi zaten aklıma ilk senin yazdıkların geldi
Ciğer gelişimi için dediğin iğne kaçıncı haftalarda ki acaba?
Aynen paylas paylas ☺☺☺Günaydın canimm çok heyecanlı Paylaş Paylaş :)))
duydum canim duymaz olurmuyum.. her muayene girer ken bole oluyorum acaba duycam mi duymucammi tedirginim14 haftalıksin canım nasıl yani kalp atışını hic duymadinmi...
Eczanelerden alsak bide bende illa gorup alicam huyu var ☺pahali dimi eczanelerBende aventin naturel yenidoğan setini aldım.bu sekilde daha ucuza geliyor.internetten bak istersen.
Tamam söylerim mutlaka teşekkür ederimCanim doktor tedbir amacli yapiyor risk gorurse yapiyor kisiye gore degisiyor haftalari ama sana daha erken aklinda bulunsun ilerleyen haftalrda hatirlat sen
Buyik magazalarda avent markayi bilabilirsin belki ama lansinoh internette ki hem kendi ismiule hemde diger sitelerde bulabilirsin canimKızlar o dediğiniz markalar var dmi bebek mağazalarında?
Sorunsuz gececek insallah canim aksam sevincle geleceksin benimde agrilarim var normaldir ins sonucta can tasiyoruzBnm kasilmam oluyorm bide sabah bel agrim varddi, bugun 5 , 6 gibi doktora gidem, bi gun erkene aldik bu yuzden. Ins ayrintili sorunsuz gecer kizlarim sagliklidir. Nedense moralim sifir, halbuki bugun yaradinimin en buyuk mucizelerini gorecegim icin cok heyecan duymam gerekirdi, ama canim sıkılacakmis gibi gelio korkuyorum gitmeye. Kizlar duanizi esirgemeyin.
Aynen canim annelik cok guzel sukurler olsunKarninda can tasiyinca, anneligin ne kadr buyuk bir servete sahip oldugunu anliyor insan, iki tane minik kalp, ve ona eslik eden tekmeler, tarifi mumkun olmayan bi duygu yasatiyor, her tekmesine bin sukur, her hareketine bin dua ediveriyor insan. Kıyamiyor simdiden, aman üsümesin diye bedenini koruyor, ama saglikli olsun diye sevdiklerinden vazgeciyor, karnindaki bebegiyle konustugunda, kimsenin anlamaycagi, manasiz, anlamsiz bi dilden komik, cumleler kuruyor. Onlar dogmadan anne oldum, anneligi tattirdiginiz icin, iki minik yureginize saglik diliyorum , beni birakmadiginiz icin sizi cok seviyorum yavrularim...
Merhaba bnm de 20+5 bugun konrolim var, en son 19 haftalikti o zamn 314 gr dı. Birazcik dusuk heehalde sninki canim 400 gr olmasi gerkli 20. Haftalarda.Herkese merhaba dün doktor kontrolum vardı 20+2gunluk gebeyim bebeğin kilosu 375 çıktı doktor daha iyi olabilir biraz düşük dedi sizce nasıl bu haftalarda sizlerin kilosu kaçtı lütfen bir cevap
Ins canim, agrilarima alistim artik, yani onda dolayi degil moralsizligim. Hormanal bisey herhalde. Bi gidip gelelim hayirlsyla insallhSorunsuz gececek insallah canim aksam sevincle geleceksin benimde agrilarim var normaldir ins sonucta can tasiyoruz
Bugün kaç gram çıkacak bebeğin kontrolden sonra yazarmısın çok telaslandim gelişmiyor diyeMerhaba bnm de 20+5 bugun konrolim var, en son 19 haftalikti o zamn 314 gr dı. Birazcik dusuk heehalde sninki canim 400 gr olmasi gerkli 20. Haftalarda.
Ferah tut canım içini...Bnm kasilmam oluyorm bide sabah bel agrim varddi, bugun 5 , 6 gibi doktora gidem, bi gun erkene aldik bu yuzden. Ins ayrintili sorunsuz gecer kizlarim sagliklidir. Nedense moralim sifir, halbuki bugun yaradinimin en buyuk mucizelerini gorecegim icin cok heyecan duymam gerekirdi, ama canim sıkılacakmis gibi gelio korkuyorum gitmeye. Kizlar duanizi esirgemeyin.
serenci canim bu arada bebislerini gidip gormussun dün ne guzel, gelisimleri sorunsuz devam eder insallh. Bide sen prolutonu doguma kadr vurduracakmisin? Bn daha yeni kurtuldum o igneden 14. Haftaya kadr her hafta bi tane yaptim. Ciger gelistirici ignede sanirim 32. Hafta yapiliyor yada 34 muydu, tam olarak o civarlarda.
Sağol cnm Allah razı olsun...Bnm kasilmam oluyorm bide sabah bel agrim varddi, bugun 5 , 6 gibi doktora gidem, bi gun erkene aldik bu yuzden. Ins ayrintili sorunsuz gecer kizlarim sagliklidir. Nedense moralim sifir, halbuki bugun yaradinimin en buyuk mucizelerini gorecegim icin cok heyecan duymam gerekirdi, ama canim sıkılacakmis gibi gelio korkuyorum gitmeye. Kizlar duanizi esirgemeyin.
Canim doktora her gityigimde banada oluyor iyi seyler duy bak moralim nasil guzellesecekIns canim, agrilarima alistim artik, yani onda dolayi degil moralsizligim. Hormanal bisey herhalde. Bi gidip gelelim hayirlsyla insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?