2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Günaydın canimm çok heyecanlı Paylaş Paylaş :)))

Canım hatırlıyorum senden o igneyi zaten aklıma ilk senin yazdıkların geldi
Ciğer gelişimi için dediğin iğne kaçıncı haftalarda ki acaba?
Canim doktor tedbir amacli yapiyor risk gorurse yapiyor kisiye gore degisiyor haftalari ama sana daha erken aklinda bulunsun ilerleyen haftalrda hatirlat sen

serenci canim bu arada bebislerini gidip gormussun dün ne guzel, gelisimleri sorunsuz devam eder insallh. Bide sen prolutonu doguma kadr vurduracakmisin? Bn daha yeni kurtuldum o igneden 14. Haftaya kadr her hafta bi tane yaptim. Ciger gelistirici ignede sanirim 32. Hafta yapiliyor yada 34 muydu, tam olarak o civarlarda.

Bnm kasilmam oluyorm bide sabah bel agrim varddi, bugun 5 , 6 gibi doktora gidem, bi gun erkene aldik bu yuzden. Ins ayrintili sorunsuz gecer kizlarim sagliklidir. Nedense moralim sifir, halbuki bugun yaradinimin en buyuk mucizelerini gorecegim icin cok heyecan duymam gerekirdi, ama canim sıkılacakmis gibi gelio korkuyorum gitmeye. Kizlar duanizi esirgemeyin.

Karninda can tasiyinca, anneligin ne kadr buyuk bir servete sahip oldugunu anliyor insan, iki tane minik kalp, ve ona eslik eden tekmeler, tarifi mumkun olmayan bi duygu yasatiyor, her tekmesine bin sukur, her hareketine bin dua ediveriyor insan. Kıyamiyor simdiden, aman üsümesin diye bedenini koruyor, ama saglikli olsun diye sevdiklerinden vazgeciyor, karnindaki bebegiyle konustugunda, kimsenin anlamaycagi, manasiz, anlamsiz bi dilden komik, cumleler kuruyor. Onlar dogmadan anne oldum, anneligi tattirdiginiz icin, iki minik yureginize saglik diliyorum , beni birakmadiginiz icin sizi cok seviyorum yavrularim...

Sorunsuz gececek insallah canim aksam sevincle geleceksin benimde agrilarim var normaldir ins sonucta can tasiyoruz

Aynen canim annelik cok guzel sukurler olsun

Herkese merhaba dün doktor kontrolum vardı 20+2gunluk gebeyim bebeğin kilosu 375 çıktı doktor daha iyi olabilir biraz düşük dedi sizce nasıl bu haftalarda sizlerin kilosu kaçtı lütfen bir cevap

Herkese merhaba dün doktor kontrolum vardı 20+2gunluk gebeyim bebeğin kilosu 375 çıktı doktor daha iyi olabilir biraz düşük dedi sizce nasıl bu haftalarda sizlerin kilosu kaçtı lütfen bir cevap
Merhaba bnm de 20+5 bugun konrolim var, en son 19 haftalikti o zamn 314 gr dı. Birazcik dusuk heehalde sninki canim 400 gr olmasi gerkli 20. Haftalarda.

Sorunsuz gececek insallah canim aksam sevincle geleceksin benimde agrilarim var normaldir ins sonucta can tasiyoruz
Ins canim, agrilarima alistim artik, yani onda dolayi degil moralsizligim. Hormanal bisey herhalde. Bi gidip gelelim hayirlsyla insallh

Ferah tut canım içini...

Sağol cnm Allah razı olsun...
Sende korkma hiç olur mu? Annelik güdüsü o içindeki korku haklı olarak evlatlarin için endiseleniyorsun...Hiç bir sorun çıkmayacak ve Güle oynaya döneceksin muayeneden,moralini duzelt hemen annesi prenseslerini göreceksin bugün :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…