2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bugün kaç gram çıkacak bebeğin kontrolden sonra yazarmısın çok telaslandim gelişmiyor diye
Korkma doktorun abarrmistir biraz sen daha vitaminli seyler ye bidaki kontrolde bak arayi nasil kapatiyor minigin herkesle de kiyaslaman yanlis olur canim her bunyede her bebekte olcen kiside farkli bunu unutma

Herkese merhaba dün doktor kontrolum vardı 20+2gunluk gebeyim bebeğin kilosu 375 çıktı doktor daha iyi olabilir biraz düşük dedi sizce nasıl bu haftalarda sizlerin kilosu kaçtı lütfen bir cevap
Benim de 344 yaziyor..benimki hic öyle birşey demedi..kilosu az filan geçen hafta bende 20 + 2 imişim ölçüldüğünde...

Benimki perinatolog risk görse söylerdi mutlaka bana..diye düşünüyorum..zaten panik oldugumu anladı mecbur söylerdi elimden gelenin daha iyisini yapabileceğimi tahmin etmiştir..
O oznas

Herkese merhaba dün doktor kontrolum vardı 20+2gunluk gebeyim bebeğin kilosu 375 çıktı doktor daha iyi olabilir biraz düşük dedi sizce nasıl bu haftalarda sizlerin kilosu kaçtı lütfen bir cevap
Yok cnm düşük degil, bu hafta sonuna kadar 400 gr .olnası gerekir.gayet normal.

Canim ben baktirmadim baktiysada soulemedi 3 lu yaptik temiz cikti sukurler olsun sen ikili test yaptirdinmi olcusune doktorun ne dedi bide bida baktir baska doktora
İkili test sonucumda normal cıktı dedi , sükür... Telefonda soyledi 16. Haftadan sonra pernatologa gidecegim.. Arkadaslar ilk perinatologa ne zaman gittiniz?

Bunları aldık kızlar napalim ondan ses çıkmayınca ben yazayım dedim :)
Geldim kizlar kusura bakmayin, saat altibucikta ordaydim muayene oldum, eve gelince yemk yedik firsatim yenimoldu yazmaya, cok sukur iki kizimda iyi, gelisimi, kemikleri, organalri saglam, bi kizimin yuzunu gordum diger eliyle kapatiuordu, 374 gr, olmuslar, haberler boyle cok sukur ki. Kasilma yi sordum bisey demedi. Doktordan gelirken bi iki bisey aldim:)) moral duzeltmeye iyi geliyor biliyorsunuz

Itiraf edeyim yuzlerini gordugumden beri, ayaklarim yerden kesilmis. Gelirken 2 tane penye battaniye, 2 tane 8 parca alt ust takimi, iki pabuclu pijama ve corap agiz mendili aldim, paylasiyorum can annislerimm

Eklentiler

• 20150818_203548.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 20150818_203720.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 20150818_203836.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…