- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Cok guzeller, arabannda rengine bayildim, prensesime cok yakisacak hepside, gule gule kullanin canim benim
Yerim onları ben yaa..ne tatlı şeyler var insan karar veremiyor dimi kendini kaybediyor..maşallah onlara canım..ne zaman bir daha kontrole çağırdı doktor...öldük meraktan valla..aman iyi olsunlarda..3 boyutlu çektimi kime benziyor allahım sağ salim kucagimiza versin bebeklerimizi cümlemize..e bebek te ikiz arabaları çok teferruatli olmayanlar da çok uygun du bu arada...benimkide çok tefarruatli değil düştük yeşili alcaktım arabayı hic bir yerde tr de yokmus..hatta bizim gittiğimiz mağazada gri vardı..simdi sipariş verdik kargoyla gelecek eve..pusetide kırmızı olcak ustu komple çıkıyor direk puset oturuyor...Itiraf edeyim yuzlerini gordugumden beri, ayaklarim yerden kesilmis. Gelirken 2 tane penye battaniye, 2 tane 8 parca alt ust takimi, iki pabuclu pijama ve corap agiz mendili aldim, paylasiyorum can annislerimm
Sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım...insan birşeyler alınca daha mutlu oluyor..almiycaktim ama dayanamadım görünce bende..obur ay doktora gidince biberon vs onları alırım her ay bir iki parca tamamlarız artık:))) konuşup duruyorum ben kıyafetlerle oyuncak bebeklerle oynuyorum gibi geliyor baktıkça..odanın ortasında daha kaldirmadim :))))Itiraf edeyim yuzlerini gordugumden beri, ayaklarim yerden kesilmis. Gelirken 2 tane penye battaniye, 2 tane 8 parca alt ust takimi, iki pabuclu pijama ve corap agiz mendili aldim, paylasiyorum can annislerimm
Aynen bende canım yaa...küvet bizim çok derin adim atmaya korkuyorum her gün duş alamiyorum yoruluyorum banyo yaparken kremlerden yağlardan vücut ta hemen kir atıyor bu sıcakta..allah hepimize kolay lik versin..Kizlar bu ne sicak ya catlayacam sicakdan
Firsatim olmadi yazmaya, bagislayin canim, ben benzetemedim pek, babasina benziyor sanki biri, digeri yuzunu kapatiyordu. Ama cok guzel bisey ya, hayran hayran izledim 3 boyutli, su renkli olandandi. Bidah ki sefere ne zamn geleyim sormayi unuttummya, kucuk parcalr bitsin, bebek arabasi yatagi dolabi son aylara kalsin, annemle alacagimiz icin. Ama biberon ve gogus ucu kremi bakiyordum netten, lansinoh marka, kullanan herkes cok memnun, kremi doguma ikimuc hafta kala kullaniliyormus, dogumdan sonra gogus ucu yara falan olusmuyo. Kremide biberonlarida oraya siparis verecm insYerim onları ben yaa..ne tatlı şeyler var insan karar veremiyor dimi kendini kaybediyor..maşallah onlara canım..ne zaman bir daha kontrole çağırdı doktor...öldük meraktan valla..aman iyi olsunlarda..3 boyutlu çektimi kime benziyor allahım sağ salim kucagimiza versin bebeklerimizi cümlemize..e bebek te ikiz arabaları çok teferruatli olmayanlar da çok uygun du bu arada...benimkide çok tefarruatli değil düştük yeşili alcaktım arabayı hic bir yerde tr de yokmus..hatta bizim gittiğimiz mağazada gri vardı..simdi sipariş verdik kargoyla gelecek eve..pusetide kırmızı olcak ustu komple çıkıyor direk puset oturuyor...
Amin canim cumlemiz insallh. Hrr doktora gidiste bisey aliyoruz yavas yavs bitirirz ins. Bende kaldirmadim yatagimda duruyorlar, minnaklarim ufak tefek parcalri:))Sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım...insan birşeyler alınca daha mutlu oluyor..almiycaktim ama dayanamadım görünce bende..obur ay doktora gidince biberon vs onları alırım her ay bir iki parca tamamlarız artık:))) konuşup duruyorum ben kıyafetlerle oyuncak bebeklerle oynuyorum gibi geliyor baktıkça..odanın ortasında daha kaldirmadim :))))
Hic onlara daha bakmadim hic araştırmadım valla ne biberon ne emzik ne krem...Firsatim olmadi yazmaya, bagislayin canim, ben benzetemedim pek, babasina benziyor sanki biri, digeri yuzunu kapatiyordu. Ama cok guzel bisey ya, hayran hayran izledim 3 boyutli, su renkli olandandi. Bidah ki sefere ne zamn geleyim sormayi unuttummya, kucuk parcalr bitsin, bebek arabasi yatagi dolabi son aylara kalsin, annemle alacagimiz icin. Ama biberon ve gogus ucu kremi bakiyordum netten, lansinoh marka, kullanan herkes cok memnun, kremi doguma ikimuc hafta kala kullaniliyormus, dogumdan sonra gogus ucu yara falan olusmuyo. Kremide biberonlarida oraya siparis verecm ins
Yaa nasilda bilmisim ohh rahatladin canim cokguzeller ya bide bebislerin ustunde ne yakisacak kuzulara hayali bile guzel dimi,masllah canimItiraf edeyim yuzlerini gordugumden beri, ayaklarim yerden kesilmis. Gelirken 2 tane penye battaniye, 2 tane 8 parca alt ust takimi, iki pabuclu pijama ve corap agiz mendili aldim, paylasiyorum can annislerimm
Dedigim markaya bi bak derim sonraHic onlara daha bakmadim hic araştırmadım valla ne biberon ne emzik ne krem...
Evet okurken tutamadim kendimi guldum vala dediginize alemsiniz, nasilda bildiler didimmm :)))Yaa nasilda bilmisim ohh rahatladin canim cokguzeller ya bide bebislerin ustunde ne yakisacak kuzulara hayali bile guzel dimi,masllah canim
Bayildim canim pembis pembis superler kizini sevim senin ☺
Kremi önceden kullanmak mi doğru olanmis..benim karnım tatlı tatlı kaşınıyor kızlar yaaa...sizde de varmi..uyuz oldum..tahlillerde çıkmamış bugün tsh ile karaciğer diğer normal kan tahlili çıkmış kansızlık var demiş eşime doktor bol bol ciğer dalak yesin demiş..hayatta yemez demiş..ilaç niyetine yesin demişDedigim markaya bi bak derim sonra
Biliriz biz canim hep mutlu gunlerimiz olsun bebislerimizle insallahEvet okurken tutamadim kendimi guldum vala dediginize alemsiniz, nasilda bildiler didimmm :)))
Hic pembe düşünmüyordum aslında ama mağazada herşey yenidoğanlarda pembe yada mavi...ben su yeşili kavuniçi filan istiyordum :)))Bayildim canim pembis pembis superler kizini sevim senin ☺
Olsun canim cok kiyafeti olaacak pembiste olur yesilde morda susler puslersin bende kizim diye seviyorum arada sonra ya degilse diyorum haftaya gidicem.doktora ogreneyim artik yaaHic pembe düşünmüyordum aslında ama mağazada herşey yenidoğanlarda pembe yada mavi...ben su yeşili kavuniçi filan istiyordum :)))
Ben bikez gidicem bikerden alicam ins guzel seyler bulurum ya bikezden alinca kafam karismaz insallahSağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım...insan birşeyler alınca daha mutlu oluyor..almiycaktim ama dayanamadım görünce bende..obur ay doktora gidince biberon vs onları alırım her ay bir iki parca tamamlarız artık:))) konuşup duruyorum ben kıyafetlerle oyuncak bebeklerle oynuyorum gibi geliyor baktıkça..odanın ortasında daha kaldirmadim :))))
Evet yaa senin doktor niye göremiyor hala...senin içinden kızmı geçiyor..valla 4 arkadaşımla hamileyiz hepimizin kızı olcak..birinin oldu hatta kiz senesi bu sene seninki de muhtemelen kızdır...Olsun canim cok kiyafeti olaacak pembiste olur yesilde morda susler puslersin bende kizim diye seviyorum arada sonra ya degilse diyorum haftaya gidicem.doktora ogreneyim artik yaa
Ben takımları internetten alcaktım...sonra düşündüm dun modelleri görünce ellemeden alamam dedim..baktım kumaşlarına öyle aldım hastane takımını..premutere de vardı onları bile inceledim..benimki araba derdinde ben kıyafet..Çok yoruldun kaç saattir ayakta kaldın diye diye biberon oyuncak kısmına bakamadim bile :)))Ben bikez gidicem bikerden alicam ins guzel seyler bulurum ya bikezden alinca kafam karismaz insallah
Hic sorma deli etti zaten dmedi iste sansima napim kiz olabilir demisti oyuzden canim ama net degildi bendeinandim iste buarada kizlariniza bol bol bandana alin ya ben kizim olursa alicam hatta evde yapin cok.sirin oluyorlarEvet yaa senin doktor niye göremiyor hala...senin içinden kızmı geçiyor..valla 4 arkadaşımla hamileyiz hepimizin kızı olcak..birinin oldu hatta kiz senesi bu sene seninki de muhtemelen kızdır...
Benim kızım kel olcak bak görürsünüz..gerçi midem de bir haftadır felaket kaynıyor ama..hic saçlı olcak gibi değil :))))Hic sorma deli etti zaten dmedi iste sansima napim kiz olabilir demisti oyuzden canim ama net degildi bendeinandim iste buarada kizlariniza bol bol bandana alin ya ben kizim olursa alicam hatta evde yapin cok.sirin oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?