2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aynen bende dokunmaliyim kumasi basit olmamali ay alemsin daha cok vakit var allirsin yor mak yok bebelerimizi ben araba almicam hic bakmiyim yoksa fikrim degisir benim arabyal gidecegim yer yok arabayla gidiyosun heryere carsi pazar gezecke olsam tr de olsam en iyisini alirdim araba cok onemli ya iki gunde kirilmicak birsey olmali

Masallah cnm, cok sevindim bir sorun olmadigina. Artik herkes alisverisede basladi:))

Bende bahara yaza doğru esim in yanina ofise giderim arkadan diye aldım..ona yardıma gidersem arabayla tin tin gider kaynanama bananeye bırakırım ofisle kaynanam çok yakin 2 sokak var bizim evle de ofis yokuş aşağı 10 sokak filan..ondan aldım..eşimde çok kullanılacağını düşünmüyor ama genede kudurdu alicam diye :))))

Benim kızım kel olcak bak görürsünüz..gerçi midem de bir haftadır felaket kaynıyor ama..hic saçlı olcak gibi değil :))))
Niye oyle ddin, bnmde midem kayniyor sabahkari, ysda gece yatarken ara ara. O bahsettigim lansinohun gogus ucu kreminide kullananlar oyle yazmisti,mhepside rahat rahat emzirdik diyordu

Kullanirsiniz insallah canim en azindan kucakta tasimazsin iyi olmus oouyorum hepinizi yatayim yarin is var dinlenme saati yarin gorusuruz canlar

Niye oyle ddin, bnmde midem kayniyor sabahkari, ysda gece yatarken ara ara. O bahsettigikm lansinohun gogus ucu kreminide kullananlar oyle yazmisti,mhepside rahat rahat emzirdik diyordu
Eeee kele benziyor kaç oldu 3 boyutlu çekildi...hic tüy filan gözükmüyor..benim her yemek ten sonra sut içsem sütten sonra ne yersem kaynıyor meyva yiyince bile..not aldım kremin markasını alırken ondan da sipariş vereyim..

Hadi yaaa gitme vakti yaklaşmış...ben sanki sonbahara kadar burda kalacaksın diye anlamışım..esin de kıyafet mi almış bebise...

Aynen bende canım yaa...küvet bizim çok derin adim atmaya korkuyorum her gün duş alamiyorum yoruluyorum banyo yaparken kremlerden yağlardan vücut ta hemen kir atıyor bu sıcakta..allah hepimize kolay lik versin..
Valla ben gunde iki uc kere dusa girip cikiyorum buz gibi suyla bir saat sonra ayni oluyorum

Hadi yaaa gitme vakti yaklaşmış...ben sanki sonbahara kadar burda kalacaksın diye anlamışım..esin de kıyafet mi almış bebise...

Evet canım hemde bir sürü gördüğüm an bayıldım çok mutlu oldum. Bu yıl türkiyede kalmak neyse hiç hoşuma gitmedi kızım için hazırlık yapmak istiyorum bir an önce

Ohh çok şükür bak hiç bir sorun yok :)gözün aydın canim..
Kasılma için magnezyum kullanmiyor musun?
Bu arada boyları kaç olmuş cnm?

Ohh çok şükür bak hiç bir sorun yok :)gözün aydın canim..
Kasılma için magnezyum kullanmiyor musun?
Bu arada boyları kaç olmuş cnm?
Sagol canim benim, hayir magnszyum kulllanmiyorum, hergun yogurt sut peynir tuketiyorum mutlaka zaten, kasilmami susuz kalmaya bagliyorum, doktorda bisey demdi zaten. Boylari inan ne doktor soyledi ne ben sordum, yuzlerini gordum herseyi unuttum, verdigi ultrasyon resimlerindede yazmiyor malesef. Senin bi dahaki kontrolun ne zamn canim

Oyle oluyor doğru :)))biz son gittigimizde kavga ediyorlardı yanyanalar bir zar var aralarinda ve bir tanesi diğerine vurup duruyor digeride dudagini büzdü başını eğdi hala içim sizliyor yavrumun o haline
Benim c.tesi şeker yuklemem var,11:30 da da bugün ayrıntılı var

Evet canım hemde bir sürü gördüğüm an bayıldım çok mutlu oldum. Bu yıl türkiyede kalmak neyse hiç hoşuma gitmedi kızım için hazırlık yapmak istiyorum bir an önce
Canim gezemedinde e malum evin gibide olmuyor ben de gidince bakim nasil gececek ama ben alisveris yapicam diye hecesleniyorum bide ailemi ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…