Aynen bende dokunmaliyim kumasi basit olmamali ay alemsin daha cok vakit var allirsin yor mak yok bebelerimizi ben araba almicam hic bakmiyim yoksa fikrim degisir benim arabyal gidecegim yer yok arabayla gidiyosun heryere carsi pazar gezecke olsam tr de olsam en iyisini alirdim araba cok onemli ya iki gunde kirilmicak birsey olmaliBen takımları internetten alcaktım...sonra düşündüm dun modelleri görünce ellemeden alamam dedim..baktım kumaşlarına öyle aldım hastane takımını..premutere de vardı onları bile inceledim..benimki araba derdinde ben kıyafet..Çok yoruldun kaç saattir ayakta kaldın diye diye biberon oyuncak kısmına bakamadim bile :)))
Olsun bandana kapatir ☺☺☺☺hic belli olmaz,canimBenim kızım kel olcak bak görürsünüz..gerçi midem de bir haftadır felaket kaynıyor ama..hic saçlı olcak gibi değil :))))
Masallah cnm, cok sevindim bir sorun olmadigina. Artik herkes alisverisede basladi:))Geldim kizlar kusura bakmayin, saat altibucikta ordaydim muayene oldum, eve gelince yemk yedik firsatim yenimoldu yazmaya, cok sukur iki kizimda iyi, gelisimi, kemikleri, organalri saglam, bi kizimin yuzunu gordum diger eliyle kapatiuordu, 374 gr, olmuslar, haberler boyle cok sukur ki. Kasilma yi sordum bisey demedi. Doktordan gelirken bi iki bisey aldim:)) moral duzeltmeye iyi geliyor biliyorsunuz
Bende bahara yaza doğru esim in yanina ofise giderim arkadan diye aldım..ona yardıma gidersem arabayla tin tin gider kaynanama bananeye bırakırım ofisle kaynanam çok yakin 2 sokak var bizim evle de ofis yokuş aşağı 10 sokak filan..ondan aldım..eşimde çok kullanılacağını düşünmüyor ama genede kudurdu alicam diye :))))Aynen bende dokunmaliyim kumasi basit olmamali ay alemsin daha cok vakit var allirsin yor mak yok bebelerimizi ben araba almicam hic bakmiyim yoksa fikrim degisir benim arabyal gidecegim yer yok arabayla gidiyosun heryere carsi pazar gezecke olsam tr de olsam en iyisini alirdim araba cok onemli ya iki gunde kirilmicak birsey olmali
:))))) bende kelmisim dogdugumda esim sacliymis çok ama artik oda kel olmaya adayOlsun bandana kapatir ☺☺☺☺hic belli olmaz,canim
Niye oyle ddin, bnmde midem kayniyor sabahkari, ysda gece yatarken ara ara. O bahsettigim lansinohun gogus ucu kreminide kullananlar oyle yazmisti,mhepside rahat rahat emzirdik diyorduBenim kızım kel olcak bak görürsünüz..gerçi midem de bir haftadır felaket kaynıyor ama..hic saçlı olcak gibi değil :))))
Kullanirsiniz insallah canim en azindan kucakta tasimazsin iyi olmus oouyorum hepinizi yatayim yarin is var dinlenme saati yarin gorusuruz canlarBende bahara yaza doğru esim in yanina ofise giderim arkadan diye aldım..ona yardıma gidersem arabayla tin tin gider kaynanama bananeye bırakırım ofisle kaynanam çok yakin 2 sokak var bizim evle de ofis yokuş aşağı 10 sokak filan..ondan aldım..eşimde çok kullanılacağını düşünmüyor ama genede kudurdu alicam diye :))))
Eeee kele benziyor kaç oldu 3 boyutlu çekildi...hic tüy filan gözükmüyor..benim her yemek ten sonra sut içsem sütten sonra ne yersem kaynıyor meyva yiyince bile..not aldım kremin markasını alırken ondan da sipariş vereyim..Niye oyle ddin, bnmde midem kayniyor sabahkari, ysda gece yatarken ara ara. O bahsettigikm lansinohun gogus ucu kreminide kullananlar oyle yazmisti,mhepside rahat rahat emzirdik diyordu
Yat canım sen biz evde olduğumuz için..bize her saat yatak her saat dinlenme...allah rahatlık versin...tatlı rüyalarKullanirsiniz insallah canim en azindan kucakta tasimazsin iyi olmus oouyorum hepinizi yatayim yarin is var dinlenme saati yarin gorusuruz canlar
Hadi yaaa gitme vakti yaklaşmış...ben sanki sonbahara kadar burda kalacaksın diye anlamışım..esin de kıyafet mi almış bebise...Hepsi harika canım bayıldım. Güle güle giydir. Dün eşim giysiler falan almış resim gönderdi bayıldım sanki doğmuş orada bende buradayım gibi hissediyorum. Bende iyim bir haftam kaldı burada. Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasibetsin.
Valla ben gunde iki uc kere dusa girip cikiyorum buz gibi suyla bir saat sonra ayni oluyorumAynen bende canım yaa...küvet bizim çok derin adim atmaya korkuyorum her gün duş alamiyorum yoruluyorum banyo yaparken kremlerden yağlardan vücut ta hemen kir atıyor bu sıcakta..allah hepimize kolay lik versin..
Çok güzeller canım Güle güle giydir gezdir prensesini :)Bunları aldık kızlar napalim ondan ses çıkmayınca ben yazayım dedim :)
İnşallah canım hepimiz güle güle güzel günlerde Sağlık la giydirelim...Çok güzeller canım Güle güle giydir gezdir prensesini :)
Hadi yaaa gitme vakti yaklaşmış...ben sanki sonbahara kadar burda kalacaksın diye anlamışım..esin de kıyafet mi almış bebise...
Ohh çok şükür bak hiç bir sorun yok :)gözün aydın canim..Geldim kizlar kusura bakmayin, saat altibucikta ordaydim muayene oldum, eve gelince yemk yedik firsatim yenimoldu yazmaya, cok sukur iki kizimda iyi, gelisimi, kemikleri, organalri saglam, bi kizimin yuzunu gordum diger eliyle kapatiuordu, 374 gr, olmuslar, haberler boyle cok sukur ki. Kasilma yi sordum bisey demedi. Doktordan gelirken bi iki bisey aldim:)) moral duzeltmeye iyi geliyor biliyorsunuz
Sagol canim benim, hayir magnszyum kulllanmiyorum, hergun yogurt sut peynir tuketiyorum mutlaka zaten, kasilmami susuz kalmaya bagliyorum, doktorda bisey demdi zaten. Boylari inan ne doktor soyledi ne ben sordum, yuzlerini gordum herseyi unuttum, verdigi ultrasyon resimlerindede yazmiyor malesef. Senin bi dahaki kontrolun ne zamn canimOhh çok şükür bak hiç bir sorun yok :)gözün aydın canim..
Kasılma için magnezyum kullanmiyor musun?
Bu arada boyları kaç olmuş cnm?
Oyle oluyor doğru :)))biz son gittigimizde kavga ediyorlardı yanyanalar bir zar var aralarinda ve bir tanesi diğerine vurup duruyor digeride dudagini büzdü başını eğdi hala içim sizliyor yavrumun o halineSagol canim benim, hayir magnszyum kulllanmiyorum, hergun yogurt sut peynir tuketiyorum mutlaka zaten, kasilmami susuz kalmaya bagliyorum, doktorda bisey demdi zaten. Boylari inan ne doktor soyledi ne ben sordum, yuzlerini gordum herseyi unuttum, verdigi ultrasyon resimlerindede yazmiyor malesef. Senin bi dahaki kontrolun ne zamn canim
Canim gezemedinde e malum evin gibide olmuyor ben de gidince bakim nasil gececek ama ben alisveris yapicam diye hecesleniyorum bide ailemi ozledimEvet canım hemde bir sürü gördüğüm an bayıldım çok mutlu oldum. Bu yıl türkiyede kalmak neyse hiç hoşuma gitmedi kızım için hazırlık yapmak istiyorum bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?