Gunaydin canim aynen uyku okadar tatli geliyorki yorucu gunun ardindan.Yat canım sen biz evde olduğumuz için..bize her saat yatak her saat dinlenme...allah rahatlık versin...tatlı rüyalar
Aslan paracsi onlar canim ☺☺iyidireeak etme hemen yaz bize olurmu senin kilerden biri kiz cikarmis ayrintilida ne bilim ☺bi an aklima geldi yaKızlar günaydınn...Dua edin bana birazdan çıkacağım evden bebeklerim inşallah sagliklidir
Sağlıklıdır lar canım mutlaka çıkınca haberlerini bekliyoruz ...Kızlar günaydınn...Dua edin bana birazdan çıkacağım evden bebeklerim inşallah sagliklidir
Gonlunu ferah tut cnm,saglıklıdır bebeklerin.Kızlar günaydınn...Dua edin bana birazdan çıkacağım evden bebeklerim inşallah sagliklidir
Aslan paracsi onlar canim ☺☺iyidireeak etme hemen yaz bize olurmu senin kilerden biri kiz cikarmis ayrintilida ne bilim ☺bi an aklima geldi ya
Cok sevindim canım, sükürler olsun,iyi ki harmony yaptırmışsın, içinde şüphe kalmadı.E elegimmm canım inan bende bir ümit bekledim ama yok :)bir dahaki sefere inşallah K kaderim35Siden80 kızlar sağolun çok şükür iyiler,sadece bir tanesinin kalbinde bir şey vardı oda down sendromlu bebeklerde gorulebiliyirmus normalde ama ben harmony test yaptığım için ve test temiz ciktigi icin şükür öyle bir ihtimalde kalktı iyiki yaptirmistim suan çok kötü olurdum korkudan...
Çok şükür hersey yolunda Allahima şükürler olsun
Test te yaptirmasan bile tek birşey gözükmesi problem değilmiş canımE elegimmm canım inan bende bir ümit bekledim ama yok :)bir dahaki sefere inşallah K kaderim35Siden80 kızlar sağolun çok şükür iyiler,sadece bir tanesinin kalbinde bir şey vardı oda down sendromlu bebeklerde gorulebiliyirmus normalde ama ben harmony test yaptığım için ve test temiz ciktigi icin şükür öyle bir ihtimalde kalktı iyiki yaptirmistim suan çok kötü olurdum korkudan...
Olsun ayrintiliyla kesinlesmis oldu bidakine ins cok sukur canim nasildi goruntusu bebeklerin ay bende girmek iatiyorum bir an onceE elegimmm canım inan bende bir ümit bekledim ama yok :)bir dahaki sefere inşallah K kaderim35Siden80 kızlar sağolun çok şükür iyiler,sadece bir tanesinin kalbinde bir şey vardı oda down sendromlu bebeklerde gorulebiliyirmus normalde ama ben harmony test yaptığım için ve test temiz ciktigi icin şükür öyle bir ihtimalde kalktı iyiki yaptirmistim suan çok kötü olurdum korkudan...
Evet canim gördüm bugunde yüzlerini :)o kadar hreketliler ki dr bile Allah size sabır versin ileride dedi :)Test te yaptirmasan bile tek birşey gözükmesi problem değilmiş canım
..benimkinin de beyninde gözükmüştü birşeyler ama doktor bir kaç organda olursa down sendromu için amniyosentez demişti..içini bol bol ferah tut..gelişme büyüme aşamasında çok iyi ultrason makinelerinde gozukebiliyormus boyle şeyler..nasıllar bidiklar..yüzlerini filan görebildin mi hareketli lermi çok..
Çok güzel bir duygu canım ya her gördüğümde aynı heyecan aynı panik yaşıyorum...Evet bir an önce gitmelisin :))))Olsun ayrintiliyla kesinlesmis oldu bidakine ins cok sukur canim nasildi goruntusu bebeklerin ay bende girmek iatiyorum bir an once
Haftaya gittigimde gonderir sanirim ayrintiliya benide insallah bende atlatiririm sorunsuz sonrada zaten tatile hem bebise ciciler almaya giderimÇok güzel bir duygu canım ya her gördüğümde aynı heyecan aynı panik yaşıyorum...Evet bir an önce gitmelisin :))))
İnşallah canım sağlıklı olsunlarda en önemlisi o valla bugün bir ara kalbim sıkıştı ne zormuş anne olmak nasıl kiymetliler nasıl benden öteler...Allah kimseyi evladiyla sinamasin...Ohh tatilini yap bi guzel sonrada dediğin gibi birseylere bir daldin mi zaman akıp giderHaftaya gittigimde gonderir sanirim ayrintiliya benide insallah bende atlatiririm sorunsuz sonrada zaten tatile hem bebise ciciler almaya giderim
Aynen canim suan herseyimiz onlar icin dogunca neyaprim bilmiyorum oyle muhtesem br duyguki biz zor elde ettil dahami ozenliyiz annelikte acaba diyorumİnşallah canım sağlıklı olsunlarda en önemlisi o valla bugün bir ara kalbim sıkıştı ne zormuş anne olmak nasıl kiymetliler nasıl benden öteler...Allah kimseyi evladiyla sinamasin...Ohh tatilini yap bi guzel sonrada dediğin gibi birseylere bir daldin mi zaman akıp gider
Benimkide kalp taramasini yaptı canım geçen gün evet..nerde bu fiyat 14 bin istanbul dami canım..özel hastanede dışardan mi gelcek doktorun..yoksa bil fiil özel hastanede çalışan bir doktor mu..şimdiden herşeyi hazırlamak lazim o zaman..doğum ücretleri de maşallah yani.eski doktor 5 bin demişti..diğer gittiğim yeni doktor â sormadim ???Evet canim gördüm bugunde yüzlerini :)o kadar hreketliler ki dr bile Allah size sabır versin ileride dedi :)
Birde canım ayrintiliya girerken dr bir tarama daha yapabiliyoruz kalp için dedi ikiz ve tüp bebeklerde yaptiriliyormus çoğunlukla biz onuda istedik kalp ayrıca tarandı yani...Birde hazır gitmişken doğum ücretlerinde öğreneyim dedim 14 bin tl yi bulacak onuda anlamış olduk bugün..
Ayrintida birseyin cikmamasina sevindin cnm bu arada dogum ucretleri cok pahaliymisEvet canim gördüm bugunde yüzlerini :)o kadar hreketliler ki dr bile Allah size sabır versin ileride dedi :)
Birde canım ayrintiliya girerken dr bir tarama daha yapabiliyoruz kalp için dedi ikiz ve tüp bebeklerde yaptiriliyormus çoğunlukla biz onuda istedik kalp ayrıca tarandı yani...Birde hazır gitmişken doğum ücretlerinde öğreneyim dedim 14 bin tl yi bulacak onuda anlamış olduk bugün..
Valla canım amin inşallah ama bizim burdaki hocalar erken doğum da filan universiteye filan yatirdimi gene kendileri ilgilenmiyormus asistanlara bırakıyormuş...inşallah zamanında doğumlarımız olur kendi doktorlarımız la Sağlık la kucagimizabeveklerimizi alırız..Kizlar ben bugun devlet hastenesine gittim tam bir rezillik var ya hele doktoru gorun sanki babasinin hayrina bakiyo bana dedi seker yuklemesi yaptin mi dedi yok dedim yaptirmayi da dusunmuyorun dedim bana.bir laf etti gormeniz lazim cok pisman oldum gittigime var ya Rabbim oralara dusurmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?