2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

serenci canimm gozunaydin tekrr tekrar, damat adaylarim iyiymis saglikliymis demk:)) cok sukurinsallh tum arkadslarin sorunsuz ve saglikli cikar. Doktordan gelince annelik duygulari baya bayaaa bi kabariyor insanin dimi. Ayy ne zamn gececek bu 17 hafta diyip duruyorum rabbim ne olur, saglikli sorunsuz ve zamnli bi gebelik nasip et bizlere,. Dogum ucretin de ucretmis yani masallhhh, allah kolaylik versin canimm

Cnm inşallah 17 hafta dayanırız.bakıyorum da 38. Hafta dogum yapan ikiz annesi çok az. En gec 36 da alıyorlar.Allahım hepimize zamanında doğurmayı nasip etsin.

Acıbadem canım bursa,evet benim dr um dışarıdan gelecek,anlaşmalı olduğu iki hast den biri burası diğeri çok hoşuma gitmiyor hem fiyatlarda çok yakın o yüzden bende burada düşünüyorum ama tabi ekibe bir bakmam tanışmam lazım,cok yogundu doğum odalarına bakamadım bir daha gideceğim...
Dediğin gibi başlamak lazım bir yerden,bu arada verdikleri hizmetler içinde bebek giydirmede yer aliyormus fön cekiyorlarmis ve bebeklerin topuklarindan kan alınıp tahlilleri yapılıyor muş...Canim senin eski dr unun fiyatlarında diye duydum benim dr unda doğum parası ama bu ilaveler hastaneyle ilgili diye düşünüyorum

Aynen dünüüür damat adayların iyi :))))
Evet hast geldim içim rahatladı tabi az önce uyandım daha :)))annelik başka birseymis...
Aminn canimm amin sorunsuz atlatalim inşallah yeterince sorunlar yaşadık zaten rabbim tamamına erdirsin mutlulugumuzu inşallah...
Kuzum napayım hic dusunmuyorum valla ücretini falan nerde deniyor sa yapacağım onlar için çalışıyoruz sonuçta ay o surat lar neydi öyle nasıl özlüyorum pasalarimi :)))

Benim doktor dokuz eylül de perinatolog prof canım..ama malesef eskidi gibi tam gün yasası yüzünden muayene açınca orda bakamıyorlar..anlaşmalı olduğu iki özel hastane var biri sgk li çalışıyor diğerin de sgk yok..sgk li hastane de yapılırsa 3500 hoca aliyormus..1500 hastane toplam 5 bin iste..obur sgk siz hastaneyi sormadim sormam da giren zor kurtarıyor paçayı özel sağlık ta yok..o yüzden hic düşünmedim orayı..

Cnm inşallah 17 hafta dayanırız.bakıyorum da 38. Hafta dogum yapan ikiz annesi çok az. En gec 36 da alıyorlar.Allahım hepimize zamanında doğurmayı nasip etsin.
Evt bende okuyorum oyle oluyormus, 36 ya da raziyiz, yeterki daha erken dogmasimlarda. 36 haftada akciger gelisimi tamamlanmis oluuor ama daha erken olursa kuvöz sart oluyor. Ay allah erkn dogumdan korusun bizlere insaallhhhh.

Aynen boşver o zaman orayı...özel sigorta bana yapmiyor uyaniklar :)))
Ama bi yandan da düşünmüyor değilim çok fazla paralar değil mi ya,burda bir özel hast de geçen gün bir tanıdığımız doğum yaptı gittik,suit oda da kaldı kız 4.500 tl ye yapmış ve bebek gibi ilgilendiler dedi e şimdi burdaki fiyat farkı nedir onu anlamadım hani 2 3 bin farketse anlayacagim çok fazla fark var

İkiz diyemi acaba düşündüm ben..ama sizin bursa uçmuş galiba canım yaaa..hoca sadece 8 veya 9 bin aliyor diye duymuştum..ben de o yüzden doktoruma sordum o kadar yuksek prof doğumu mu olurmuş diye.benimki böyle dedi valla geçen ay...hatta kıza özellikle fiyat değişikliği olurmu diye de sordum hayır yeni zam geldi değişmez dedi..

Kızlar gunaydin @acelyacicegi, serenci maşallah kuzulara Allah nazarlardan saklasin Miniklerinizi.. dünür mü oldunuz kız :)) çok hoşuma gitti. Allah cumlemizinkini tamamına erdirsin.
Bu arada alışverişlerde başladı ne güzel şeyler almissiniz yaa K kaderim35 o arabanın rengi nedir ya bayildim.. ben daha bir şey almadım ama yavaş yavaş kafamda tasarlıyorum. Önce bir liste yapıcam sonra hastane çantası hazirliycam benim doğum erkende olabilir. 2 hafta sonra basliycam kısmetse. Daha çok iş te var ev boyanacak.. ben yatıyorum nasıl olcak bilmiyorum. ..

serenci canım doğum ücreti çok pahalima gitti burda da ankarada yani 4000-5000 arası ya sen o parayla çocuklara düğün yaparsın :)) belki bir yanlışlık vardır canım

Günaydın canım...sorma o erken doğum riski yüzünden aldım bu sefer ...geçen sefer almamıştım bu sefer alınca belki bebeğim daha fazla tutunur..psikolojim daha dayanıklı olur diye..bizim de çocuk odası boyancak ordaki eşyaları ne yapacağım kitaplık çekyat süpürge çek as utu masası vs var nereye koycam onları bilemiyorum..allah yardımcımız olsun valla...yavaş yavaş bende yapicam hastane çantasını..

Aynen bizim çocuk odası ivir zivir odasi ydi. Süpürge çamaşırlik ütü masası nereye konacak benimde o dertlerim var atsan atılmaz.

Aynen bizim çocuk odası ivir zivir odasi ydi. Süpürge çamaşırlik ütü masası nereye konacak benimde o dertlerim var atsan atılmaz.
Uff valla bilmiyorum canım yaa..annemle kaynanama gore erken aliyorsun herşeyi dün görünce ne aldın diyorlar..bende benim zevkime gore olsun istiyorum..onlar Sen günün de doğurda biz 1 gün de gider herşeyi hazırlarız diyorlar..odayı duzeltiriz eşyaları alır yerleştiririz...diyorum yaa ben zamanında doğurcam desem ne fayda çevremdeki insanlar sürekli erken doğuracağımi hatirlatiyorlar...hastane takimini görünce eee ikiside bizde alırdık diyorlar..ama kalkma yat diyen de çok simdi iyiyken alıyorum iste yavaş yavaş zaten 24 ten sonra erken doğum riski başlıyor...

Haydaa e bu ne o zaman he birde bu fiyat 2015 fiyatiymis ocak olursa doğum degisecekmis...Ben bi arastirayim bütün hastleri çünkü 4500 dediğim hast de bursadaki en iyi özel hast lerden ama orayada benim dr um gelmiyor en güzel yanıda aslında o hast evimin karsisinda çok iyi olur kadın gelse oraya ama gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…