2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

serenci canım doğum ücreti çok pahalima gitti burda da ankarada yani 4000-5000 arası ya sen o parayla çocuklara düğün yaparsın :)) belki bir yanlışlık vardır canım
Günaydın canimm :)))aynen başla ufak ufak kendini yormadan tabii aman canım...
Evet bencede çok pahalı dün hastdeydim ya canım oradan ön bilgi aldım yanlış olma ihtimali yok...Özel sigorta olmamasından kaynaklanıyor bu fiyatlar aman neyse bakacağım işte...
Ee odayı nasıl düşündün peki nasıl yapacaksın :)

Aaa onlarda şaşırmış!
Bakma kuzum sen onlara kızın zamanında gelecek ve hiç bir sıkıntı olmayacak...
Sen kendi bildiğini yap kendi zevkine göre

Eve yakın bir çilek mağazası var ordan bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra hastaneden sonra uğrayıp alırız diyorum. Şimdi benim sıkıntım ev boyanacak önce o kokuda burda yatamam. Halılar yıkamaya verilecek 2 de kadın alıp boyadan sonra temizlik yaptiracagiz. Çok iş var çoook. .

kizlar yarin doktora gitcem cinsiyet belli olur mu yada onumuzdeki haftami gitsem
14+4 gunluguz daha

Ben geçenlerde bakmistim hatirlarsan canim 4 model var ve gayet güzeller 5000 tl ye geliyor fiyatida uygun bu arada 2 beşik dahil fiyati...
Ama badana yapılırsa devamı gelir halılar vs ler hep sonraki is :) ona bi care bulmak lazım öncelikle :))) dediğin gibi o kokuda biraz zor cikar

Aa sen onlara cilekten mi bakmistin. Birine bayılmistim ben birde Beşikler buyuyormuydu

Ha birde beşik içinin yatağı dahil mi konfor yatak oluyor ya. Birde mobilyanin kokusuda hemen cikmiyormus

Bende hani yılbaşında olur belki fiyat değişimi diye sordum yok dedi fiyatlar yeni güncellendi..seneye kadar olmaz dedi..burdaki doktorlar genelde en az 2 hastane ile çalışıyor tercihi sana bırakıyor..aci badem pahalı diye duymuştum da bu kadar düşünmemiştim gerçekten..

Kızlar sırtım çok ağrıyor yaaa...sanki kaburgalar üst üstebinmis...midem de cayır cayır...ufff...

yok yaptırmadım cnm bişey olsa aldıracak değilim anne karnında çocuğa zaten hasta olsa müdahale edemiyorlar o yüzden istemedm
Aldirmakla alakali degil, yada hasta olursa mudahele edemezlerde degil, allah korusun bi sorun ve kalpte beyinde bi problem varsa, tespit ediyor ve dogar dogmaz bebegi ameliyata aliyorlar, ve ya tedavi gerektiryorsa tedavi goruyor bebek. Ayrintili onemli yani sirf bunun icin ayrintili denilior zaten canim.

Kızlar sırtım çok ağrıyor yaaa...sanki kaburgalar üst üstebinmis...midem de cayır cayır...ufff...
Merhaba canim, bnmde bel agrim vardi gecen, midene dokunacak biseyler mi yedin, acili biseyler. Bn dun gece yemegi biraz acili yapmistim, az yedigim halde gecem zehir oldu, siskinlik yapti, huzursuzlastm, karnim catliyacakmis gibiydi, allahim ne zormus dedirtti. Cok kotuydum yani gece.

Sanki midem göğüs kafesimin arasında...temin yoğurt yedim kaynadı sut içtim kaynadı cayır cayır...sağlanıyor diyorlar yaaa..ilaç içmek istemiyorum..gaviskon vs..hayırlısıyla su günleri de atlatsak..

Benimde omuz ve sirt agrim vat hele arabayi surerken omzum dusuyor ev zor gidiyorum canim sol kadigimda baya asagida samci var sanki birsey batiyor
Kaşık ağrını sor canım mutlaka ben geçen gün söyleyince hemen rahim ağzını ölçtü..ters bir durum olmasın diye..alt kasigim çıkcak gibi hissediyordum..sen araba kullaniyorsun da ben bir şey yapmıyorumki sırtımın tam ortası yumruk yemiş gibi yaaa...

Yatmaktanda olur ha canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…