2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Valla zaman geçtikçe dahamı pimpirikli oluyorum diyorum kendime.bu bir haftadır surekli kendimi dinliyorum.Allahım su 32. Haftamızıda dolduralım.sen bize yardım et diye hep dua ediyorum hepimiz için.
Hepimiz pinpirikli oluyoruz malesef, benm bebislerin bi tanesi hareketli digeri az hareketli.

Olabilşr cnm.endise etme .huyları farklıdır:)bnmde yukarıdaki daha hareketli.
Bnmde asagidaki hareketli yukardaki durgun:)) yeriim bn bizim prensesleri, yok yok kotu dusunmeyelim,kurmayalim kendimizi, rabbim nasip etmisse bu bebislere asla bisey olmaz onlara, biz dikkatli olalim, saglikli beslenelim, uzmeyelim kendimizi, bize dusen bu, gerisi allaha havale, emanet..

ne bileyim işte cnm birazda kaynanamlar falan izin vermedi hepsinin etkisi var

Günaydın kızlarr :)) dün o kadar yoğundumki eve geldiğim gibi uyumusum çok şükür güzel dinledim...
Ayaklarım her akşam davul gibi oluyor :)))
Ben dün oda tk mini aldım bu arada kizlar,size fotoğraflarını gostermistim o parçaları aldım yine onlarda karar kıldım..
Ekim 3 teslim edecekler e bende ondan sonra anca hazirlanirim dedim..Birde iki tane beşik aldım yatak odası için..

ne bileyim işte cnm birazda kaynanamlar falan izin vermedi hepsinin etkisi var
Valla acelyacicegi hakli canım..benim arkadaşım da çocuğunun hastalığını doğmadan biliyordu..riskli gebelik uzmanına gitti..doktor en son demiş sen niye bu kadar agliyorsun ki bunun çaresi var çocuğun ameliyat olacak doğar doğmaz demiş...Arkadasın eşinin ayaklari da doğuştan problemleydi yere basamıyormuş uzun zaman..genetik bir problem işte..oğlu da doğunca birkaç ameliyat geçirdi..çocuğun rahatsızlığını abbe karnında öğrendiler ona göre doktor bulup izmirden ankaraya ameliyata gittiler..çok şükür oğlan felaket simdi 3 yaşında gayet yürüyor koşturuyor..

Güle güle güzel günlerde kullanın sağlıklı günlerde canım...

Hayirli olsun canim gule gule kullanin ayak sismelerimiz erkenmi basladi ya

Hayirli ugurlu olsun canim, rabbim agiz tadiyla,gule oynaya kullanmayi nasip etsin insallh.

Hayirli olsun canim gule gule kullanin ayak sismelerimiz erkenmi basladi ya
Tuz kullanıyormusunuz kızlar..geçen ay sağlık ocağı baktı ödem yok dedi..ama ayaklar benimde şişiyor..zaten normalde dar ayakkabı giyemem..sıkıntı basar ben kilodan dolayı düşünüyorum ayaklarım büyüdü gibi geliyor :))

Yok canim tuzsuz yiyemiyorum bne serenci nin de dedigi gibi ben calisiyorum aksam eve gidince sismis oliyor sabah baktim bugun aksama gore daha inikti demek yorulmmaamak gerek odme olsa daha cok siser el yuz de dimi ama

Yok canim tuzsuz yiyemiyorum bne serenci nin de dedigi gibi ben calisiyorum aksam eve gidince sismis oliyor sabah baktim bugun aksama gore daha inikti demek yorulmmaamak gerek odme olsa daha cok siser el yuz de dimi ama
Kadın parmağı ile bastırdı geçen ayaklarımı serbest sarkıttı aşağı parmağı ile dokununca çukurluk oluşuyorsa o ödem mis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…