- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Hepimiz pinpirikli oluyoruz malesef, benm bebislerin bi tanesi hareketli digeri az hareketli.Valla zaman geçtikçe dahamı pimpirikli oluyorum diyorum kendime.bu bir haftadır surekli kendimi dinliyorum.Allahım su 32. Haftamızıda dolduralım.sen bize yardım et diye hep dua ediyorum hepimiz için.
Brm sahsen tirlattimm bilebu gidisle tirlatacaz sorunlardan ee nspiyonuz bebisler nasill
Olabilşr cnm.endise etme .huyları farklıdır:)bnmde yukarıdaki daha hareketli.Hepimiz pinpirikli oluyoruz malesef, benm bebislerin bi tanesi hareketli digeri az hareketli.
Bnmde asagidaki hareketli yukardaki durgun:)) yeriim bn bizim prensesleri, yok yok kotu dusunmeyelim,kurmayalim kendimizi, rabbim nasip etmisse bu bebislere asla bisey olmaz onlara, biz dikkatli olalim, saglikli beslenelim, uzmeyelim kendimizi, bize dusen bu, gerisi allaha havale, emanet..Olabilşr cnm.endise etme .huyları farklıdır:)bnmde yukarıdaki daha hareketli.
ne bileyim işte cnm birazda kaynanamlar falan izin vermedi hepsinin etkisi varAldirmakla alakali degil, yada hasta olursa mudahele edemezlerde degil, allah korusun bi sorun ve kalpte beyinde bi problem varsa, tespit ediyor ve dogar dogmaz bebegi ameliyata aliyorlar, ve ya tedavi gerektiryorsa tedavi goruyor bebek. Ayrintili onemli yani sirf bunun icin ayrintili denilior zaten canim.
Valla acelyacicegi hakli canım..benim arkadaşım da çocuğunun hastalığını doğmadan biliyordu..riskli gebelik uzmanına gitti..doktor en son demiş sen niye bu kadar agliyorsun ki bunun çaresi var çocuğun ameliyat olacak doğar doğmaz demiş...Arkadasın eşinin ayaklari da doğuştan problemleydi yere basamıyormuş uzun zaman..genetik bir problem işte..oğlu da doğunca birkaç ameliyat geçirdi..çocuğun rahatsızlığını abbe karnında öğrendiler ona göre doktor bulup izmirden ankaraya ameliyata gittiler..çok şükür oğlan felaket simdi 3 yaşında gayet yürüyor koşturuyor..ne bileyim işte cnm birazda kaynanamlar falan izin vermedi hepsinin etkisi var
Güle güle güzel günlerde kullanın sağlıklı günlerde canım...Günaydın kızlarr :)) dün o kadar yoğundumki eve geldiğim gibi uyumusum çok şükür güzel dinledim...
Ayaklarım her akşam davul gibi oluyor :)))
Ben dün oda tk mini aldım bu arada kizlar,size fotoğraflarını gostermistim o parçaları aldım yine onlarda karar kıldım..
Ekim 3 teslim edecekler e bende ondan sonra anca hazirlanirim dedim..Birde iki tane beşik aldım yatak odası için..
Hayirli olsun canim gule gule kullanin ayak sismelerimiz erkenmi basladi yaGünaydın kızlarr :)) dün o kadar yoğundumki eve geldiğim gibi uyumusum çok şükür güzel dinledim...
Ben dün oda tk mini aldım bu arada kizlar,size fotoğraflarını gostermistim o parçaları aldım yine onlarda karar kıldım..
Ekim 3 teslim edecekler e bende ondan sonra anca hazirlanirim dedim..Birde iki tane beşik aldım yatak odası için..
Hayirli ugurlu olsun canim, rabbim agiz tadiyla,gule oynaya kullanmayi nasip etsin insallh.Günaydın kızlarr :)) dün o kadar yoğundumki eve geldiğim gibi uyumusum çok şükür güzel dinledim...
Tuz kullanıyormusunuz kızlar..geçen ay sağlık ocağı baktı ödem yok dedi..ama ayaklar benimde şişiyor..zaten normalde dar ayakkabı giyemem..sıkıntı basar ben kilodan dolayı düşünüyorum ayaklarım büyüdü gibi geliyor :))Hayirli olsun canim gule gule kullanin ayak sismelerimiz erkenmi basladi ya
Yok canim tuzsuz yiyemiyorum bneTuz kullanıyormusunuz kızlar..geçen ay sağlık ocağı baktı ödem yok dedi..ama ayaklar benimde şişiyor..zaten normalde dar ayakkabı giyemem..sıkıntı basar ben kilodan dolayı düşünüyorum ayaklarım büyüdü gibi geliyor :))
Çalışanlar ayaklarını olabildiğince uzatsın diyorlar ya canım ben masanın altına tabure koymuştum ayaklarımı masanın altında hep uzatıyordum geçen sefer :)))
Kadın parmağı ile bastırdı geçen ayaklarımı serbest sarkıttı aşağı parmağı ile dokununca çukurluk oluşuyorsa o ödem mis...Yok canim tuzsuz yiyemiyorum bneserenci nin de dedigi gibi ben calisiyorum aksam eve gidince sismis oliyor sabah baktim bugun aksama gore daha inikti demek yorulmmaamak gerek odme olsa daha cok siser el yuz de dimi ama
Sanki olmuyor yumusak sadeve bende ayaklarimi hep uzatiyorum canim ya sarkitmiyorum ama oldu ben ekmek cok tuketiyorum galibaKadın parmağı ile bastırdı geçen ayaklarımı serbest sarkıttı aşağı parmağı ile dokununca çukurluk oluşuyorsa o ödem mis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?