Canim ayni hastanedemi yaptin degerin 2 katina yakin artmaliydi ama bilemedim kiCarsamba değerim 334 bugün 427 sonuç nasıl sizce transferin 14 bugün
Sadece ayaklardada olabiliyor canım bende öyle diyordum başka bir yerimde yok diye, K kaderim35 aynen canım ayagima barmagimla bastirinca çukur oluyor...Bende mümkün oldukça ayagimi hep bir yerlere kaldiriyorum yoksa taş baglamisim gibi çok zorlaniyorumYok canim tuzsuz yiyemiyorum bneserenci nin de dedigi gibi ben calisiyorum aksam eve gidince sismis oliyor sabah baktim bugun aksama gore daha inikti demek yorulmmaamak gerek odme olsa daha cok siser el yuz de dimi ama
Canim pazartesi gunu tekrarlarsin, degerin iyi mi degimi belli olur o zamn. Hakkinda hayirlisi olsun insallh,guzel haberleinin devamini bekleriz canim.Carsamba değerim 334 bugün 427 sonuç nasıl sizce transferin 14 bugün
Korkuyorum ya yükselmezse dua edin lutfenCanim pazartesi gunu tekrarlarsin, degerin iyi mi degimi belli olur o zamn. Hakkinda hayirlisi olsun insallh,guzel haberleinin devamini bekleriz canim.
Canim benim de oyleydi ilk testi 230 du ikincisi 317di direk doktora gittim neden iki kati olmadi diye doktor bana kiZdi bu matematik hesabi degil yukselmis sen ona bak dedi birsey olmaz insallah canimKorkuyorum ya yükselmezse dua edin lutfen
Ayy yandik millet 30 dan.sonra falan sisiyo boz simdiden ☺☺☺
Bilmiyorum ki kasım direk bacaklarıma baktı ebe yani :))) belkide ilk bacaklardan mi başlıyor acaba...tuzsuz yemen lazim canım artik ben baya azalttım...sonzamanlar maf olursunYok canim tuzsuz yiyemiyorum bneserenci nin de dedigi gibi ben calisiyorum aksam eve gidince sismis oliyor sabah baktim bugun aksama gore daha inikti demek yorulmmaamak gerek odme olsa daha cok siser el yuz de dimi ama
Peki o çukurluk hemen dağılıyor mu bende de vardı ama dağılıyor önemli olan güç dağılması galiba...yoksa ebe ödem var derdi bana da...çukur kalcak mis galiba
Uzun sürüyor dağılması canım beyaz oluyor bastigim yerler,birde ayağımin üstü ve bileklerim şişiyorPeki o çukurluk hemen dağılıyor mu bende de vardı ama dağılıyor önemli olan güç dağılması galiba...yoksa ebe ödem var derdi bana da...çukur kalcak mis galiba
Sen onu mutlaka danış canım doktora ne verir ne der doktor bilmiyorum...benim o gün hemen dağılmıştı ilk basta bende var dedim çukur ama hemen dağıldı benimkiler..Uzun sürüyor dağılması canım beyaz oluyor bastigim yerler,birde ayağımin üstü ve bileklerim şişiyor
Korkma ins rabhim gonlune gore verir canim, dikkatli ol bi dahaki teste kadr, insallh gebesin sende tebrikler simdiden canim:))Korkuyorum ya yükselmezse dua edin lutfen
İnşallah teşekkür ederimKorkma ins rabhim gonlune gore verir canim, dikkatli ol bi dahaki teste kadr, insallh gebesin sende tebrikler simdiden canim:))
Aynen yaaAyy yandik millet 30 dan.sonra falan sisiyo boz simdiden ☺☺☺
Canım benimde aynı şekilde calışmıyorum çogunlukla oturup ayaklarımı uzatıyorum özellikle akşamları balon gibi bileklerim ayaklarımın üstü.Uzun sürüyor dağılması canım beyaz oluyor bastigim yerler,birde ayağımin üstü ve bileklerim şişiyor
Aynen benimde canım, birisi kipir kipir birisi yok denecek kadar az hareket. Daha çarşamba baktı doktor iyi dedi ama hergün ultrasona cagirsa giderimHepimiz pinpirikli oluyoruz malesef, benm bebislerin bi tanesi hareketli digeri az hareketli.
Brm sahsen tirlattimm bile
Güzel güzel günlerde kullansinlar caniim. Allah ağız tatliligi versin inşallah . Ben zaten takımı baya begenmisim. Hayırlı ugurlu olsun minik prenslereGünaydın kızlarr :)) dün o kadar yoğundumki eve geldiğim gibi uyumusum çok şükür güzel dinledim...
Ayaklarım her akşam davul gibi oluyor :)))
Ben dün oda tk mini aldım bu arada kizlar,size fotoğraflarını gostermistim o parçaları aldım yine onlarda karar kıldım..
Ekim 3 teslim edecekler e bende ondan sonra anca hazirlanirim dedim..Birde iki tane beşik aldım yatak odası için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?