Günaydın Canımm.. benim fazla büyümedi yaaa bende mi bir sıkıntı var acaba zaten anca 4 kilo almışım arkadan baksan hamile bile demezsin. Kasık ağrısı bende de var genelde sağ tarafta doktor normal dedi. Birde sağ tarafta duran bebisim daha hareketliKızlar gunaydın. bnm karnım çok büyüdü ya.boyle giderse hangi boyutlara ulasacak çok merak ediyorum.sizin göbekler nasıl? Birde bende hafif kasık ağrısı var. Sag tarafta .oturp kalkarken oluyor.heralde genişleme okuyor diyorum.iyiye yoruyorum.
Gyle gule kullanın.bende daha odayla ilgili hiç bir hazırlık yok bakalım.:) baslamak lazım artıkGünaydın kızlarr :)) dün o kadar yoğundumki eve geldiğim gibi uyumusum çok şükür güzel dinledim...
Ayaklarım her akşam davul gibi oluyor :)))
Ben dün oda tk mini aldım bu arada kizlar,size fotoğraflarını gostermistim o parçaları aldım yine onlarda karar kıldım..
Ekim 3 teslim edecekler e bende ondan sonra anca hazirlanirim dedim..Birde iki tane beşik aldım yatak odası için..
Cnm ben 7 kg aldım.ama karnım çok sivri.arkadan bana baksalar belimin inceliği aynen duruyor.ama onden sivrildi gidiyor:)Günaydın Canımm.. benim fazla büyümedi yaaa bende mi bir sıkıntı var acaba zaten anca 4 kilo almışım arkadan baksan hamile bile demezsin
Cnm ben 7 kg aldım.ama karnım çok sivri.arkadan bana baksalar belimin inceliği aynen duruyor.ama onden sivrildi gidiyor:)
Bencede normal.seninki çok iyi.bnm drum bana kzdı.çok diye .ama bence normal.9 eylulde kontrole gidecegim. Muhakkak alırım 1 kg falan.ama dediğin gibi çok normal cnm.ya internette bakıyorum. 30-40 ile bitiren bar acaba son zamsnmı alınıyor kilolar:))Aslında ikiz bebislere göre kilomuz iyi gidiyor ya tek bebekte bile 10 kilodan fazla alan biliyorum :)
Gunaydin canim hic sorma sicaklari ben artik geceleri oturup aglayasim geliyor dort gozle sicaklarin bitmesini bekliyorum annemlerin evi serin gittim iki gun kaldim da dogru durust bir uyku uyudumKızlar günaydın..sizin oralar nasıl sıcak mi bilmiyorum ama..benim ayak altlarım ile avuç içlerim cayır cayır alev çıkıyor sanki..sıcaktan mı hamilelikten mi anlayamadım bir türlü..çok zor uyudum resmen ateş çıkıyor..
Son ay diyorlar yaa :))bakalım biz nasıl olacağızBencede normal.seninki çok iyi.bnm drum bana kzdı.çok diye .ama bence normal.9 eylulde kontrole gidecegim. Muhakkak alırım 1 kg falan.ama dediğin gibi çok normal cnm.ya internette bakıyorum. 30-40 ile bitiren bar acaba son zamsnmı alınıyor kilolar:))
Kızlar günaydın..sizin oralar nasıl sıcak mi bilmiyorum ama..benim ayak altlarım ile avuç içlerim cayır cayır alev çıkıyor sanki..sıcaktan mı hamilelikten mi anlayamadım bir türlü..çok zor uyudum resmen ateş çıkıyor..
Canım dün buraya bir yağmur yağdı da rahatladık ama sabah kalktım yine hava sıcak basık inşallah yine yağar
Ayy valla dun kaynanam bile dedi..niye senin avuçların ici kıpkırmızı..kan basınç yapıyor herhalde dedim..gece de sıcak diye diye nefes alamiyorum diye diye adam leğene su koymuş yatarken uyku sersemi ayakları sokup serinlettim..klima gündüz bütün gün açık aksama kadar..bu seferde korkuyorum yesilimsi akintım var sordum benim doktora önemli değil dedi..usutuyorum diye korktum dünden beri gene başladı açık sari bazen yeşil akıntı geldi ama çok değil...Gunaydin canim hic sorma sicaklari ben artik geceleri oturup aglayasim geliyor dort gozle sicaklarin bitmesini bekliyorum annemlerin evi serin gittim iki gun kaldim da dogru durust bir uyku uyudum
kaç kilosun cnm ?Kızlar gunaydın. bnm karnım çok büyüdü ya.boyle giderse hangi boyutlara ulasacak çok merak ediyorum.sizin göbekler nasıl? Birde bende hafif kasık ağrısı var. Sag tarafta .oturp kalkarken oluyor.heralde genişleme okuyor diyorum.iyiye yoruyorum.
Benimde hic cikmiyor ya sanki kiloda allmiyorum ins bir sorun yoktur dr a gidio iyi seyler duysam diye bekliyorumBencede normal.seninki çok iyi.bnm drum bana kzdı.çok diye .ama bence normal.9 eylulde kontrole gidecegim. Muhakkak alırım 1 kg falan.ama dediğin gibi çok normal cnm.ya internette bakıyorum. 30-40 ile bitiren bar acaba son zamsnmı alınıyor kilolar:))
Tunaydin cnm benimde cok buyudu aslinda yemem ayni ama genede kilo aliyorum vucut yapisiyla alakali galiba kizima hamileyken 25 kilo almistim kizim 4 kilo normal yolla dogdu eger ikizlerimde ters gelme gibi bir sorun olmazsa bunlarda normal olacak burda sezeryani cok nadir yapiyorlarKızlar gunaydın. bnm karnım çok büyüdü ya.boyle giderse hangi boyutlara ulasacak çok merak ediyorum.sizin göbekler nasıl? Birde bende hafif kasık ağrısı var. Sag tarafta .oturp kalkarken oluyor.heralde genişleme okuyor diyorum.iyiye yoruyorum.
Masallah cicislerime.. cinsiyetler neydi canim, erkekmiydi
Maşallah miniklere canim...sağlık la dünyaya zamanında gelsinler inşallah...
Maşallah minik kuzulara üst üste duruyolar galiba
Saol cnm yanyanalarMaşallah minik kuzulara üst üste duruyolar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?