2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Günaydın Canımm.. benim fazla büyümedi yaaa bende mi bir sıkıntı var acaba zaten anca 4 kilo almışım arkadan baksan hamile bile demezsin. Kasık ağrısı bende de var genelde sağ tarafta doktor normal dedi. Birde sağ tarafta duran bebisim daha hareketli

Gyle gule kullanın.bende daha odayla ilgili hiç bir hazırlık yok bakalım.:) baslamak lazım artık

Günaydın Canımm.. benim fazla büyümedi yaaa bende mi bir sıkıntı var acaba zaten anca 4 kilo almışım arkadan baksan hamile bile demezsin
Cnm ben 7 kg aldım.ama karnım çok sivri.arkadan bana baksalar belimin inceliği aynen duruyor.ama onden sivrildi gidiyor:)

Aslında ikiz bebislere göre kilomuz iyi gidiyor ya tek bebekte bile 10 kilodan fazla alan biliyorum :)
Bencede normal.seninki çok iyi.bnm drum bana kzdı.çok diye .ama bence normal.9 eylulde kontrole gidecegim. Muhakkak alırım 1 kg falan.ama dediğin gibi çok normal cnm.ya internette bakıyorum. 30-40 ile bitiren bar acaba son zamsnmı alınıyor kilolar:))

Kızlar günaydın..sizin oralar nasıl sıcak mi bilmiyorum ama..benim ayak altlarım ile avuç içlerim cayır cayır alev çıkıyor sanki..sıcaktan mı hamilelikten mi anlayamadım bir türlü..çok zor uyudum resmen ateş çıkıyor..

Gunaydin canim hic sorma sicaklari ben artik geceleri oturup aglayasim geliyor dort gozle sicaklarin bitmesini bekliyorum annemlerin evi serin gittim iki gun kaldim da dogru durust bir uyku uyudum

Son ay diyorlar yaa :))bakalım biz nasıl olacağız

Canım dün buraya bir yağmur yağdı da rahatladık ama sabah kalktım yine hava sıcak basık inşallah yine yağar

Canım dün buraya bir yağmur yağdı da rahatladık ama sabah kalktım yine hava sıcak basık inşallah yine yağar
Gunaydin canim hic sorma sicaklari ben artik geceleri oturup aglayasim geliyor dort gozle sicaklarin bitmesini bekliyorum annemlerin evi serin gittim iki gun kaldim da dogru durust bir uyku uyudum
Ayy valla dun kaynanam bile dedi..niye senin avuçların ici kıpkırmızı..kan basınç yapıyor herhalde dedim..gece de sıcak diye diye nefes alamiyorum diye diye adam leğene su koymuş yatarken uyku sersemi ayakları sokup serinlettim..klima gündüz bütün gün açık aksama kadar..bu seferde korkuyorum yesilimsi akintım var sordum benim doktora önemli değil dedi..usutuyorum diye korktum dünden beri gene başladı açık sari bazen yeşil akıntı geldi ama çok değil...

kaç kilosun cnm ?

Benimde hic cikmiyor ya sanki kiloda allmiyorum ins bir sorun yoktur dr a gidio iyi seyler duysam diye bekliyorum

Tunaydin cnm benimde cok buyudu aslinda yemem ayni ama genede kilo aliyorum vucut yapisiyla alakali galiba kizima hamileyken 25 kilo almistim kizim 4 kilo normal yolla dogdu eger ikizlerimde ters gelme gibi bir sorun olmazsa bunlarda normal olacak burda sezeryani cok nadir yapiyorlar

Merhaba kizlar, bnide hatirliyorsaniz zayif ama gururlu bi kiz vardi, 4. Ayimdan sonra almaya basladim 6 kg almisim,54 tum, 60 olmusum. Karnim sabshlari 4,5 5 aylik gibi ama yemeklerden sonra sisyorum, artik saklayamaz oldum:))) karnimi gere gere geziyorum

Kuzular simdi forumlarda bilmiyorumda el ayak şişmesi iyi değil mis...tansiyonlarınız ne alemde bence onla da ilgili takip yapmak lazım...doktorlar bazı şeyler hep erken diye çok kontrol etmiyorlar ama..bizimde kontrolü elimizden bırakmamak lazim galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…