2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende cok terliyorum.aynısenin gibiyim.ateş basıyor arada,

İkiz hamikrliği bayagı farklı oluyormuş.zaten bnm ilk hamileliğim:) tekil gebeliği bilmiyorum:)ama kilo alımımız biraz faxla olabilir..yawrularımız zamanında gelsinler.en onemlisi bu.

Cnm sana birşey soracağım, kasılma oldugunu nasıl anlatsın .şişlik sertlikten mi .yoksa ağrıda oluyor mu?bnm bazen çok sertleşiyor karnım,
Canım sağ tarafımda sıkışıyor gibi hissediyorum sanki toplanıyor muş gibi oluyor..kaslarım da geriliyor sanki çatır çatır öyle dedim doktora magnezyum verdi iste...

Geldim şimdi cnm.nstye bagladılar. 18-20 gibi çıktı en yuksek deger.dr bol su içip dinlenmemi soyledi.kayda deger bir kasılma yok,stres yapma dedi. Bebişlerin kalp atışları ve sularıda iyiydi.
Gecmis olsun cnm cok dikkatli ol neden sanci olmuski

Saol cnm.dinleniyorum
Gecmis olsun canm banada olmistu o kasilmalar, ablama sordugumda , su iciyormusun ddi ilk, bide arada kasilma olurmus zaten. Bol su icmek gerek, bn iciyordum, ama terledigim zamn su kaybi oluyor, o zamnda icmemis gibi oluyorsun. Terleyince fazla icmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…