Saol cnm bu 13 haftalik ultrasyon resimleri biri kiz biri erkekMasallah cicislerime.. cinsiyetler neydi canim, erkekmiydi
Cok saol cnm insallah hepimizinkiMaşallah miniklere canim...sağlık la dünyaya zamanında gelsinler inşallah...
Bende cok terliyorum.aynısenin gibiyim.ateş basıyor arada,Kızlar günaydın..sizin oralar nasıl sıcak mi bilmiyorum ama..benim ayak altlarım ile avuç içlerim cayır cayır alev çıkıyor sanki..sıcaktan mı hamilelikten mi anlayamadım bir türlü..çok zor uyudum resmen ateş çıkıyor..
İkiz hamikrliği bayagı farklı oluyormuş.zaten bnm ilk hamileliğim:) tekil gebeliği bilmiyorum:)ama kilo alımımız biraz faxla olabilir..yawrularımız zamanında gelsinler.en onemlisi bu.Tunaydin cnm benimde cok buyudu aslinda yemem ayni ama genede kilo aliyorum vucut yapisiyla alakali galiba kizima hamileyken 25 kilo almistim kizim 4 kilo normal yolla dogdu eger ikizlerimde ters gelme gibi bir sorun olmazsa bunlarda normal olacak burda sezeryani cok nadir yapiyorlar
71 kg cnmkaç kilosun cnm ?
Yok cnmniye sorun olsun.herkesin vücut yapısı farklı zaten.Benimde hic cikmiyor ya sanki kiloda allmiyorum ins bir sorun yoktur dr a gidio iyi seyler duysam diye bekliyorum
Ayakaltı ve avuç içim yanıyor resmen..Bende cok terliyorum.aynısenin gibiyim.ateş basıyor arada,
Cnm sana birşey soracağım, kasılma oldugunu nasıl anlatsın .şişlik sertlikten mi .yoksa ağrıda oluyor mu?bnm bazen çok sertleşiyor karnım,Ayakaltı ve avuç içim yanıyor resmen..((((
Canım sağ tarafımda sıkışıyor gibi hissediyorum sanki toplanıyor muş gibi oluyor..kaslarım da geriliyor sanki çatır çatır öyle dedim doktora magnezyum verdi iste...Cnm sana birşey soracağım, kasılma oldugunu nasıl anlatsın .şişlik sertlikten mi .yoksa ağrıda oluyor mu?bnm bazen çok sertleşiyor karnım,
Haberdar et kuzum mutlaka bekliyorum..hic birşey yoktur umarım..dua edeceğim size...Kızlar birazdan acile gidiyorum.karnımda sertlik var.inşallah birsey olmaz.
Umarim hersey yolunda dir cnmKızlar birazdan acile gidiyorum.karnımda sertlik var.inşallah birsey olmaz.
Geldim şimdi cnm.nstye bagladılar. 18-20 gibi çıktı en yuksek deger.dr bol su içip dinlenmemi soyledi.kayda deger bir kasılma yok,stres yapma dedi. Bebişlerin kalp atışları ve sularıda iyiydi.Umarim hersey yolunda dir cnm
Gecmis olsun cnm cok dikkatli ol neden sanci olmuskiGeldim şimdi cnm.nstye bagladılar. 18-20 gibi çıktı en yuksek deger.dr bol su içip dinlenmemi soyledi.kayda deger bir kasılma yok,stres yapma dedi. Bebişlerin kalp atışları ve sularıda iyiydi.
Dr sancı yok dedi, sertlik içinde kendini yorma .bol su iç dedi.sertlik yorgunluktan olabiliyormuş.Gecmis olsun cnm cok dikkatli ol neden sanci olmuski
Simdi anladim cnm bol bol dinlenDr sancı yok dedi, sertlik içinde kendini yorma .bol su iç dedi.sertlik yorgunluktan olabiliyormuş.
Saol cnm.dinleniyorumSiden80 canm çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canm banada olmistu o kasilmalar, ablama sordugumda , su iciyormusun ddi ilk, bide arada kasilma olurmus zaten. Bol su icmek gerek, bn iciyordum, ama terledigim zamn su kaybi oluyor, o zamnda icmemis gibi oluyorsun. Terleyince fazla icmek gerekSaol cnm.dinleniyorum
hımm toplam kaç klo aldın yani hamileyken71 kg cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?