2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Olduk meraktan

Cnm çok şükür iyisin, çok sevindim.üzme nolur kendini.her ne olursa olsun su gunlerini huzurlu geçirmeye çalış .şimdi aslolan sen ve kızların.senin canını sıkan nedir bilmiorum ama sen ve kızlarından degerli değildir.

Iyi olmaniza sevindim cnm bosver hicbirsey denim ve bebeklerinden onemli degil

Erkek olsada mavi yapmazdım ben turkuaz filan yapardım zaten..çok klasik renkleri sevmiyorum..farklı dizayn lar hoşuma gidiyor cokk
Ya bende pempe falan asla yspmayacagım :)) ama toplumda oyle bir dayatma varki erkek mavi kız pempe olmak zorunda :)) mavi bir duvar kagıdı secersem yaparım yani.

Ben borduru hiç sevmem ama duvar kagıdı yaptıracagım.dün biraz baktım.çok cafcaflı degil sade duvar kagıtlarını seviyorum ben.bir duvarı düz renk diğer duvarı hareketli yaptırayım diyorum.
Düz derken duvar kağıdı mi düz olcak yoksa duvar boya mi olcak anlamadım bende sadece bir duvarı duvar kağıdı yapsak nasıl olur diyorum

Düz derken duvar kağıdı mi düz olcak yoksa duvar boya mi olcak anlamadım bende sadece bir duvarı duvar kağıdı yapsak nasıl olur diyorum
Bende başta tek tarafı dıvar kağıdı yapalım diyordum. Baktık ki boya işi girmesin. Birde onun kokusu olmadın diye.her yeri duvar kağıdı yapacağız.ama tek tarafıni düz renk duvar kagıdı yapalım diyoruz.

Çok merak ettik seni canım,cok sukur iyisin kizlarinda iyi her ne olduysa çok çok geçmiş olsun canım

Erkek olsada mavi yapmazdım ben turkuaz filan yapardım zaten..çok klasik renkleri sevmiyorum..farklı dizayn lar hoşuma gidiyor cokk
avı ve turkuazin dışına cikicam canım çünkü ben bir çok esyami turkuaz yaptirmisim evde zaten çok parça var zaten o tonlarda o yüzden bende duvar kağıdını düz çok açık tonlarda şu yeşili mi yptirsam diyordum odayı komple beyaz yapıp,limon sarısınıda şimdi aklıma soktun kara kara düşünüyorum şuan ne yapsam diye

Hımm anladım...uff birde odada çekyat var atalım onu diyorum esim de bu sefer bebek yanlız mi yatcak diyor..ben hep yatağında alışsın istiyorum..40 i çıkınca kendi yatağına alıştırcam..istemiyorum yatak odasın da yatmasın..ama o büyüyüp kendini bilinceye kadar biri si yaninda yatacak oda da mutlaka..eşime kalsa yer yatağı getireyim annemden diyor hayır sakın diyorum..anan kullanmıyor ben nereye sokcam onu diyorum..isin kötüsü benim evime yatılı misafir geldiğinde yatircak yerim yok koltuklarım açılıp yatak olmuyor..bebek olunca anneler kalacak sonuçta bir sure mecbur çocuk odasın da ki çekyat i atarsam insanların yatacağı yer yok :)))))

acelyacicegi canım boşver ne olduysa paylaşmak istersen anlatabilirsin dinlerim ama biz kendimize ve bebeklere yapıyoruz..artik stres i tamamen çıkarmak lazim artik..30 ları 32 leri görünceye kadar..hoş yapiyormusun desen bende ne kadar yapıyorum tam değil malesef...keske çevremizdekiler de anlayışlı olsa..ben dun marangoza bile atıştım..eşime de gel cabuk döverim bu adamı dedim..apar topar geldi ne uğraşıyorsun hamile kadınla demiş marangoza :)))

Aynı problem bendede var,bebek odası yapacağım oda misafir yatak odasiydi :)e o odayı cikaracagim evden :)onun dışında bi oda daha var oda bakiciya yapılacak :)))salonda ki koltuklar zaten yatmalik değil :)))kaynanam cinnet modunda nerede yatacagim diye...Ah bende bir üzülüyorum bu duruma bir bilsen :)))

Turkuaz evde hakim ise limon sarısı çok değişik olur derim ben :))))

Bence bakıcıyla olan odaya ranza yaptır kaynanan orda yatsin...geçen sene taşınırken İnanırmısin canım 3 koli mutfak eşyası attım..sevmiyorum fazla eşyayı..simdi çocuk odasın da bir çekyat birde kitaplık vardı kitaplık filan hepsi atılacak o kadar kitap koli ile çatıya kaldırılacak..esim o yüzden de sadece beşik istiyor çekyat i atmamak için..hatta bak ben bu modeli yaptıralım birde ufak beşik dedim biri yatar i zaman dedim..onu 3 -5 yaşına gelince yaptırırız diyor..

Ay yok kuzu benim amacım zaten çemberi daraltmak sonra lohusayken beni delirtecek genç kız gibi isteği tripleri bitmiyor,geçen işte hast çantası yapmaya çıktık hamile olan benim trip yapan o:)oturmuş telefonunda oyun oynuyor mağazada sonrada benim karnim acikti gidelim artık diyo:)))) kalma isteği yardimci olmak için değil elini sürmez hiç birşeye maksat merak :)))))o yüzden nedense benim evdede yatacak yer yok :))))
Bu oda tk mantıklı aslında tek parçada hersey,sende haklısın eşinde haklı çık işin içinden :)

Kaynanamın evi yakin gider gibi geliyor banada geç saatte kalırsa annem kalır gece destek olmak için..benimki de gezmeye geliyor..tutturmuş annen geldimi ona gore gelcek..annemde ben geldim mi ona gerek yok gelmesin diyor annem yemek yapmak için benim evde canım sıkılıyor diye geliyor..alışık olmadigim için yanlız olmaya hep normalde çalıştığım için..zaten biz eşimle hic uyuşmayız zevklerimiz..bir dun modeli beğendi nasıl olduysa ama tutturmuş o yan ayrık raf li dolap kısmı kullanislimi acaba diyor...her şey de bir fikri var...kaynanan keyfine duskunse 3 gün kalır soyliyim sana çocukların sesinden rahatsız olup gider hic onu düşünme bence yatsın salon da koltuklarda...bana yardıma gelcek adam muhabet için gelmesin zaten..kaç gün dikişlerimiz in ağrısı vs olcak...

Sen yalnizken gelmesi lazım,annen varken ona ne gerek varmış hey Allahım hep merak işte faydali olmak değil amaç...Bendede ablam kalacak zaten yeter çok kalabalık sevmiyorum ben zaten canım çok tatlı kendimle ugrasacagim anca:)))
Eşlerin karışmasınıda çok anlamıyorum eşya vs işlerine onlar ne anlar ki sonuçta yada ne bileyim benimki biraz odun ondan erkekler anlamazmis gibi geliyor olabilir bana:)))

Benimki de odun canım ama kari gibi de karışmadan durmaz..babasına benziyor huyu..hic unutmam bizim düğün zamanı millet artik gelmeye başlamış kaynanama kardeşleri filan yani..kayinpederim de tam düğün ustu acil bel fıtığı ameliyati oldu..ameliyatlı dikişli haliyle onca kadın var yemek yapan evde gelirdi dikiş ağrısı ile yattı mutfağın ortasına kaynanama karışıyor yemek konusunda...esim de babasına benziyor birazcık :))) allahtan torpuledim biraz ben anan değilim diyorum baban gibi davranamazsin bana.. biraz duruluyor o zaman :))) oda meraklı kuzum yaa..deli oluyor kızı olcak diye..kaç sene oldu bizim..kaçıncı hamileligim..kendince oda hakli da iste de..hamileyken çekilmiyor lar bazen..birşeyler almak istiyorum ama gene tutuyorum kendimi biraz daha bekleme tarafıyım..internette bakıp bakıp duruyorum kıyafetlere..hastane de ikram yapılıyormuş kimi birşeyler dağıtma fikrinde..o nu söyledim eşime sacmalama mevlitte olur tüketici toplumu olmaya gerek yok diyor o konuda sen ne düşünüyorsun..seker magnet çikolata vs dagitmaya gerek varmı ki..

Kayinpederin bi alemmis kız o ne oyle :))))
Kocan haklı ne yapsın adam bırak karissin o kadar zor zamanlar gecirmissiniz tadını çıkarsın...
Kuzum bizim burda zaten adettir hast süsleme vs sünnet düğünleri normal düğün gibi olur,birde bizimkiler arnavut tam gösteriş modu yani,benim işte o yüzden çok isim var diyorum ya,hast dede,lohusa şerbeti olacak hediye ne yaptirsam bende tam karar vermedim,çikolata yapılacak kurabiye sekerlemeler falan işte bir masa yapılacak canım

Benim kaynanam da arnavut istediği gösterisi kendi istiyorsa yapsın valla benim halim yok hic bir şey yapma ya..yaparsa ikram edilir..geçen gün de ne dese beğenirsin bak hastaneye yatarsan daha sana sabahlık li gecelik takımıda almamız lazim..daha çok var onu düşünemiyorum anne ben evde giycegim gecelik aldım dedim..normalde biri geliyor mini şortlarla elbiseyle olmuyor diye hamile geceliği aldım biri geldimi elbise gibi giyiyorum...kayinpederim çok felaket yaa sadece dili çalışır hic birşey de yapmaz,sadece karışır müdahale eder herşeye...:)))))

Bir sure kalsın bence, idare et cunku cok lazım olur ,bence atma cekystı.sonr mum olursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…