Ufff ora si öylede odanın bütünlüğünü de düşünüyorum bir yandan :))))Bir sure kalsın bence, idare et cunku cok lazım olur ,bence atma cekystı.sonr mum olursun:)
Cekyata soyle guzel bir örtü al uyumlu olsun bitsin:) zaten gozumuz bunları gorecek mi merak ediorum:) şimdi çok önemsenen seyleri bakalım sonra kafaya takacakmıyız.Ufff ora si öylede odanın bütünlüğünü de düşünüyorum bir yandan :))))
Rabbim guzel kizini korusun insalhh canim ben kizlarima aliyorum ve asla olumsuz dusunmuyorum, rabbim nasip etmisse giydirrcez zaten kotu dusunmek olmaz ya.. sadece kiyafetleri yikama isini sona biraktim.Ay aman allahim neker olmus burda tek tek gulerek okudum hepsini fikirlerde super yalniz bizde kocamla bugun bebegin odasini bosalttik giyilmedik esyalri ayikladik kizima kocaman bir gomme dolap kaldi yani ☺askilar alicam hepsini asabilirim evi temizledik malum tek yapamiyorum azcik kullandim kocami adam is yapmayi sevmwzdi allahtan vicdanli biri sonra alisverise gittik hediyeler falan ama yeni dogan bolumune girmedim tr den alicam kafam karismasin diye ayrica bende hala korkuyorum almaya ve 28 den once alicagim icin huzursuzum kizima birsey olmasin para umrumda deilde o heves o heyecan bitmesin ben simdi ev gezmesine gidicem ama once kizimin tekmelerini sayiyorum cunku gezdik yoruldum karnim agridi sayamadim opuyorum hepinizi iyiki varsiniz
Sen bugün çok is yapmisin yorulmadin mi canım keske dinlenseydin aksam bence...Ay aman allahim neker olmus burda tek tek gulerek okudum hepsini fikirlerde super yalniz bizde kocamla bugun bebegin odasini bosalttik giyilmedik esyalri ayikladik kizima kocaman bir gomme dolap kaldi yani ☺askilar alicam hepsini asabilirim evi temizledik malum tek yapamiyorum azcik kullandim kocami adam is yapmayi sevmwzdi allahtan vicdanli biri sonra alisverise gittik hediyeler falan ama yeni dogan bolumune girmedim tr den alicam kafam karismasin diye ayrica bende hala korkuyorum almaya ve 28 den once alicagim icin huzursuzum kizima birsey olmasin para umrumda deilde o heves o heyecan bitmesin ben simdi ev gezmesine gidicem ama once kizimin tekmelerini sayiyorum cunku gezdik yoruldum karnim agridi sayamadim opuyorum hepinizi iyiki varsiniz
Kalan misafir sana yardim etsin canım kendini düşün yorma...tamam insanlar kalabiliyor olabilir ama bu demek olmuyor ki sen sürekli hizmetleneceksin...bana gelenler yemeği kendileri yapıyor bulaşıkları kendi yerleştiriyor..geçen esim in kuzeni geldiğinde kocası bile yardim etti..çünkü onlarda daha geçen ay erken doğum yaptılar...biliyorlar acının ne olduğunu..Sagolsun varolan benim guzel annelrim, bugun zaten yasadiklarim yetmezmis gibi sabah kapim calindi calindi bizde yatiyorduk, bizde yatiya misafirde olunca esim ayri yatmak zorundaydik, bnde korkuyla yatagimdan kalktim bi an, biraz oturdimda oyle kalkip kapiyi acmaya gittim, karnima bi agri saplandi, taki suana kadr agrim var, aglaya aglaya gozlerim sisti, doktorum olmadigi icin gidemedim, yarin gidecem. Esim cok kizdi tartistik neden kalkiorsun dikkat etmiyosun ddi, bi haftadir misafir var bizde ayakta kalmamaya dikkat ettigim halde mecbur kalabiliuorim, ve bi sabah basima bu gelince tmm ddim kesin bisey olacak. Misafirlerimde ailevi nedenlerden dolayi suan bnde konakliyorlar. Allahim yardim et bana, napacam bn
Hassaslasmissin canım sen..kafani dağıtmaya çalış..komik program izle komik kitap oku..dağıt üzerindeki olumsuzluguSuan yatiyorum, ögleden beridir boyleyim, kizlarim tekmeleyince icim rahatliyor. Ama cok cok sulu gozlu olmusum, biri bana nasilsin dese agliyorum. Noluyor bana ya
Hamilelikten kuzu duygusalligin...kaderin de dediği gibi herkes kalksın yapsın canım yemek vs yi birde ikiz bebek tasiyorsun kimse kusura bakmasın uzan hepSuan yatiyorum, ögleden beridir boyleyim, kizlarim tekmeleyince icim rahatliyor. Ama cok cok sulu gozlu olmusum, biri bana nasilsin dese agliyorum. Noluyor bana ya
Cnm cok dikkat et kendine, uzuntu herseyi tetikler, biliorum kolay degilSuan yatiyorum, ögleden beridir boyleyim, kizlarim tekmeleyince icim rahatliyor. Ama cok cok sulu gozlu olmusum, biri bana nasilsin dese agliyorum. Noluyor bana ya
Benim kaynanam da arnavut istediği gösterisi kendi istiyorsa yapsın valla benim halim yok hic bir şey yapma ya..yaparsa ikram edilir..geçen gün de ne dese beğenirsin bak hastaneye yatarsan daha sana sabahlık li gecelik takımıda almamız lazim..daha çok var onu düşünemiyorum anne ben evde giycegim gecelik aldım dedim..normalde biri geliyor mini şortlarla elbiseyle olmuyor diye hamile geceliği aldım biri geldimi elbise gibi giyiyorum...kayinpederim çok felaket yaa sadece dili çalışır hic birşey de yapmaz,sadece karışır müdahale eder herşeye...:)))))
Sagolsun varolan benim guzel annelrim, bugun zaten yasadiklarim yetmezmis gibi sabah kapim calindi calindi bizde yatiyorduk, bizde yatiya misafirde olunca esim ayri yatmak zorundaydik, bnde korkuyla yatagimdan kalktim bi an, biraz oturdimda oyle kalkip kapiyi acmaya gittim, karnima bi agri saplandi, taki suana kadr agrim var, aglaya aglaya gozlerim sisti, doktorum olmadigi icin gidemedim, yarin gidecem. Esim cok kizdi tartistik neden kalkiorsun dikkat etmiyosun ddi, bi haftadir misafir var bizde ayakta kalmamaya dikkat ettigim halde mecbur kalabiliuorim, ve bi sabah basima bu gelince tmm ddim kesin bisey olacak. Misafirlerimde ailevi nedenlerden dolayi suan bnde konakliyorlar. Allahim yardim et bana, napacam bn
Amin canim insallah. Saglikla gelsinler hepsini unutacagiz insallah. Refagatci yok ama gelen giden eksik olmuyo sagolsunlar. Kitap, boyama, internet vs. vakit geciyor bir sekilde. Sen de saglikla alacaksin insallah bebegini canim moralini hep yüksek tut.Allahım yardımcımız olsun..dualarımızı boşa cevirmesin..emeklerin karşılığını inşallah alırsın arkadaşım..siz iyi olun da varsın olsun yatın..refakatçi oluyor mu yanında..en azından konuşacak insanin vardır umuyorum..yoksada sen yaz burdan ben sana bol bol konuşurum..ben hastanede yatmamak için evde yatıyorum korkumdan biliyorsun..yoksa evde yatmak ta hic iyi değil..herkes bildiğini okuyor annem başka yere koyuyor kaynanam başka yere esim zaten bir şey yapsa her yer batıyor bu sefer de sinirleniyorum eşime sarıyorum..Allahım kimseyi yatırmasın canım..sen gibi yatanlara da yardımcısı olsun..eline almayı nasip etsin inşallah..çabaların karşılıksız kalmasın..
Insallah canim bende pozitifim tekmeledikce mutlu oluyorum sukurler olsun bu gunleerimize sende iyi ol guclu ol hep kiyafet isini agirdan aliyorum sadece onun disinda normal hayatima devam rabbim nasip ettiyse illaki olur sadece ozenli davranmaliyiz okadar guzel haftalara dogru ilerlemek dilegiyleRabbim guzel kizini korusun insalhh canim ben kizlarima aliyorum ve asla olumsuz dusunmuyorum, rabbim nasip etmisse giydirrcez zaten kotu dusunmek olmaz ya.. sadece kiyafetleri yikama isini sona biraktim.
Bak onların bu kadar güçlü olması bir mucize...eminim sende kucağına sağlık la alacaksın..kiloları filan nasıl gelişimlerde bir sorun yok dimi canım..refakatçi olmaması çok kotu oluyor iste serum da takılı olunca sağ olsun hastanede yani burda ayağa hizmet te olmuyor orda nasıl bilmiyorumda..yemek bile kapıdan veriliyor sonra tabildot taa anasının dibindeki koridorda cop masasina götürülür..orda da öylemi hastane sistemi..yoksa yardımcı oluyorlar mi..hem diyorlar yataktan kalkma sakın..dışarı bile görüşmeye çıkmak yasaktı benim yattığım hastane de...ama tabildotu bilmem nereye götürmek zorunda idim...çok manyak ca yaa...kocamı görmeye 5 dk ya dışarı çıkıyordum..çok komikti..odanın camından bakardım bazen oda karşıdan koridor camindan görürdük birbirimizi..güzel vakit geçirme ne sevindim..benim zamanimda boyle internete giren telf da yoktu nasıl geciriyordum ven günleri yaa..gerçi 1 hafta sonra taburcu oldum..Amin canim insallah. Saglikla gelsinler hepsini unutacagiz insallah. Refagatci yok ama gelen giden eksik olmuyo sagolsunlar. Kitap, boyama, internet vs. vakit geciyor bir sekilde. Sen de saglikla alacaksin insallah bebegini canim moralini hep yüksek tut.
Benim yatak odamda beşik vs koycak yer yok canım..3 umuz yatakta yatsak esim ezer çocuğumu..bana tekme atan uykusunda uzerime çıkan adam çünkü o :))) bilmiyom iste kuzum yaa...bende zaten romatizma var çekyat koltuk vs yatınca ağrılarım başlıyor çok fena...ayni yatakta yatirinca sonra ayırmak zor oluyor diyorlar...nasıl olcak iste bende bilemiyorum...beni nerde yatırdılar acaba..annem le babam trabzonda ben de 40 günlük annaneme birakildigim için..bu manyakligim ondan mi geliyor acaba bunu öğrenmem lazim :)
Yoruldm az once geldik dinleniyorum canim hizli bir yasantim vardi hep simdide azslttim ama genede duramiyom cok yerimde agir is yapmiyorum ama ev isi,kaldir indir falan yokSen bugün çok is yapmisin yorulmadin mi canım keske dinlenseydin aksam bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?